- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
günaudın kızlar nasılsınız hayırlı haftalar okuyamayacak olan varsa dağıtalım bitsin çok uzadı sıradakine geçilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm 1 tane kaldı onu da eve gidince okurum 2 taneyi perşembe ve cuma okumuştumgünaudın kızlar nasılsınız hayırlı haftalar okuyamayacak olan varsa dağıtalım bitsin çok uzadı sıradakine geçilsin
tmm canım allah razı olsunbenm 1 tane kaldı onu da eve gidince okurum 2 taneyi perşembe ve cuma okumuştum
saol canm senden detmm canım allah razı olsun
ben Allah nasip ederse yarın müsait olurum, yarın okurum bilginiz olsun.günaudın kızlar nasılsınız hayırlı haftalar okuyamayacak olan varsa dağıtalım bitsin çok uzadı sıradakine geçilsin
lıste hep 1. sayfada duzenlıyorum lıste paylaşmıyorum 1. sayfadan bakıosunuzgünaydın kızlar hayırlı sbahlar. ben tuncer için okumadım. ama bugun yarın okuyup teslim ederim. aslında hafta sonu mobilde topiğe uğradım. sf 45 e kadar geri sarıp okudum ama listeyi göremedim. rabbim kabul etsin.
bu lıste bıtınce yenı lısteye yazarım senı ama sureklı okuyup bıldırımde bulunman gerekıyor ayrıca lıstemız sureklı 1. sayfada ben tarafından duzenlenıyor o yuzden lıste paylaşmıyorum ve yenı lıste beklemıosunKizlar benide listenize alirmisiniz bugun itibariyle bende okumaya basliyayim kac tane okudugumuz onemlimi nasil yapiyorsunuz anlatirmisiniz.
korkma canım ..Allahın izniyle hiç birşey olmaz..tekrar baktırdınmı değerlerinegünaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim ya bir evhamlı oldum korkuyorum bişey olcak diye dua edin bana olur mu
Yaaa bi sakin olll korkmaaa birsey olmuyacak 8 ay sonra oglunu alican kucagina bak icime dogdugünaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim ya bir evhamlı oldum korkuyorum bişey olcak diye dua edin bana olur mu
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. kusura bakma arkadaşım yasinini okuyamadım, bugün müsait olurum diye düşünmüştüm. olamadım,(adet nedeniyle) nasipse yarın okurum; istersen benim yerime okuyabilcek varsa okusun ya da bugün de bitmez yarına kalır derseniz yarın ben okurum.günaydın kızlar nasılsınız ben iyi değilim ya bir evhamlı oldum korkuyorum bişey olcak diye dua edin bana olur mu
evet canım ctesi 272 çıktıkorkma canım ..Allahın izniyle hiç birşey olmaz..tekrar baktırdınmı değerlerine
inş canım dua et senın kalbin temiz bende erkek hissediyorum yahYaaa bi sakin olll korkmaaa birsey olmuyacak 8 ay sonra oglunu alican kucagina bak icime dogdu