Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanama 3 gün art arda oldu sonra kesilsin diye bekledim ama en ufak zorlanmada az da olsa knama oluyo doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama korkuyorum olup olmadığını bilmiyorum ama ilerlemesinden iyidir sanırım
Bir arkadaş sormuş ama cevap veren göremedim.
şeyy
Makat bölgesindeki tüğler için ağda zararlı mıdır bilgisi olan var mı? Normalde riskli midir yada hemoroid varsa ağda daha mı zararlıdır?
kabızlık için en iyisi geceden kuru incir veya kuru kayısıyı bir bardak su içerisinde bekletip sabah suyunu içip yemek.kara halile çok acı:)arkadaslar bende hic yoktu hemoroid gecenlerde kabız oldum ozaman oldu cok fecı canım acıodu sonra aktarlardan kara halile aldım cok ıyı geldı bıde patlıcanın ustune oturdum gercekden 2 gunde ufacık kaldı ve acısı agrısı gectı herkeze kara halile yi ve patlıcanı tavsiye ederim:)
bu kara halile dediğiniz çay gibi mi demlenerek mi içiliyo aktarda vardır sanırım bende denemek istiyorum da, bana da yengem soğanı folyoya sarıp fırında pişir gece onu bağlayıp uyu demişti çok iyi geliyomuş arkadası uygulamış doktora gitmiş doktor bile şaşırmış kaybolmasına :) patlıcanı da yeni duydum , gerçi sapını kaynatıp içtim ama faydası olmadı pek ne yapsam bir türlü düzene girmiyor doktora da gidemiyorum çekiniyorum acaba bu şeyler çoğalır mı bende 1 tane var ama çoğalır diyolar çok kötü yaa