• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

ben de varımmm
boy 170 kilo 45 hedef 55 :56:
şu sıralar iştahım fazla açıldı ama abur cubur vs yemiyorum artık bu yüzden gram artış olmuyor:5:

Listeye ekledim canım senide ilk sayfaya.
Burda bir arkadaş ensure toz demişti..
O artık kalkmış piyasadan yerine başka bir toz gelmiş. Kutusu 25 tl ydi.
Almadım ay başı başlarım belki ona da:26:

Listeye ekledim canım senide ilk sayfaya.
Burda bir arkadaş ensure toz demişti..
O artık kalkmış piyasadan yerine başka bir toz gelmiş. Kutusu 25 tl ydi.
Almadım ay başı başlarım belki ona da:26:

Beni de yazarmısınn yaşım 20 boyun 1.54 kilom 34 :14:
diyetisyen 10 kilo alsa yeter dedi 44 olursam yeterli

Beni de yazarmısınn yaşım 20 boyun 1.54 kilom 34 :14:
diyetisyen 10 kilo alsa yeter dedi 44 olursam yeterli

Ekledim canım senide listeye.
Ben sipraktin şuruba başladığımdan beri iyi yiyorum.
Mesela sabah sandviç yedim, 1 saat sonra mısır gevreği yedim. Öğlen bir kase çorba, az bulgur pilavı yedim. Dondurma yedim, erik yedim. Kuruyemiş yedim.
Önceden hiç birini yiyemezdim. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.
Diyetisyenin sana önerileri ne oldu mesela

Ekledim canım senide listeye.
Ben sipraktin şuruba başladığımdan beri iyi yiyorum.
Mesela sabah sandviç yedim, 1 saat sonra mısır gevreği yedim. Öğlen bir kase çorba, az bulgur pilavı yedim. Dondurma yedim, erik yedim. Kuruyemiş yedim.
Önceden hiç birini yiyemezdim. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın.
Diyetisyenin sana önerileri ne oldu mesela

teşekkürlerr İnşallahh
ben bugün hiç bir şey yiyemedim moralim bozuk olduğu zaman ağzıma bi lokma bile koyamıyorum
sabahtan bi tostun yarısını yedim cok az birde cay içtim yiyemedim hiçbir şey :14:
normalde iştahım iyidir güzel yerim yavaş yavaş mideyi büyütmek gerekiyor
diyetisyen bana liste vermedi bana yediğim şeyleri yazdırdı mesela ara öğünde börek yediysem yanında yoğurt falan ye dedi
kahvaltıda ekmeğinin üstüne salça falan değil de tatlı şeyler sür dedi reçel bal çikolata vs.
puding ye dedi ve içinede tereyağı koy erit dedi
her gün meyve ye dedi böyle yani :56::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürlerr İnşallahh
ben bugün hiç bir şey yiyemedim moralim bozuk olduğu zaman ağzıma bi lokma bile koyamıyorum
sabahtan bi tostun yarısını yedim cok az birde cay içtim yiyemedim hiçbir şey :14:
normalde iştahım iyidir güzel yerim yavaş yavaş mideyi büyütmek gerekiyor
diyetisyen bana liste vermedi bana yediğim şeyleri yazdırdı mesela ara öğünde börek yediysem yanında yoğurt falan ye dedi
kahvaltıda ekmeğinin üstüne salça falan değil de tatlı şeyler sür dedi reçel bal çikolata vs.
puding ye dedi ve içinede tereyağı koy erit dedi
her gün meyve ye dedi böyle yani :56::1:

aslında aktarlarda macunlar oluyor, onlarda iştah açıyormuş. Hiç tatlı ile aram olmadığı için o macunları düşünmedim bile.
Siz denedinizmi? Belki işe yarar

Son düzenleme:
aslında aktarlarda macunlar oluyor, onlarda iştah açıyormuş. Hiç tatlı ile aram olmadığı için o macunları düşünmedim bile.
Siz denedinizmi? Belki işe yarar

hiç denemedim büyük marketlerde de var görüyorum ama görüntüsü falan hiç hoşuma gitmiyor
belki bir gün denemelik alırım hoşuma giderse devam ederim :)

hiç denemedim büyük marketlerde de var görüyorum ama görüntüsü falan hiç hoşuma gitmiyor
belki bir gün denemelik alırım hoşuma giderse devam ederim :)

minyon olduğunuz için çok zayıf durmuyorsunuzdur yine de. Umarım çabucak istediğimiz kiloya ulaşırız. Kan tahlileriniz vs yapıldımı, onlarda yapılmadıysa aile hekiminiz yardımcı olucaktır bu konuyla ilgili

minyon olduğunuz için çok zayıf durmuyorsunuzdur yine de. Umarım çabucak istediğimiz kiloya ulaşırız. Kan tahlileriniz vs yapıldımı, onlarda yapılmadıysa aile hekiminiz yardımcı olucaktır bu konuyla ilgili

ne yazıkki çok zayıf görünüyorum :14:
kan tahlili yapıldı hepsi normal hiç bir şey yok
söylemesi ayıp arada dübürüm kaşınıyodu onun içinde doktora gittim acaba kılkurdu falan mı var diye onun içinde hap kullandım
şuan cicibebe yapıyorum İnşallah faydasını görürüm ve İnşallah istediğimiz kiloyada ulaşırız :16:

ne yazıkki çok zayıf görünüyorum :14:
kan tahlili yapıldı hepsi normal hiç bir şey yok
söylemesi ayıp arada dübürüm kaşınıyodu onun içinde doktora gittim acaba kılkurdu falan mı var diye onun içinde hap kullandım
şuan cicibebe yapıyorum İnşallah faydasını görürüm ve İnşallah istediğimiz kiloyada ulaşırız :16:

Yine bu sitede okuduğum bir bilgi vardı,
akşam yatmadan önce muz ezip sütle karıştırıp içine cicbebe falan koyup yiyip yatıyormuş.
Sanırım bu da işe yarar neticede muz falan hep kalorili şeyler.
Ben temmuza kadar kilo almak istiyorum :5:

Yine bu sitede okuduğum bir bilgi vardı,
akşam yatmadan önce muz ezip sütle karıştırıp içine cicbebe falan koyup yiyip yatıyormuş.
Sanırım bu da işe yarar neticede muz falan hep kalorili şeyler.
Ben temmuza kadar kilo almak istiyorum :5:

düğün mü var temmuz da :)
bir de metabolizma yı nasıl öğrencez hızlı mı yavaş mı diye oda mı kan tahlilinde çıkıyo
muz da olabilir metabolizmayıda yavaşlatıyormuş hem normaldede aldırır kilo denemek lazım :)

düğün mü var temmuz da :)
bir de metabolizma yı nasıl öğrencez hızlı mı yavaş mı diye oda mı kan tahlilinde çıkıyo
muz da olabilir metabolizmayıda yavaşlatıyormuş hem normaldede aldırır kilo denemek lazım :)

Yok kız evliğim çocuk falan var :1::1:
Oğlumun doğumgünü ağustosda, geçen sene ki halime dönmek istiyorum.
Birde deniz, güneş, bikini. boyumda uzun kürdan gibi bacaklarım olsun istemiyorum:26:

Yok kız evliğim çocuk falan var :1::1:
Oğlumun doğumgünü ağustosda, geçen sene ki halime dönmek istiyorum.
Birde deniz, güneş, bikini. boyumda uzun kürdan gibi bacaklarım olsun istemiyorum:26:

Hee pardon yaa :D
Evet yaz geliyo yazi cok severim ama bu yuzden dolayi sevmiyorum :(

Kızlar iştahımın maşallahı var.
Yiyorum yiyorum hala aç hissediyorum kendimi.
Ağzım bi saniye boş kalmıyor. Bu şekilde yemeye devam edersem 2 ayda toparlarım sanırım :9:

Kızlar iştahımın maşallahı var.
Yiyorum yiyorum hala aç hissediyorum kendimi.
Ağzım bi saniye boş kalmıyor. Bu şekilde yemeye devam edersem 2 ayda toparlarım sanırım :9:

Bende de asiri yeme istegi var ve cok acikmistim nasil yedigimi ben bile anlamadim cok hizli yedim sanki gormemisler gibi :D :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de asiri yeme istegi var ve cok acikmistim nasil yedigimi ben bile anlamadim cok hizli yedim sanki gormemisler gibi :D :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün sağlık ocağındaki kan sonuçlarımı gösterdim.
Demirim biraz azdı onun için ilaç verdi ve sipraktin verdi :27:
Çok uyku yapar akşamları iç dedi, ben zaten içiyordum da demedim.
Protein tozuda kullanabilirsin ek olarak dedi en azından sütle falan içersen sütte içmiş olursun dedi.
Ama dahiliyeye yönlendirdi mide için, mikrop olabilir dedi.:26:
O iştahsızlık, halsizlik, kansızlık bulantı vs yaparmış :5:

Yaşasın yemek yemek.
Kendimize bakmamız lazım yaz geliyor. Azıcık etlenmek lazım.
Bende tek sorun sezeryan doğum yaptım yemek yer yemez kocaman göbeğim oluyor ama istediğim kiloda olıyımda göbeğe razıyım

Bugün sağlık ocağındaki kan sonuçlarımı gösterdim.
Demirim biraz azdı onun için ilaç verdi ve sipraktin verdi :27:
Çok uyku yapar akşamları iç dedi, ben zaten içiyordum da demedim.
Protein tozuda kullanabilirsin ek olarak dedi en azından sütle falan içersen sütte içmiş olursun dedi.
Ama dahiliyeye yönlendirdi mide için, mikrop olabilir dedi.:26:
O iştahsızlık, halsizlik, kansızlık bulantı vs yaparmış :5:

Yaşasın yemek yemek.
Kendimize bakmamız lazım yaz geliyor. Azıcık etlenmek lazım.
Bende tek sorun sezeryan doğum yaptım yemek yer yemez kocaman göbeğim oluyor ama istediğim kiloda olıyımda göbeğe razıyım

Bende bi ara ishal olmuştum aile doktoruna gittim o da bana mikrop olabilir bidaha geçmezse gel demişti
Ama sonradan geçti Allah tan :87:
burda bi arkadaş bunları yazmış : '' 1 büyük bardak sütün içine 1er çorba kaşığı pirinç unu, buğday nişastası, buğday unu karıştır geceleri yatmadan önce pişirmeden o şekilde iç.5 gün yap 3 gün ara ver sonra tekrar yap" bunuda yatmadan iç 2 ayda faydasını görürsün :)

Bende denicem bakalım sende yap istersen belki bi faydası olur :109::131:

Bende bi ara ishal olmuştum aile doktoruna gittim o da bana mikrop olabilir bidaha geçmezse gel demişti
Ama sonradan geçti Allah tan :87:
burda bi arkadaş bunları yazmış : '' 1 büyük bardak sütün içine 1er çorba kaşığı pirinç unu, buğday nişastası, buğday unu karıştır geceleri yatmadan önce pişirmeden o şekilde iç.5 gün yap 3 gün ara ver sonra tekrar yap" bunuda yatmadan iç 2 ayda faydasını görürsün :)

Bende denicem bakalım sende yap istersen belki bi faydası olur :109::131:
[/FONT]

Önce sen denesen :27::27:

Tamam bişey olursa da ilk bana olsun yap veya yapma derim :9::52::52::52:

ben yarıycak şeyleri sevmiyorum galiba.
Mesela oğluma prinç unundan mama yapıyorum tadına bile bakamıyorum :14:
İşte bu verdiğin tarifin pişmişini yediriyorum, tadı nasıl bilmiyorumda :9:
Sen bi dene bi kaç gün gelip buraya yazarsan bende başlarım, yazmazsan bu tarifi ebedi unuturum :9:

Back