- 30 Haziran 2013
- 21.860
- 1
- 17.897
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
süreklı gelenler bellı artık cnm lıstedekıler sureklı okuyorbuda ayrı stresbende aslında çıkacaktım ama listeyi yarıladık bitsin diye bırakmadım..Sürekli birileri geliyo ama bida uğramıyolar..Bide sen buraya yeni konu acınca kalim dedim belki tesbih falan yaparız ilerde canım sürekli girenler belli olursa..
canımmm 2 tane asmunıkla arkadasımız ıcın okur musun eymen arkadasımız musaıt olamadı onun ıkı tanesını sen oku lıstemız bıttıyor o zamantabiki olur canım ne demek şimdilik bunu okurum sonra da listeye eklenirim inşallah:
birde birşey soracam ne zamana kadar kaç tane okuyayim
anladım canım sen kendını ıyı hısset inşallah bı sonrakı denemede tutacak cnm bırde bak buralarda bısey okudum ıstanbulda bı merkez varmıs yumurta toplanan ay trNSFER yapmıolarmıs rahımı bır ay dınlendırıp oyle transfer yapıolarmısArkadaslar hakkknizi helal edin geciktirmezdim normalde... ama benim tup bebek tutmadi cok uzgunum ve psikolojikman ii degilm. bi tane okurum.. iki tanesini bi arkadas alabilirmi acaba
canım sen de okuyunca bu lıste bıtıyor tuncere gecıyoruzamin :)
canım hemen bugun okurum allahın izniyle gece 10 a kadar cvp da bekledim aslında senden ama sonra uyuyup kalmışım kusura bakmayıncanımmm 2 tane asmunıkla arkadasımız ıcın okur musun eymen arkadasımız musaıt olamadı onun ıkı tanesını sen oku lıstemız bıttıyor o zaman
üzülme canım benim zamanı değilmiş demekkiArkadaslar hakkknizi helal edin geciktirmezdim normalde... ama benim tup bebek tutmadi cok uzgunum ve psikolojikman ii degilm. bi tane okurum.. iki tanesini bi arkadas alabilirmi acaba
TUNCER82 için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( arkadaşımızın gebeliği çok güzel geçsin hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla hayırlısıyla kucağına alsın )
Yok cnm onemli degil bugun iki taneyi oku yarin yeni listeye baslarsinC
canım hemen bugun okurum allahın izniyle gece 10 a kadar cvp da bekledim aslında senden ama sonra uyuyup kalmışım kusura bakmayın
Tamam cnm bundan sonra takip edersin tahmini 3 4 gunde bu bitermerhaba takipteyim :)
daha yeni liste yayınlanmadı ama değil miTamam cnm bundan sonra takip edersin tahmini 3 4 gunde bu biter
dün telden girdim çoğunu göremedim iğrençse bile iç canım bende çıakrdım ama içtimO bal tarcin corek otu igrenc bisey ben yaptim ama yiyemedim incir kuru yapiorum bende klomenin yanisira
CumaTesi gorucez bakalim incir ise yaramis mi diye cikardim ben onu yhaa icemedimdün telden girdim çoğunu göremedim iğrençse bile iç canım bende çıakrdım ama içtim
Yeni liste 1. Sayfada cnm hep ordan duzenliyorum ben habire liste paylasmiyoruz sen o yuzden bitmio sandin sanirim hep 1. Sayfaya bakicaksin cnmdaha yeni liste yayınlanmadı ama değil mi
inş canım dualarımdasın rabbim ol desin herşey bahaneCum
CumaTesi gorucez bakalim incir ise yaramis mi diye cikardim ben onu yhaa icemedim
aaaa evet ben hep girip baktım ama liste göremeyince zannettim ki hala devam ediyor şimdi anladım neden göremediğimi :) neyse kısmet bugüneymişYeni liste 1. Sayfada cnm hep ordan duzenliyorum ben habire liste paylasmiyoruz sen o yuzden bitmio sandin sanirim hep 1. Sayfaya bakicaksin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?