• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

Bir tabak yemek yedimm 4 dilim ekmek ile :) yemeklerinize biraz aci katarsaniz istahiniz acilir benden tavsiye tabi aciyi abartmamak lazim mide sorunu yasayabilirsiniz

Bir tabak yemek yedimm 4 dilim ekmek ile :) yemeklerinize biraz aci katarsaniz istahiniz acilir benden tavsiye tabi aciyi abartmamak lazim mide sorunu yasayabilirsiniz

Afiyet olsun yarasın, topak topak et olsun :D
Ben acı baharatlı falan yiyemiyorum. Hemoroit var, acı yediğim an ölümlerden ölüm beğen durumu var bende.
Çiğköftecinin önünde ağlıyorum adam dürüm yapıp getirdi bir keresinde hastayım o yüzden yiyemediğimden ağlıyorum dedim :14:

Afiyet olsun yarasın, topak topak et olsun :D
Ben acı baharatlı falan yiyemiyorum. Hemoroit var, acı yediğim an ölümlerden ölüm beğen durumu var bende.
Çiğköftecinin önünde ağlıyorum adam dürüm yapıp getirdi bir keresinde hastayım o yüzden yiyemediğimden ağlıyorum dedim :14:
Hadi yaa uzulmeyin baska alternatifler buluruzz :)

Eğer damak tadın ekşiye daha yatsınsa denenemen büyük kayıp. :9::9::9: O derece güzel

Ekşiyi severim...valla çok merak ettim..deneyeceğim derin ama hiç de görmedim,nasıl bişey.
Hadi hayırlısı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi yaa uzulmeyin baska alternatifler buluruzz :)
Kısır yiyorum yerine :9:

Ekşiyi severim...valla çok merak ettim..deneyeceğim derin ama hiç de görmedim,nasıl bişey.
Hadi hayırlısı:)

1 tane soğanı iri iri doğra yağda kavur üzerinede turşuları doğra at. 5 dk kavrulsun tadından yenmez.
Canım nasıl istedi

İşte birde kısır yapmak için üşenmemek lazımmm :9::9::9::9::9:

Kısır yaparken doyarım ben yaaa...işten sonra alengirli şeyler yapmak zor geliyor:)

BEn yemek konusunda hiç üşengeç değilim aslında ama bu sıra hiç keyifli değilim o yüzden yemek yemekde yapmakda zevk vermiyor.
Yoksa hiç üşenmem el mantısı yapar yerim o derece ama şu sıra modumda değilim bende

BEn yemek konusunda hiç üşengeç değilim aslında ama bu sıra hiç keyifli değilim o yüzden yemek yemekde yapmakda zevk vermiyor.
Yoksa hiç üşenmem el mantısı yapar yerim o derece ama şu sıra modumda değilim bende

Evet öyle oluyor insanın canı sıkkın olduğunda :31:

Ayyyy...valla yemek benim için eziyet..eve gidince ne kolaysa onu yapıyorum,sadece haftasonları belki o da,sarma falan sararken sağdan sağdan gelirler bana:)
Umarım kötü bişey yoktur hayatınızda...

İnsanın hayatında ruh hastası bir ailesi olunca ne tadı ne tuzu hiçbişeyi kalmıyor.
Kalmayınca da ne yemek ne içmek herşeyden kesiliyorum

Back