- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
canım ben birini alayım annemlerde olmasam hepsini alabilirdim..yarın akşam evime gidecem gidince de yoğurt filan yapacam pek vaktim kalmaz ama kalırsa da pazartesi okurum ben ALALH ın izni ile..Berirenin 3 tane kaldi okuyabilecek olan yok mu
Senin arti birin var onu okudun mucanım ben birini alayım annemlerde olmasam hepsini alabilirdim..yarın akşam evime gidecem gidince de yoğurt filan yapacam pek vaktim kalmaz ama kalırsa da pazartesi okurum ben ALALH ın izni ile..
Buraya yazmadin cnm o yuzden okuyup okumadigini bilemeyiz 3 gundur de seni bekliyoruz alinti yaptim surekli uzun sueli giremessin belki ama 2 gunde bir 1. Sayfada liste var orayi kontrol edersen 1 dkni almaz o zaman boyle olmazben lıstedekı herkese okuyorum...ben okumadımmı yazılmış ben anlamadım okuluma kadar herkese okudum...telden gırdıgım için tüm sayfaları okuyamıyorum maalesef....
abdest alacam ondan sonra 1 tane okuyacamm..berirem okuduğuna göre liste tamma benimki bitiyor..diğerine geçelimm istersen.Senin arti birin var onu okudun mu
Senin bi tane daha kalio sanirim siradaki arkadas hic gelmedi kac gundur duasi ne bilmiyoruz aksam yaparim yeni listeyi ancak kv deyim burda pc yokabdest alacam ondan sonra 1 tane okuyacamm..berirem okuduğuna göre liste tamma benimki bitiyor..diğerine geçelimm istersen.
tamma canım ben +1 imi okudum..ALAH ım kabul etsinn..eksikse akşam bir tane daha okuyayım..Senin bi tane daha kalio sanirim siradaki arkadas hic gelmedi kac gundur duasi ne bilmiyoruz aksam yaparim yeni listeyi ancak kv deyim burda pc yok
Kitapseverim bugu. Okuyacakti babamin kiziyim dan cevap yok hala aksama kadar girmesse sen okursun bitmis olurtamma canım ben +1 imi okudum..ALAH ım kabul etsinn..eksikse akşam bir tane daha okuyayım..
Ica ederim ne demek rabbim hepimizin dualarini kabul etsin bol bebekli olsun burasitamma canım benim teşekkür ediyoruumm..
Aldik okumadilar cikardik yeni kisi alamiyoruz o yuzdenselam yeni kisi aliyormusunuz bide kacar tane yasin okuyorsunuz?
peki bidahakinde yeni kisi alcak olursaniz katilirim ozamn, Allah kabul etsin simdiden.Aldik okumadilar cikardik yeni kisi alamiyoruz o yuzden
sürekli girip bildirimde bulunacak mısınpeki bidahakinde yeni kisi alcak olursaniz katilirim ozamn, Allah kabul etsin simdiden.
asmunikal icin 3 tane okudum niyeti neyse allah kabul etsin1. adrenalin85 ....................... 3
2. miskamber..........................3
3. eymen4545 .........................3
4. Debusi ................................3
5. berirem..............................3
6. okulum...............................3
7. asmunikal..........................3
8. tuncer82.............................3
9 . berree ................................3
10. kitapseverim ......................3
11. BabamIn_KIzIyIm..............2
12. dior34.................................3
13. loyalty88 ............................3
14. esma73................................3
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu.. ASMUNİKAL için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin..( )
selam kızlar hasta sonuydu giremedim.
ALLAH kabul etsin. niyetimi yazsammı yoksa içimdenmi etsen bilemiyorum.
ALLAH razı olsun hepinizden bende 3tanemi okuyacam
Sen nasil istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?