Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

Kaç kilosun ne derece zayıfsın bilmiyorum ama ben de önceden 40 kilo kadarken ailem çevrem yani kısaca sevdiklerim hep böyle derdi :) bir kaç arkadaşımın iğnelemesi dışında gabi geneli böyleydi boyum da 158

Sonra aldım kilo şu an 50 kiloyum ailem herkes ancak kıza benzedin çok güzle oldun böyle ne iyi oldu kilo alman falan demeye başladı ben de isyan ediyorum şimdi o zaman yalan mı söylüyordunuz diye yok da işte bize zayıf gelmiyordun falna diyorlar

Bana yetmedi ben 55 falan olmak istiyorum şimdi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilo almak için neler yaptın canım önerilerin var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilo almak için neler yaptın canım önerilerin var mi

Ben kilo aldığım dönemde evdeydim ve sirekli yedim sabah kalktım erkenden kahvaltı hazırladım şöyle göz dolduran rengarenk iki ya da üç yumurtayla
Peşinden iki saat sonra bişeyler atıştırdım sonra öğlen makarna haşladım kendime koca tabak zorla da olsa yedim genelde karşıma televizyonda ilgimi çeken bir şey açıp ona dalmışken fakretmeden bitiriyordum tabağı zaten zamanla midme genişledi rahat yemeye başladım
Sonra yine iki üç saat sonra çikolata falan yiyordum
Akşam da ne hemek varsa yemekten pilav vs varsa ondan yiyip tv izlerken koca bir kase fındık peşinden meyve ve gübence en çok kilo aldıranı ge yatmaya yakın cicibebe

Bu şekilde 40larsan 47 küsüre çıktım ama bir iki ayımı aldı

Sonra beş günlük bir program hazırladım kendime
Kilo alma programı ile yarışma isimli konuda paylaşmıştım son sayfalarda olması lazım, o programla da 5 günde 2 kilo falan aldım 50 yi gördüm tartıda bıraktım her şeyi şu an da böyle özel bir çaba sarfetmiyorum ama öğün atlamamaya yedim mi çok yemeye çalışıyorum ve az önce tartıldım 49,8

Ayyy canım çok teşekkürler uzun uzun da yazmışsın <3 ben kahvaltiyi geç yapıyorum öğle de aksiyo haliyle erken kalksam iyi olacak sanırım ben de bu aralar yani bir ay boyunca falan evdeyim bi 3~4 kilo alsam süper olur babama soliyim de çerez alsın şöyle karışık :)) balık yagini eczacı kilo yapmaz dedi yemeklerimi de bir kaşık artırarak yemeye çalışmalıyım umarım alırız emeklerimiz boşa gitmez :) ben bi de çok çabuk pes eden biriyim bu huyum çok kötü mesela ders çalışırken de öyle birakiveriyorum hemen sınavlar zamanı özellikle keza bu kilo almada da öyle

Ne dmek canım inşallah faydam olur da alırsın kiloları:)

Balık yağı evet kilo yapmıyor bana bende iştah açıyordu bir de yoğun ders çalıştığımdan zihin aktivitesi için destek olsun diye alıyordum almayabilirsin yani:)

Hep sevdiğin yemekleri hazırla kendine ve yemekten önce de onları düşün yemek süyemeyi sevmeye başladığı da hazırlamaya da üşenmezsin:))

Yemekleri annem yapar ben pek mutfağa girmem mutfakla aram olmayınca yemekle de aram olmuyor sanırım :)

Kizlar benide eklermisiniz yaşim 20 boyum 168 kilom 42 ne yazıkki. Hedefim 50 kafi. Yaklaşık 1buçuk senedir deli gibi kilo almakla uğraşıyorum sonuç nafile. Bulk içmeye başladım bıraktım. Cicibebeye başladım bıraktım. Spraktne başladım bıraktım. Zaten yemekte yemiyorum, 9da uyandim saat 16 hala bir lokma yemedim.
Birkaç gündür araştırıyorum ve kesin kararlı bir şekilde programa uyacağım. Öncelikle tekrar iştah açıcı şruba başlayıp devamlı yumurta,makarna,mantı,pilav,ekmek,patates gibi protein ağırlıklı besleneceğim. Her gece 2 kase sütlü cici bebe yiyeceğim bu tarz. Bakalım bu sefer başarabilecek miyim. Birbirimize destek olalım, paylaşalım ki fayda getiren her bilgiden yararlanalım, öpüyorum hepinizi:)

Aynen canım katılıyorum sana ben de 42-43 kiloyum 50 olsam yeter ama 15 gündür dikkat ediyorum 1kilo alamadım cicibebeyi yemek istemiyorum midem bulanıyor ondan onun harici ek ne yiyebilirim ki

Canım tadını ben seviyorum ama ortaya çıkan net sonuç metabolizma işi. Benim bulabildiğim en kısa ve zahmetsiz çözüm karbonhidrat tozu. Ama bulk tarzı hafif mamalar değil o hem 2 haftada bitiyor hemde çok yüksek miktarda yarar sağlamıyor 2kutu bitirdim başladığım noktadayım hala. Ben bu sefer gidip güzel bir karbonhidrat tozu alacağım bu whey, garnie marka olanları tavsiye ediliyor. Ama çok dikkatli kullanılmalı ve araştırarak alınmalı çünkü bazılar testesteron arttırıcı vb maddeler içeriyor. Erkekler için üretildiklerinden dolayı düzgün ve zararsız olanını bulup almalıyız. Bunlar vücuda yağ sağladığı için spor eşliğinde kullanmakta fayda var kasa dönüşsünde tekrar kilo kaybı yaşanmasın diye. Ben bu çözüme gideceğim morkadife arkadaşım

Birde eczanelerin sipariş üzerine getirdiği nestle marka takviye gıda olarak kullanılan sıvı mamalar var. Çileklisini denemiştim tadı muazzam. Bir arkadaşım bu şekilde kilo aldı günde 2 veya 3 kere kullanarak. Problem ise pahalı olması tanesi 5tlydi sanırım, günde 3 tane 15 lira buda ayda 450 lira demek. 3 ay kullanılsa 1350 lira. Vay halimize:)

Evet ya ondan bende sordum eczaneye tanesi 5 tl dedi yok kız onun yerine bi yerimi yirtar yemeye çalışırım spor içeceklerini denemeye korkuyorum açıkçası ama araştırmak lazım tabi liste yaptım kendime ona uymaya caliscam gelişmeleri yazarım :) hatta bugün başladım Cmt: 42.6 haftaya Cmt sabah bakalım kaç olacak :) sen de katil bana

Arkadaşlar merhaba..boyum 1.70,kilom 51...hedefim 58....cicibebeye karşıyım çünkü çok şekerli,hergün bu kadar şeker yemek bence bünyeye Zarar..onun yerine dut pekmezi sabah ve akşam tüketilmeli..ben diyetisyene gittim..ara öğünlerde avucumuz kadar fındık fıstık ceviz yememmiz gerektiğini söyşedi..ağzımız hiç boş durmucak yani:)bir de akşam üstü meyve...haydi başlayalım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yalnız pekmez de şeker konusunda pek masum değil, ayrıca aşırı sıcakta üretilen bi madde olduğu için zararlı olduğunu duymuştum. of of ne bulsak zararlı..

bende kilo almak istiyorum aslında evleneli bi sene oldu evlendiğim alk zamn beş altı kilo aldım bekarken 49 kiloydum boyum 1.69 şimdi 55 kiloyum ama durdu ya artık alamıyorumm 60 kilo olmak istiyorum balık etli seviyorum ben .Bir aydır cicibebe yiyorum ama bir faydasını göremedm

bende kilo almak istiyorum aslında evleneli bi sene oldu evlendiğim ilk zamn beş altı kilo aldım bekarken 49 kiloydum boyum 1.69 şimdi 55 kiloyum ama durdu ya artık alamıyorumm 60 kilo olmak istiyorum balık etli seviyorum ben .Bir aydır cicibebe yiyorum ama bir faydasını göremedm

Insallah aliriz
Cicibebeyi hic aksatmadan mi yaptiniz peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…