ben anneme söyleyemiyorum
bugün makattan kan geldi.adetli gibiyim.yanma var.ağrıyo bel çevresi.bursa nilüfer de bildiğiniz bi hastane var mı?yabancısıyım buraların. üniversite 1 ay boyunca dolu da.okuduklarıma göre hemoroid galiba.yani umarım daha kötü bi şey değildirtek yolu ameliyat mı?
doktora gittim fissürmüş o da sizin gibi dikkat etmem gerektiğini söyledi cevabınız için teşekkür ederim :)Eğer ki hikayenin başındaysan kurtuluşun var demektir illaki ameliyata gerek yok ama çok dikkatli olmak zorundasını kesinlikle acı asitli yeme içme.Hastaneye git korkulcak bişey yok insan ister istemez utanıyor biraz ama hastaneye gidince buda bi hastalık keşke baktırsaydım önceden diyorsun.Benden tavsiye erteleme.Belkide kremle iyileşcek bişeydir.
buarada merak ettiğiniz bişey varsa sorabilirsiniz prof oldum bu konuda:)
doktora gittim fissürmüş o da sizin gibi dikkat etmem gerektiğini söyledi cevabınız için teşekkür ederim :)
pembepalto
bende lazerle operasyon geçireli 3 ay oldu arada kaşıntı oluyo normal midir acaba ama sadece biraz kaşıntı oluyo ve geçiyo başka bişey yok, sizdede böyle bişeyler varmı önemlimidir karar veremedim açıkçası bir bilginiz varmı?
kendimi bildim bileli sorunum var..en son ne zaman çıktıgımı unutacak kadar uzun aralıklar 5 gün 6 gün falan..ve asla tam bir rahatlayamama..biri hamileyken olmak üzere 2 kere makat bölgesinde şiddetli ağrı acı bide dışarı çıkmış bişey var orda..tam bir felaket..hemeroid sanırım..kabızlık yapıyor bunu..ve üçüncüsünüde 2-3 gündür çekiyorum..sonum mecburi dr.olacak galiba..muayenesinden ameliyatından herseyinden korkuyorum.bu yüzden gidemiyodum ama mecburum artık sürekli inanılmaz bir agrı sancı sürekli bi basınç..procto-giyvenol öncekinde - hamileyken kullanmadım- çok iyi gelmişti, geçmişti 2 günde ama bu sefer pek işe yaramadı sanki..ankaradayım ve iyi bi dr. ismi önerebilirmisiniz? lazerle olunca daha çabuk iyileşiliyo sanırım..bide tabi umarım bu başka bişey değildir :) bu ağrıdansa gidip gösterecem totomu