• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

Bilmiyorum gunahlarinida almak istemiyorum. Ama ilk okudugumd horhoru almaya karar vermistim sonra arkadaslarin mesaj sayilarna baktm 1 veya 2 bilemdin 3tu ve hepside horhorla ilgli ama celiskili .. bazi arkadaslarmda farketmis ve bunu belirtmis bunu belirttikten sonra ne hikmetse 2 3 kisi daha yeni kayit olup yorum yapmis acikcasi bana cok guvenilir gelmedi bu benim fikrim tabiki dee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

duygu insanlar arama motorlarından bişeyler aratıyor kendini burada buluyor okuyor bakıyor sonra isterse bişeyler yazıyor yorum yapıyor veya öneriyor. insanların problemi neyse oraya yazıyor..daha önceki deneyimlerindende birileri bişeyler öneriyor..evet bende o üründen aldım.iyi kötü yorum yapmayacağım ama adamlar ne diyor biliyormusunuz alın kullanın 2-3 gün geçsin faydasını görürseniz parasını ödeyin yoksa hiçbir ücret ödemeden ürünü geri iade edin..bunda ne kötülük var....ben artık bu başlığa yorum yapmayacağım..

Bilmiyorum gunahlarinida almak istemiyorum. Ama ilk okudugumd horhoru almaya karar vermistim sonra arkadaslarin mesaj sayilarna baktm 1 veya 2 bilemdin 3tu ve hepside horhorla ilgli ama celiskili .. bazi arkadaslarmda farketmis ve bunu belirtmis bunu belirttikten sonra ne hikmetse 2 3 kisi daha yeni kayit olup yorum yapmis acikcasi bana cok guvenilir gelmedi bu benim fikrim tabiki dee

bu ürünü ilk burda ben birine önerdiydim..bunda ne kötülük var anlamadım..çok basit ürün işe yarıyor.. sen arkadaşların mesajlarına neden bakıyorsun... 2-3 kişi kötüledi diye ürün kötü olmaz veya tam tersi...sade burayada bağlı kalma başka sitelerdende araştır derim ben.ayırac şunuda belirtmekte yarar görüyorum bir ürünün reklamı dahi olsa gayet doğal reklam yapmak değilmi..(ama yalan yanlış yere bişeyler yazmak hariç)
ben kullandım çok memnun kaldım bu horhor'u ayrıca reklam oluyorsa olsun çok doğal :)))

bu ürünü ilk burda ben birine önerdiydim..bunda ne kötülük var anlamadım..çok basit ürün işe yarıyor.. sen arkadaşların mesajlarına neden bakıyorsun... 2-3 kişi kötüledi diye ürün kötü olmaz veya tam tersi...sade burayada bağlı kalma başka sitelerdende araştır derim ben.ayırac şunuda belirtmekte yarar görüyorum bir ürünün reklamı dahi olsa gayet doğal reklam yapmak değilmi..(ama yalan yanlış yere bişeyler yazmak hariç)
ben kullandım çok memnun kaldım bu horhor'u ayrıca reklam oluyorsa olsun çok doğal :)))

Hayrdir canim ustune alinmissin yazdiklarimi ? Ben dusuncemi soyledim sonucta buda seni alakadar etmez o nefesini bosuna harcama git baska yerlerde yaz dusunceni :)

horhorkiloaldirici
Rte
zehra065
Zeynep321
Sumeyye12

Bakın bu 5 üye de aynı kişiye yani bu ürünün satıcısına aittir. Başka da yorum yapmıyorum gerisini siz düşünün....

Back