- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.296
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Hayırlısı olsun arkadaşım kab pıhtılaşması yok demi sende aklıma geldi birdenC
Nim adetim 8 gun gecti kan testinde pozitif cikti sonra deger dustu adet oldum 2. Gunumde parcalar geldi o gun belim kopuyordu parcalar gelince rahatladim tekrar gittim bakildi temizlenmistim asilama icin tedaviye basladik iste
Allahım inşallah tuttursun göbüşünü kucağını doldursun eymen arkadaşımın aminKesin gozuyle bakioduk ama olmadi. Bu ay asilama denicez bakalim hic ilac vermicek doktor. yumurta takibi yapcak sadece. Dua edin ins. asilamayla olur
Allah razi olsun cnm... dualarla olcak ins. Bi olsa onu yere bile koymamAllahım inşallah tuttursun göbüşünü kucağını doldursun eymen arkadaşımın amin
inş diyelim canım olacak inş öyle üstün meziyetlerim yokBenim icin birseyler hisset bakalim tutacakmi asilamam :)
canım üzme kendini çok dua et inin ilaç boş drlar bana tedavisiz olmaz dedi ilki tedaviyle oldu kaybettim sonra düzeldi değerlerim normal oldu rabbim ol desin yeter canımAllah razi olsun cnm... dualarla olcak ins. Bi olsa onu yere bile koymam
İlk basladigimda asilama olcaktim ama cok fazla yumurtam oldu tupe gectik. Simdi ilac o yuzden kullanmicaz. bide hala hasta olmadim bi muzice olsun diye bekliomcanım üzme kendini çok dua et inin ilaç boş drlar bana tedavisiz olmaz dedi ilki tedaviyle oldu kaybettim sonra düzeldi değerlerim normal oldu rabbim ol desin yeter canım
hayırlısı olsun canım biz aceleciyiz rabbim biliyo zamanını inş çok bekletmez ilk mi seninİlk basladigimda asilama olcaktim ama cok fazla yumurtam oldu tupe gectik. Simdi ilac o yuzden kullanmicaz. bide hala hasta olmadim bi muzice olsun diye bekliom
İlkti cnmhayırlısı olsun canım biz aceleciyiz rabbim biliyo zamanını inş çok bekletmez ilk mi senin
amin inş kızlar çok korkuyorum bişey olur diye allah razı olsun hepinizden gönlünüzde ne varsa versin inş.1. adrenalin85 ....................... 2
2. miskamber..........................2
3. eymen4545 .........................2
4. Debusi ................................2
5. berirem..............................2
6. okulum...............................2
7. asmunikal..........................3
8. tuncer82.............................3
9 . berree ................................2
10. kitapseverim ......................2
11. BabamIn_KIzIyIm..............3
12. dior34.................................2
13. loyalty88 ............................2
14. esma73................................3
15.gulucukgs.............................3
16.kalemero..............................3
17.esmaonur01..........................3
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. TUNCER82 için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( arkadaşımızın gebeliği çok güzel geçsin hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın )
Ahhh ben olck diye hissediom ama bakaliminş diyelim canım olacak inş öyle üstün meziyetlerim yok
Valla bilmiorum da her ihtimale karsi ecopirin iciyorumHayırlısı olsun arkadaşım kab pıhtılaşması yok demi sende aklıma geldi birden
İyi iyi aman canım öyle olsunValla bilmiorum da her ihtimale karsi ecopirin iciyorum
allah razı olsun senden inş tez zamanda olsun seninde bende kucağıma alayım bunuda kaybetmeyeyimarkadaşım okudum allahım bebegını sağlıklıca kucağına almayı nasıp etsın...dua et banada benımde bebigim olsun
kaybetmezsın canım inş.. kalbını ferah tut tadını çıkar....allah razı olsun senden inş tez zamanda olsun seninde bende kucağıma alayım bunuda kaybetmeyeyim
düşük riski olanalr için sanırım omubirde bebegı düşenler için bir dua varmış ismını hatırlamıyorum ama netten bir bak istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?