kızlar bu sorun annemin teyzesinde de vardı yıllarca çekti neler denemiş faydasını görmemiş en son komşusu önermiş hani küçük bonbon sekerleri varya onları ilk baş yıkamış tırtıllı yeri gitsin diye sonra vazelin sürmüş,makatına yavaşça itmiş şeker içerde eridikçe yarayı iyileştirmiş sabah akşam uygulamış ilk başlar biraz zorlanmış ama sonra alışmış geçen gün bize kendi önceden yerinde duramıyormuş agrıdan. şimdi hiçbir şey kalmadı dedi ben ilk duyduğum zaman tepki vermiştim olurmu öyle sey diye ama oluyormuş demek ki.
bu bon bon sekerı dedıgın nasıl bırsey canım yaaa???
arkadaslar bende bişey sorcam. basur mu anlayamıyorum,tecrübeli arkadaslar yardım edin lütfen.5 gün önce fln tuvalate girdiğimde acayip acı cektim ve kanamam oldu. o günden bu yanada her tuvalete girdiğimde canım cok yanıyo. ancak dokunduğumda hiç bi cıkıntı fln bişey yok. zaten acısıda içten gelen bi acı. sizce ne bu basur mu?
kızlar bu sorun annemin teyzesinde de vardı yıllarca çekti neler denemiş faydasını görmemiş en son komşusu önermiş hani küçük bonbon sekerleri varya onları ilk baş yıkamış tırtıllı yeri gitsin diye sonra vazelin sürmüş,makatına yavaşça itmiş şeker içerde eridikçe yarayı iyileştirmiş sabah akşam uygulamış ilk başlar biraz zorlanmış ama sonra alışmış geçen gün bize kendi önceden yerinde duramıyormuş agrıdan. şimdi hiçbir şey kalmadı dedi ben ilk duyduğum zaman tepki vermiştim olurmu öyle sey diye ama oluyormuş demek ki.
bende kanama kaşıntı acı falan yok ama sadece makat kenarında kıvrılmış ten rengi bi parça var..bir ara kabız olmuştum ondan kalıntı sanırım deli olacammm
canım sıcak su oturmaları diye bişi okudum nette araştır allah korusun ben sıvı tüketmeye çalışıyorum oladan engellemek istiyom
kanama oldu 2 3 kere korkuyom
çok feci doktora gidemem :78:
o yüzden engellemeye çalışıyom