Merhaba arkadaşlar, ben hamilelik dönemimde basurla karşılaştım, çok rahatsız edici ve korkutucu bir hastalık. muayenesi nasıl olur bilmiyordum. sonra Gayretttepe Florence Nightingale Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Sinem Kanar a gittim. malum bu gibi sorunlarda bayan doktor olması biraz dha rahatlatıyor. saolsun çok hoş bir hanım, beni canımı yakmadan muayene etti, aynı anda hem basurum hem makatta yırtığım varmış. hamile olduğum içinde her ilacı kullanamıyordum, bana hamilelikte kullanabileceğim, bebğimin zarar görmeyeceği bir tedavi programı yaptı. daha ilk günlerden ağrılarım azaldı, 2 hafta içindede tüm şikayetlerim bitti. şimdi bebeğime de kavuştum, ikimizde sağlıklıyız. ben doktorumdan çok memnun kaldım, bu sorunu yaşayan herkese se doktordan korkmamasını tvsiye ederim. bu iş için genel cerrahi uzmanına gitmek gerekiyormuş. ama tabii benim gibi erkek doktora muayene olmaktan çekinenler varsa bayan genel cerrah bulmak çok zor, isterseniz benim doktoruma da gidebilirsiniz. dertli arkadaşlarıma tez vakitte şifa diliyorum