- 11 Eylül 2014
- 685
- 87
- 38
- 44
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Amin cok sagolAllah kabul etsın
Yaptin mi internetinihayırlı akşamlar kızlar benide tekrar listeye eklermisiniz :)
adre slm... topiğe haber verdiğimi sanıyordum ama sanırım sadece ya latif topiğine yazmışım pazartesiye kadar olmayacağımı...liste düzenlenmişsin.listeden çıkarıldımmı acabaYaptin mi internetini
Cikarmadim ama buraya birsey yazmadigin icin mesaj da attim geri donus olmadigi icin sana yasin yazmadim birdahaki listede yazarim yineadre slm... topiğe haber verdiğimi sanıyordum ama sanırım sadece ya latif topiğine yazmışım pazartesiye kadar olmayacağımı...liste düzenlenmişsin.listeden çıkarıldımmı acaba
Fatmacin kalemerinunkileri okudunmu okuyayimmi.yeni liste yaptigina gore okudum zannimcaIki tane kalemeronun kaliyor onu okuyunca bitiyor belgin ben okurum demistin okurmusun yoksa ben aksam okuycam
Senin cok emegin var hakkini odeyemeyiz.bence herkes bittikten sonra sonkez sana yine okuyalim.valla bıtene durcam burda Allah ın ıznıyle ınsalah bıtene kadar bende hayırlı haberımı alırım
Fatmacin kalemerinunkileri okudunmu okuyayimmi.yeni liste yaptigina gore okudum zannimca
Gunaydinnnn tatli annisgünaydın kzıalr iyi haftalar:)
Istersen ayriyetten okuyum sana bi tane bu aksam pazartesi okumak iyidirselam kızlar. bu hafta sonu sınavlarım var. çalışıyorum okuyacam ii yasini. rabbim kbl etsin
banada dua edermisiniz sınavlarım ii geçsin
Olsun cnm nolcak yaptigim iki dakka liste duzenlemek Allah hepimizden razi olsun dileklerimiz kabul olsunSenin cok emegin var hakkini odeyemeyiz.bence herkes bittikten sonra sonkez sana yine okuyalim.
canm ben sürekli girerimbu hafta sıkıntı oldu biraz 3 er olanlar bana 1er ver 2 okuyayım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?