- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Hemen simdi okuyorum1 tane daha oku zahmet olmassa cnm mıskın yasınını sen okumus olursun boylece
tamam o zaman ben mısk için okundu yazıyorumHemen simdi okuyorum
ben de yazdım :)Okudum
Hic bilmiyorum ben yarinda okurum kimin eksigi olursa tamamlarizeymen4545 okulum ve kalemero kaldı bu arklar hafta sonu gıremıyor muydu
bekleyelım bakalım özel mesaj da attım belkı okumuslardır ama mısk uzun zamandır gırmıyorHic bilmiyorum ben yarinda okurum kimin eksigi olursa tamamlariz
yaa cok rıca ettıler aldım lısteye yok daha kımse eklenmıycek bende bırakmak ıstıyorum bır ıkı gunde okunup bıldırım yapılabılecek bırsey bır hafta beklıyor olmuyor kaç kere dagıtmak zorunda kaldım bılmıom ben de senınle aynı dusuncedeyım yanıMerhaba arkadaşlar..Hala berrede sanırım..Ya aslında ayıp oluyo yani günlerdir bekliyoruz..Bi haber vermek bu kadar zor olmamalı günlerce bekletiliyo böyle...Bideoglak_kadini canım listeye kimseyi eklemezmisin ben sölemeyi unutmuşum 14. kişiyiz diye hatırlıyodum artmış.Bitsin ben ayrılıcam yani ben gidene kadar canım..
Sorun değil canım alabilirsin tabikide ama haber verim dedim ben..Yani böyle birlikte okumanın mantığı kalmıyo ki herkes okur zaten kendine yavas yavas..Ama ben başlamışken listeyi bitiriim ayıp olmasın diye bekliyorum canım..yaa cok rıca ettıler aldım lısteye yok daha kımse eklenmıycek bende bırakmak ıstıyorum bır ıkı gunde okunup bıldırım yapılabılecek bırsey bır hafta beklıyor olmuyor kaç kere dagıtmak zorunda kaldım bılmıom ben de senınle aynı dusuncedeyım yanı
bende canım başlamısken bırakmak ıstemıyorum ayıplıgından degıl ALLAH nıyetımı kabul etmez bırakırsam dıye korkuyorumSorun değil canım alabilirsin tabikide ama haber verim dedim ben..Yani böyle birlikte okumanın mantığı kalmıyo ki herkes okur zaten kendine yavas yavas..Ama ben başlamışken listeyi bitiriim ayıp olmasın diye bekliyorum canım..
tabi canım ayıplığı işte düzenli okuyan arkadaslar var bisürü yarı yolda bırakmak olamz..Bide dediğinde doğru tabi..bende canım başlamısken bırakmak ıstemıyorum ayıplıgından degıl ALLAH nıyetımı kabul etmez bırakırsam dıye korkuyorum
valla bıtene durcam burda Allah ın ıznıyle ınsalah bıtene kadar bende hayırlı haberımı alırımtabi canım ayıplığı işte düzenli okuyan arkadaslar var bisürü yarı yolda bırakmak olamz..Bide dediğinde doğru tabi..
inşallah canım..valla bıtene durcam burda Allah ın ıznıyle ınsalah bıtene kadar bende hayırlı haberımı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?