• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

ben yarıycak şeyleri sevmiyorum galiba.
Mesela oğluma prinç unundan mama yapıyorum tadına bile bakamıyorum :14:
İşte bu verdiğin tarifin pişmişini yediriyorum, tadı nasıl bilmiyorumda :9:
Sen bi dene bi kaç gün gelip buraya yazarsan bende başlarım, yazmazsan bu tarifi ebedi unuturum :9:

:34: aldığım zaman haber veririm başladım diye bi değişiklik olursa söylerim :42::9:

Yazdım canım. Neyseki hedef kilon fazla değil. 5 kilo iyidir kolay alınır gibi
Sen neler yapıyorsun kilo almak için, neler yiyorsun kaç öğün yiyosun
doktorum boyuma göre ideal kilomun 52 olduğunu söyledi. 52 olursam biraz toparlanırım gibi düşünüyorum şimdilik hedefim bu.:16:
sabah-öğle-akşam 3 öğünümü hiç aksatmıyorum,düzenli yemek yiyorum. önceden 5 öğün yiyordum ama okul dershane 2 öğün aksatıyor malesef. 2 gündür de cici bebe yiyorum yatmadan önce. gelse bir an önce kilolar:97:

tadı çok güzel değil mi ama ya? :56:
sadece 2 gündür böyleyim tabi, bakalım devam edebilecek miyim

eğer mutfağa ilgin varsa cicibebeyi evde kendinde yapabilirsin :27:
Çok güzel cicibebe tarifleri var internette gözatmanı tavsiye ederim.
Bende cicibebeyi soğuk sütle ezip mama gibi yemeye bayılıyorum :16:

yedıklerını cok cıgnıyomusun eger cıgnıyosan cok cıgnemeden yut

Bu doğru ve sağlıklı bir şey değil az çiğnemek yediklerinin kalori değerini arttırmaz, mekanik sindirimi azalttığın için kimyasal sindirimi zorlaştırır, mide/bağırsak rahatsızlığı yapar.

Yanlış bilgi vermeyelim çiğnemeden yutmak ya da az çiğnemek iyi bir şey değildir!

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer mutfağa ilgin varsa cicibebeyi evde kendinde yapabilirsin :27:
Çok güzel cicibebe tarifleri var internette gözatmanı tavsiye ederim.
Bende cicibebeyi soğuk sütle ezip mama gibi yemeye bayılıyorum :16:

teşekkürler öneri için. böyle paket paket kolay oluyor, şimdi üşendim ama bir deneyeceğim en kısa zamanda :34:
aynen ya hem tatlı ihtiyacım gidiyor hem kilo oluyor, olacak yani inşallah :52:

Selam :) bende dahiliyeye gittim demir ve d vitamini eksikliği varmış ilaç verdi kilo almak istiyorum dedim yemeye çalış diyo sanki biz bilmiyoruz :) 42 kiloyum en azından bi 48 olsam bana yeter ya

Bu doğru ve sağlıklı bir şey değil az çiğnemek yediklerinin kalori değerini arttırmaz, mekanik sindirimi azalttığın için kimyasal sindirimi zorlaştırır, mide/bağırsak rahatsızlığı yapar.

Yanlış bilgi vermeyelim çiğnemeden yutmak ya da az çiğnemek iyi bir şey değildir!

benım arkadasm ole 5 kılo aldı hıc cgneme dmeıyorum cok cıgneme dıyorum

benım arkadasm ole 5 kılo aldı hıc cgneme dmeıyorum cok cıgneme dıyorum

Arkadaşın kötü bür şey yapmış az çiğnemişse bile:)
Yediklerini arttırmış belli ki ama az çiğnediğinden sanmış aldığı kiloları, mantıklı olun biraz az çiğneyerek içindeki yağı karbonhidratı proteini artıramazsını;)

Finallerim var ben zaten çok uyuyan biriyim bi de onu kullansam hiç gözümü acamam gibime geliyor ben en iyisi normal yollardan deneyeyim: ))

Arkadaşın kötü bür şey yapmış az çiğnemişse bile:)
Yediklerini arttırmış belli ki ama az çiğnediğinden sanmış aldığı kiloları, mantıklı olun biraz az çiğneyerek içindeki yağı karbonhidratı proteini artıramazsını;)

Az çiğnemek çok zararlı. Mide olması gerekenden fazla öğütmek için çalışıyor ve hasarlar yaratıyor.
Zaten 3-5 çiğneyip yutulur diye düşünüyorum.
Çiğnemekle kilo almak yada vermek arasındaki bilimsel açıklama nasıldır hiç bilmiyorum araştırmak lazım yine de.
Kiloyu kafaya taktıkça daha da alınamayan yada verilemeyen bişey olduğuna eminim

Finallerim var ben zaten çok uyuyan biriyim bi de onu kullansam hiç gözümü acamam gibime geliyor ben en iyisi normal yollardan deneyeyim: ))

evet canım çok uyku yapıyor, bende çalışıyorum o yüzden sabah değilde akşam yemekden sonra içiyorum.
Sabah yatakdan kazınarak kalkıyorum

Az çiğnemek çok zararlı. Mide olması gerekenden fazla öğütmek için çalışıyor ve hasarlar yaratıyor.
Zaten 3-5 çiğneyip yutulur diye düşünüyorum.
Çiğnemekle kilo almak yada vermek arasındaki bilimsel açıklama nasıldır hiç bilmiyorum araştırmak lazım yine de.
Kiloyu kafaya taktıkça daha da alınamayan yada verilemeyen bişey olduğuna eminim

Muhtemelen az çiğneyen arkadaş hızlı yemeye başladığından daha çok yemiştir farketmeden:)

Doğru gerçekten kafaya takınca alınması zorlaşıyor:(

Muhtemelen az çiğneyen arkadaş hızlı yemeye başladığından daha çok yemiştir farketmeden:)

Doğru gerçekten kafaya takınca alınması zorlaşıyor:(

Benim oğlum var bende millet sayesinde biraz rahatlıyorum.
Hep derler genç kız gibisin, o çocuk nerenden çıktı. Biz veremiyoruz sen ne güzelsin zayıfsın falan dedikleri için motive oluyorum.
Yoksa oturup ağlarım :37:

Back