- Konu Sahibi oglak_kadini
16641 tane canım hacet namazı kılıp niyetini edip hamd edip besmele çekip ve salavat getirilip başlanıyorkaçtane okucan bende başlayayım..yarın evde bütün gün okurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16641 tane canım hacet namazı kılıp niyetini edip hamd edip besmele çekip ve salavat getirilip başlanıyorkaçtane okucan bende başlayayım..yarın evde bütün gün okurum.
Bu ya latif sen bunu baslat canim bende lem yelidi baslatayim16641 tane canım hacet namazı kılıp niyetini edip hamd edip besmele çekip ve salavat getirilip başlanıyor
allah razı olsun ben başlayayım o zaman selayla birlikte... sela ile cuma namazı arası çok mübarek16641 tane canım hacet namazı kılıp niyetini edip hamd edip besmele çekip ve salavat getirilip başlanıyor
canım başlatınca benide haberdar et ne olur16641 tane canım hacet namazı kılıp niyetini edip hamd edip besmele çekip ve salavat getirilip başlanıyor
Ben karistirdim lem yelid tek okunuyor onu ben okuycm ya latiften de az verin gunduz okuldayim ya yetistiiremem belki16641 tane canım hacet namazı kılıp niyetini edip hamd edip besmele çekip ve salavat getirilip başlanıyor
Basla basla :)allah razı olsun ben başlayayım o zaman selayla birlikte... sela ile cuma namazı arası çok mübarek
evet canım bende 8 haftalıktıçok zor 9 haftalıktı. kalp atışını duymuştuk.
bak nasıl yapıldığını aşağıda yazdım tek mi okuyacaksın bekle liste yapalım istersen sen 1 adrenalin 2 ben 3 katılmak isteyen arkadaşlarıda eklerizallah razı olsun ben başlayayım o zaman selayla birlikte... sela ile cuma namazı arası çok mübarek
geçmiş olsun canım alalh razı olsunBugün okula gidemedim çok hastayım ama tuncer arkadaşımızın sağlıklı bebeği için 3 tane yasinimi okudum allah kabul etsin
Ona ayri bir konu acalim karismasin burdabak nasıl yapıldığını aşağıda yazdım tek mi okuyacaksın bekle liste yapalım istersen sen 1 adrenalin 2 ben 3 katılmak isteyen arkadaşlarıda ekleriz
tabi canm aynen burda olmaz zatenO
Ona ayri bir konu acalim karismasin burda
Sen kalemeronun mesaji gibi baslat canim musaitsen yeni liste ve topik yap bizleri siraya koy liste olussun sonra dagitiriz sayilari eger musait degilsen ben aksam acarim konuyucanım başlatınca benide haberdar et ne olur
olur ekle ozaman birlikten kuvvet doğar... dualar daha tesirli ve hızlı kabul eder rabbim..bak nasıl yapıldığını aşağıda yazdım tek mi okuyacaksın bekle liste yapalım istersen sen 1 adrenalin 2 ben 3 katılmak isteyen arkadaşlarıda ekleriz
benim ki bebiş değil ama olsunaçtım..... hayırlı , sağlıklı bebiş isteyenler için ya 16641 ya latif
sen ne için peki...benim ki bebiş değil ama olsun
Bu dilek icin ya olsun seninki de dolayli yollardan bebis canimbenim ki bebiş değil ama olsun