- Konu Sahibi oglak_kadini
-
evet arkadaşım okumuştu hamılelıgı boyunca....sonuç nur topu gıbı bır bebek oldu...düşük riski olanalr için sanırım omu
tmm canım sğl okuurm bende zaten tesbihi bırakmıycamevet arkadaşım okumuştu hamılelıgı boyunca....sonuç nur topu gıbı bır bebek oldu...
adre canım ben regliyim...tuncer için okiyamicam1. adrenalin85 ....................... 2
2. miskamber..........................2
3. eymen4545 .........................2
4. Debusi ................................2
5. berirem..............................2
6. okulum...............................2
7. asmunikal..........................3
8. tuncer82.............................3
9 . berree ................................2
10. kitapseverim ......................2
11. BabamIn_KIzIyIm..............3
12. dior34.................................2
13. loyalty88 ............................2
14. esma73................................3
15.gulucukgs.............................3
16.kalemero..............................3
17.esmaonur01..........................3
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. TUNCER82 için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( arkadaşımızın gebeliği çok güzel geçsin hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın )
bu arada tebrik ederim...yenimi öğrendi..Rabbim hayrlı uğurlu etsin.Darısı bizlere olsun inştmm canım sğl okuurm bende zaten tesbihi bırakmıycam
canım ayetel kürsi ihlas nas felak fatiha oku hergün bide Ya Mubdi c.c oku günde 99 kez. hatta esin elini karnına koyup 21 kez işaret parmagıyla daire cizerek okusun .ben ilk zamnalar esime okutturuyodum simdi 99 Ya Mubdiye devam ediyorum.Allah korusun Allaha emanet de "Hasbinallahü ve ni'melvekîl." ❤ "Allah bana kâfidir. O ne güzel vekildir."de.o agrıda normal korkma kanaman olursa eger bide idrar yaparken agrı sızı yanma ozaman direkt doktora git.en cok 8,-9, haftalar dikkat et en cok ozaman düsük oluyor o hafta dikkat et cok iş görme agır kaldırma yükseğe uzanma..Allah korusun Rabbime emanetler.hamile olan arkadaşlar kasıkta ağrı ve kasılma var normalmi sizce sizde oldumu
seni başka bir dua topiğinden hatırlıyorum oldu demek bebişin Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin :)canım ayetel kürsi ihlas nas felak fatiha oku hergün bide Ya Mubdi c.c oku günde 99 kez. hatta esin elini karnına koyup 21 kez işaret parmagıyla daire cizerek okusun .ben ilk zamnalar esime okutturuyodum simdi 99 Ya Mubdiye devam ediyorum.Allah korusun Allaha emanet de "Hasbinallahü ve ni'melvekîl." ❤ "Allah bana kâfidir. O ne güzel vekildir."de.o agrıda normal korkma kanaman olursa eger bide idrar yaparken agrı sızı yanma ozaman direkt doktora git.en cok 8,-9, haftalar dikkat et en cok ozaman düsük oluyor o hafta dikkat et cok iş görme agır kaldırma yükseğe uzanma..Allah korusun Rabbime emanetler.
sğl canım allah razı olsuncanım ayetel kürsi ihlas nas felak fatiha oku hergün bide Ya Mubdi c.c oku günde 99 kez. hatta esin elini karnına koyup 21 kez işaret parmagıyla daire cizerek okusun .ben ilk zamnalar esime okutturuyodum simdi 99 Ya Mubdiye devam ediyorum.Allah korusun Allaha emanet de "Hasbinallahü ve ni'melvekîl." ❤ "Allah bana kâfidir. O ne güzel vekildir."de.o agrıda normal korkma kanaman olursa eger bide idrar yaparken agrı sızı yanma ozaman direkt doktora git.en cok 8,-9, haftalar dikkat et en cok ozaman düsük oluyor o hafta dikkat et cok iş görme agır kaldırma yükseğe uzanma..Allah korusun Rabbime emanetler.
Aminseni başka bir dua topiğinden hatırlıyorum oldu demek bebişin Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin :)
tmm canım sğl okuurm bende zaten tesbihi bırakmıycam
canım sana 2 yazmıstım mısk mazeretli onun bı tanesını sana yazdım bırını kendıme tamam 3 okuycaz bız 2 dııloyy canım hamişsiin ALLAH ım nazarlardan saklasınn..maşALLAH.....
canım senın ıkıydı 3 oldu bı arkadasımız mazeretlıhyaırlı olsun canımbende bugün okuyacağım inşALLAH..
canım senın ıkı tane 3 oldu bı arkadasımız mazeretlı dagıttım sayıyıcanım berirem için bende okudum...
tamam canımcanım senın ıkıydı 3 oldu bı arkadasımız mazeretlı
sğl canım evet dün öğrendim amin canım inş darısı başınabu arada tebrik ederim...yenimi öğrendi..Rabbim hayrlı uğurlu etsin.Darısı bizlere olsun inş
aminnn canım cok sğl allahıma şükür bir aksilik olmazsa öyleoyy canım hamişsiin ALLAH ım nazarlardan saklasınn..maşALLAH.....
Canım ben asuminkal arkadaşımız için iki tane okudum allah kabul etsincanım sana 2 yazmıstım mısk mazeretli onun bı tanesını sana yazdım bırını kendıme tamam 3 okuycaz bız 2 dııl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?