cepten mi giriyorsun bilgisayardan mi
Cepten nasıl açarımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cepten mi giriyorsun bilgisayardan mi
İnsanın hayatında ruh hastası bir ailesi olunca ne tadı ne tuzu hiçbişeyi kalmıyor.
Kalmayınca da ne yemek ne içmek herşeyden kesiliyorum
Cepten nasıl satış sayfası açarım
İnsanın hayatında ruh hastası bir ailesi olunca ne tadı ne tuzu hiçbişeyi kalmıyor.
Kalmayınca da ne yemek ne içmek herşeyden kesiliyorum
Ruh hastası mı??o ne demek ki???ciddi anlamda mı yani hastalık anlamında mı yoksa stres sıkıntı mı?allahım kolaylık versin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorunlu insanlar canım,mecazi anlamda.
Hani insanların hiç bir sorunu yoktur, sırf zaman geçsin diye sorun yaratıp dururlar ya işte onlar
Pufff...memnuniyetsiz insanlar...çok zordur onlarla yaşamak bilirim,altından taht yapıp oturtsan burun bükerler,yaranamaZsın..uzak durmak en iisi ama bazen bu da mümkün olmuyor...
Güçlü olmak lazım. Dişini göstermek lazım.
Bana kimse bişey diyemiyor artık alıyor cevabını yoksa ama yinede arkamdan da konuşuldukça sinirlerim zıplıyor.
Allah kimseyi nankör insanlar ile sınamasın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Maalesef arkadan konuşulmayı engellemeyiz,söz sahibinindir deyip geçmek lazım,sonra olan yine bize oluyor,bak beton oluyor boğazım diyorsun canım sıkılınca...güçlü olmak ta zaten zamanla olabilen bişey,kimse durup dururken dur ben güçlü olayım,azcık dişimi göstereyim demiyorki..hep olan olaylar biZi mecbur bırakıyor,insanlar bizim kabuğumuzu kırmamıza vesile..
Ben galiba, sinirden üzüntüden kilo alamıyorum.
Sizinde kendinize göre nedenleriniz varmı. Çok fazla hareketlilik iştahsızlık gibi
aslında iştahım yerinde ve hareketli biride değilim bütün gün evdeyim nerdeyse benim metabolizma problemim var çok hızlı yani. 4-5 ay önce eczaneden bi ilaç aldım 42 den 48 e yükseldim ama daha fazla alamıyorum kaldım 48 de daha fazla ilaç kullanmakta istemiyorum ama size tavsiyem bol bol ekmek yiyin bu ilaç bana her öğün bi ekmek yediriyordu nerdeyse
sipraktin cnm :)Ilacın adı ne canım ? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sipraktin cnm :)
aslında iştahım yerinde ve hareketli biride değilim bütün gün evdeyim nerdeyse benim metabolizma problemim var çok hızlı yani. 4-5 ay önce eczaneden bi ilaç aldım 42 den 48 e yükseldim ama daha fazla alamıyorum kaldım 48 de daha fazla ilaç kullanmakta istemiyorum ama size tavsiyem bol bol ekmek yiyin bu ilaç bana her öğün bi ekmek yediriyordu nerdeyse
Valla bendede aynı sorun vardı ama şükür toparladım..46 kilodan 57 oldum hemde 45 günde şimdi bu kilomu korumaya çalışıyorum
Bende o şurupdan kullanıyorum ama her akşam içemiyorum, zaten sabahları içemiyorum çok fazla uyku yapıyor.
İştah açıyormu dersen kesinlikle feci iştah açıyor.
ben sabahları içiyorum evet çok uyku yapıyor ama önemli olan kilo almak 3 ay sonra gelin olcam biraz toparlamam lazım