Hep ağır yemekler mi yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizmayin canim ya:)
Etiketleyince ne oluyor,okuyorsunuz iste..
Cok naifsiniz ama keske hersey o kadar kolay olsa.
Neyse siz dana kesersiniz kayinpederinize:)
Kaçak dövüşüyorsunuz bu yaştaki bir kadına göre çok çirkin neyse bir de lütfen yazdıklarımı birine okutun zira okuduğunuzu da anlama gibi bir kabiliyet yok belli :))

Saçmalamışsınız
Durumunuz yoksa yoktur et alınacak diye altın bozulduğu nerede görülmüş?
İki asgari ücretlinin maaşı ne kadar edecek ki her ayın on beşi dört başı mamur sofra beklentisine giriyorlar?
Ben olsam misafirliklerini kabul etmez hep onlar bizdeler bu defa biz onlara yemeğe gidelim derdim.

Evet,adam gururlu ama,kimbilir ne emekle aldigi ve manevi degeri olan tektasi 100 tl gibi bozdurabiliyor.
Esinin yuzune nasil bakti sonra acaba?
Gururlu olan adam eşinin parmağından yüzüğünü alıp gidip et falan almaz. Haaa çok mu lazımdı et ailesi icin. Giderdi birinden borç bulurdu ama yine de eşinin parmağındaki yüzüğe dokunmazdı..

Siz böyle sofraya alıştırırsanız tabi gelirler ooo mis sarma börek etli yemekler her zaman gelirlerse normal sıradan yemekler de yapabilirsiniz sanki yabancı misafir geliyor anne baba geliyor yahu bazen ne olsa o yenir

Yok artık bir yaşıma daha girdim elimdeki yüzüğü vercem he tarhana yiyversinler bir kez de

Desin. Yorumlarınızda kocayı büyük otorite padişah sadrazam gibi yazmışsınız hep. Kocası yanlış anlasa, kocası ters yapsa vs
Valla karısının yüzüüğünü satmış oğlanı her kayınvalide yönetir ve şikayet eder hatta kötüler. Olan bizim kıza olucak bakın görün

Yeni evli çiftin evine toplaşıp toplaşıp çekirge sürüsü gibi yemek yemek Türk toplumunda da yok bence
Yada ben görmedim.
Bunlar gelini sessiz görüp işi iyice arsızlığa vurmuş bence
Her Allah'ın günü evlerinde hem balık hem et hem sebze pişiyor aralarında seçim yapıyorlar sanırım
Ben olsam madem öyle işte böyle deyip yetişemiyoruz biz deyip her gün kayınvalideye yemeğe giderim.

Valla karısının yüzüüğünü satmış oğlanı her kayınvalide yönetir ve şikayet eder hatta kötüler. Olan bizim kıza olucak bakın görün
Birsey olmaaz,deli deliyi gorunce sopasini saklar,paspas olana da herkes ayagini siler sadece...

Hhaajajsjsjejej harikasınız yorumuza bayıldım :)
Ne tektaşımı veririm ne beştaşımı veririm etli yemek için dolapta ne varsa onu yeriz senede bir kez Ramazanda yaparız biz bu şekilde ağırlamayı onda da Allaha şükür durumumuz olduğu için et köfte tatlılar ağır bir şekilde ağırlarız diğer türlü başka yemekler de yaparım ne olsa yeriz o gün ki menüm de ne varsa yeriz önemli olan birlikte muhabbetle yemek böyle saçma şey mi olur

Var ulkemizde oyle bir topluluk ama neresi soylemeyeyim.
Esi olen bir tanidik teyze o bolgeye evlendi,vallahi 64 yasindaki kadin her hafta ya ziyafete gidiyor ya ziyafete aliyor,orada oyleymis.
Esi de demiyor ki otur evde her zaman katilman sart degil...

Anladığım kadar kpeder gil de parasız, et alacak paraları olmayınca , bu ihtiyacını sizde karşılıyorlar gibi , oğlu bu durumu bildiği için taviz veriyor gibi ama sizi kurban ediyor buna , haberiniz olsun , zaten altın takmayışlarından belli , fakir babanın, fakir oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…