- Konu Sahibi oglak_kadini
-
babası aranıyor canm :) hayırlı bir evlilik istiyorum tez zamandasen ne için peki...
neden zor olsun ne grubu mesela hadi gebe kalında beraber ilkleri paylaşalımKizlar bisey diycem bi grup kursak burda zor mu oluyo ne
allah hayırlısını versin inş canımbabası aranıyor canm :) hayırlı bir evlilik istiyorum tez zamanda
Yha burdan girmesi felan zor insallah cnm benim asilamadan umutluyum acikcasi incir suyu ise yaradimi gorcez yarinneden zor olsun ne grubu mesela hadi gebe kalında beraber ilkleri paylaşalım
dua edcem sana canım aşılaman ne zaman olacak birde nerden girelim başka anlamadım ki:)Yha burdan girmesi felan zor insallah cnm benim asilamadan umutluyum acikcasi incir suyu ise yaradimi gorcez yarin
Bilim isim vermek istemiyorumdua edcem sana canım aşılaman ne zaman olacak birde nerden girelim başka anlamadım ki:)
Bende katilirimKizlar ben lem yelid zikirine basliycam bebik isteyenler kimler simdi hepinizi katalim ya latif zikiri yapmistim tunceri katmistim onun oldu benim de kimyasal da olsa oldusonucta
babası aranıyor canm :) hayırlı bir evlilik istiyorum tez zamanda
canım şimdi liste yapalım ona da kimkatılmak ısterse yazssın burda gerekırse bugun dııl yarın baslatayım duayı Allahın ıznıyle hepımızın olucakadrenaln bende katışırım canım lem yelid okumaya.. ne kadar okuyacazz ...
onun içinde yeni bir liste yapıcam isteyen buyursun gelsınhekese iyi akşamalr kızlarrr nasılsınızz...
ne zaman bıtecek canım sana dusen sayıyı bıtınce okursun en fazla 7 kişi alıcam burda nasıbı olan gelsın bakalım kaç kişi oluruzBen gelirim canim... yalniz o ayet demi... hastayken okunmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?