- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi oglak_kadini
Sizden ablam icin dua istiyorum islerinin rast gitmesi icin uzerinde bir uğursuzluk var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım 2 tanesini okudum onu da okurum canım..sağolasın..canım sana 2 yazmıstım mısk mazeretli onun bı tanesını sana yazdım bırını kendıme tamam 3 okuycaz bız 2 dııl
sen olumuszlukları at kafandan tadını çıkar hamileliğin...aminnn canım cok sğl allahıma şükür bir aksilik olmazsa öyle
amin canim inss cok sglTuncer canim coksevindim allah anali babali büyütsün sag saglim kucagina almayi nasip etsin
benide kat cnımKizlar ben lem yelid zikirine basliycam bebik isteyenler kimler simdi hepinizi katalim ya latif zikiri yapmistim tunceri katmistim onun oldu benim de kimyasal da olsa oldu sonucta
tamam okurum...canım senın ıkı tane 3 oldu bı arkadasımız mazeretlı dagıttım sayıyı
allah razi olsun cnm burda biri lem yelid okuyun dedi onu okudum sizde okuyun ins hepinizin olurKizlar ben lem yelid zikirine basliycam bebik isteyenler kimler simdi hepinizi katalim ya latif zikiri yapmistim tunceri katmistim onun oldu benim de kimyasal da olsa oldu sonucta
Katicam cnmbenide kat cnım
Tabiki de beni de ekle canımKaticam cnm
Aallahhh razi olsun melek arkadasim sen bugun hep dua et hepimize asilamama tutsunnnngunaydin canlarim hayirli cumalar bu mubarek gun hurmetine rabbim tum dualarimizi kabul etsin ins.adrenalin okudum 3 tane cnm
Bildiklerimi ekliycem cnmTabiki de beni de ekle canım
benide kat ne olur. 6 ay önce kürtaş oldum...Kizlar ben lem yelid zikirine basliycam bebik isteyenler kimler simdi hepinizi katalim ya latif zikiri yapmistim tunceri katmistim onun oldu benim de kimyasal da olsa oldu sonucta
dualarım sizlerse sizde bana edin aksam bir kadın dr aradım değerin normal dedi yarın tekrar kan ver dedi dua edin herşey yolunda gitsinAallahhh razi olsun melek arkadasim sen bugun hep dua et hepimize asilamama tutsunnnn
canım bende ay önce oldum inş seninde olur en kısa zamandabenide kat ne olur. 6 ay önce kürtaş oldum...