- Konu Sahibi oglak_kadini
-
amin canm kaç günümüz var1. adrenalin85 ....................... 2
2. miskamber..........................2
3. eymen4545 .........................2
4. Debusi ................................2
5. berirem..............................2
6. okulum...............................2
7. asmunikal..........................3
8. tuncer82.............................3
9 . berree ................................2
10. kitapseverim ......................2
11. BabamIn_KIzIyIm..............3
12. dior34.................................2
13. loyalty88 ............................2
14. esma73................................3
15.gulucukgs.............................3
16.kalemero..............................3
17.esmaonur01..........................3
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. TUNCER82 için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( arkadaşımızın gebeliği çok güzel geçsin hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın )
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım o değerlere kafanı hiç takma her insanda aynı olmazmış zaten canını sıkmakan degerim 57.84 kizlar nasil dusukmu bat dundu
alakası yok ben kafamdana atamadım atabiliyorsan at canım.gece gündüz aklımdaydı artık piskopata bağladım düşün hamile görsem bebek görsem ağlıyorum şükür olduda yoksa halim kötüyduçok isteyince olmuyo düşünmeyin diyolar,Sen ne diyosun
sğl caım amin hepiniz için dua ediyorum inş olacakHa
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım o değerlere kafanı hiç takma her insanda aynı olmazmış zaten canını sıkma
Rabbim en güzelini bilir
Yarabbim bebek isteyen herkese içi sırada bu topikte olan arkadaşlarıma ve bana da nasip eyle
Olsun hosgeldin aramiza senin duan iyi gelir bize insallahaaaa evet ben hep girip baktım ama liste göremeyince zannettim ki hala devam ediyor şimdi anladım neden göremediğimi :) neyse kısmet bugüneymiş
Aynen umarim zamani gelmistir gecen ayki tutaydi sim 7 haftalik olcakti vardir bi hayir insallah o gune kadar buyurlerinş canım dualarımdasın rabbim ol desin herşey bahane
2 gun dedik cnm ama iste beklemeler oluyo 2 gunde okunaya calis canim birsey olmaz kaldigin yerden devam et uzun sure girerse araya bastan baslarsinamin canm kaç günümüz var
Benim icin birseyler hisset bakalim tutacakmi asilamam :)sğl caım amin hepiniz için dua ediyorum inş olacak
Derdini deşmek istemiyorum canım benim ama merak ettim de kimyasL olduğunu nasıl anladınAynen umarim zamani gelmistir gecen ayki tutaydi sim 7 haftalik olcakti vardir bi hayir insallah o gune kadar buyurler
amin inşallah genelde bebek için okuyorsunuz inşallah Rabbim verir bebeklerinizi kucaklarınızaOlsun hosgeldin aramiza senin duan iyi gelir bize insallah
tamm canm 1 tane okudum bile biter 3 gün içinde inşallah :) ya Musavvir esmasını çekin sürekli2 gun dedik cnm ama iste beklemeler oluyo 2 gunde okunaya calis canim birsey olmaz kaldigin yerden devam et uzun sure girerse araya bastan baslarsin
Nim adetim 8 gun gecti kan testinde pozitif cikti sonra deger dustu adet oldum 2. Gunumde parcalar geldi o gun belim kopuyordu parcalar gelince rahatladim tekrar gittim bakildi temizlenmistim asilama icin tedaviye basladik isteDerdini deşmek istemiyorum canım benim ama merak ettim de kimyasL olduğunu nasıl anladın
Ben ya latif cekiyordum biraktim basliycam yinetamm canm 1 tane okudum bile biter 3 gün içinde inşallah :) ya Musavvir esmasını çekin sürekli
Amin cnm ewet bebek isteyenler cogunluktayizamin inşallah genelde bebek için okuyorsunuz inşallah Rabbim verir bebeklerinizi kucaklarınıza
istersen ya latifi de başlatabilirz 16641 adet dilek için :) hemen bitiyorBen ya latif cekiyordum biraktim basliycam yine
ben daha babasının peşindeyim :)Amin cnm ewet bebek isteyenler cogunluktayiz
Ewet iyi fikir ben onun icin de bi liste yapayimistersen ya latifi de başlatabilirz 16641 adet dilek için :) hemen bitiyor
Olur canim oda bekliyor seni bir yerdeben daha babasının peşindeyim :)
evet beni seni ekleyerek başlatabilirsin :) ben en çok salatı tefriciyenin faydasını gördümEwet iyi fikir ben onun icin de bi liste yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?