Evet ilgisizlik vardı. Dün kuzenim aradı . Önce istemedi buluşmayı. Biz onunla konuştuk zaten olmayacağının farkındayız dedi. Yine aynı şeyler olacak biliyorum dedi. Sonra kuzenim son kez buluşun en azından vs. Dedi çok üzülüyor Dedi. Tamam dedi eğer öyle iyi olacaksa öyle yapalım dedi. Ama buluşmaya sen de gel dedi kuzenime. Oturup konuşuruz, sonra kalkar gideriz olurda duygusallaşır, kötü olur sen orda yanına ol kötü olmasını istemem dedi. Siz ne düşünüyorsunuz. Bana son kez buluşup vedalaşacaksın gibi geldi. Yüz yüze görünce yumuşar mı bilmiyorumİlgisiz derken ilgisizliğinin sebebi ne tam olarak çok yoğun mu çalışıyor yoksa ilgi göstermemek için bahane mi uyduruyor? Bu detaylar çok önemli. Başka hiçbir sorun yok mu aranızda? Eğer ciddi bir sorun yoksa ve sizi gerçekten seviyorsa tekrar barışırsınız. Bence hatalı olan siz değilsiniz. Durup dururken soğuk davranıp modunuzu düşürmüş eminim ki ilk değildir bu daha önceden ilgisizliği konusunda uyardınız belki umursamadı. Zaten pişman olduğunuzu söylemişsiniz bu saatten sonra hiçbir şey yapmayın bir adım atılacaksa o atsın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım
- Konu Sahibi merveicx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #ilişkiler #bir derdim var #ilişkisorunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu hafta işlerim yoğun dedi kuzenime ben haftaya ayarlayacağım sana yazacağım sen ona haber verirsin Dedi.Ne zaman buluşacaksınız peki canım
Sizce başka biri mi var hayatında. 2 ayda hayatına hemen birini aldıysaKuzum, her halde onu cok sevdigini caninin yandigini anladi. Acidigi ve aci cekmeni istemedigi icin tamam oyle iyi olacaksa bulusup hep beraber konusalim demis. Birazda sucluluktan bulusalim uzulmesin demistir, o baska biriyle oldugu icin. Ben konusmasindan sana kizgin olmagini anladim daha cok bitirmis oldugunu anladim.. cok sakin cunku, umitlenmesini istemiyorum demesi zaten herseyi acikliyor. Canin cok yansada git konus icin biraz rahatlar, kendini suclamazsin hic olmazsa. Ama lutfen beni gorunce barisicaz umidiyle gitme oraya.. bu oyle beni gorunce yumusarim ayaklarinda pek degil helede baska biri hayatlarinda var ise. Orada soylemek, sormak istedigin herseyi sor ve soyle.. baktin sende degil uzaklas artik. Ama ben olsam bulusma yerine telefonda konusalim son kez derdim cunku isteyen telefondada konusabilir, simdi taaa oraya gidip onu gorup red yemeninde bir anlami yok. Ama yinede sen bilirsin.
Sizi tamamen gözden çıkartmış. Üzülmenizi istemiyor. Bu dediğim canınızı yakacak ama aklında başka biri var büyük ihtimalle. Bence o buluşmaya gitmeyin. Evet son kez buluşup veda edeceksiniz ve bu daha çok canınızı acıtabilir.Evet ilgisizlik vardı. Dün kuzenim aradı . Önce istemedi buluşmayı. Biz onunla konuştuk zaten olmayacağının farkındayız dedi. Yine aynı şeyler olacak biliyorum dedi. Sonra kuzenim son kez buluşun en azından vs. Dedi çok üzülüyor Dedi. Tamam dedi eğer öyle iyi olacaksa öyle yapalım dedi. Ama buluşmaya sen de gel dedi kuzenime. Oturup konuşuruz, sonra kalkar gideriz olurda duygusallaşır, kötü olur sen orda yanına ol kötü olmasını istemem dedi. Siz ne düşünüyorsunuz. Bana son kez buluşup vedalaşacaksın gibi geldi. Yüz yüze görünce yumuşar mı bilmiyorum
- 14 Şubat 2018
- 762
- 560
- 103
- 28
Ne iş yapıyor peki? Çok sinirli ve gergin biri gibi geldi banaBu hafta işlerim yoğun dedi kuzenime ben haftaya ayarlayacağım sana yazacağım sen ona haber verirsin Dedi.
Yani evet sinirli bir yapısı var doğru. İnşaat mühendisiNe iş yapıyor peki? Çok sinirli ve gergin biri gibi geldi bana
Buluştun mu ne oldu peki sonuç ne oldu benim fikrimi sordun madem söyleyim gereken herşeyi söylemiş zaten sana o bitirmiş yazdıklarından anladığım kadarıyla evet canın yanacak çok üzülüp ağlayacaksın ama gün gelecek esas oğlanı bulduğu zaman şuan akıttığın gözyaşlarına daha çok üzüleceksin görüşmeye bile değmezdi diyeceksin bence sen önce kendine güven o şekilde yeniden birilerinin dikkatini çekeceksin emin olPeki bu buluşma durumuna ne diyosunuz
Canim benim erkekler iliskideyken bile baskalarini alabiliyorlar hayatlarina.. yani bir haftadir ayri olsaniz bile fark etmezdiki. Hem yeniden barismak istemedikten sonra baska birinin olup olmadigi birsey ifade etmiyor aslinda. Seninde hayatina baskalari giricek sirf onun degil! Sana seninle olmak icin can atan biri lazim kuzum. Cokk kotu bir durum bunu biliyorum ama o konusmadan sonra bir an once unutmaya bak. Sende kendi hayatina bak, baska seylerle ugras sirf onunla barismaya, beraber olmaya odaklanmaSizce başka biri mi var hayatında. 2 ayda hayatına hemen birini aldıysa
Evet aslinda cocuk herseyi soylemis sanirim cok aci cektigini anladigi icin cocuk son kez gorusurum demis, barismak icin de degil bence. Sanirim zaten gorusmek te ismemis ilk basta sonradan acimis.Buluştun mu ne oldu peki sonuç ne oldu benim fikrimi sordun madem söyleyim gereken herşeyi söylemiş zaten sana o bitirmiş yazdıklarından anladığım kadarıyla evet canın yanacak çok üzülüp ağlayacaksın ama gün gelecek esas oğlanı bulduğu zaman şuan akıttığın gözyaşlarına daha çok üzüleceksin görüşmeye bile değmezdi diyeceksin bence sen önce kendine güven o şekilde yeniden birilerinin dikkatini çekeceksin emin ol
İnsan çok sevince aklıyla değil kalbiyle hareket ediyor ve ilerde niye böyle yapmadım ki demek istemediğinden gururunu bir kenara bırakıyor arkadaşımızda öyle yaptı hak veriyorum attığı mesajlara çabasına ama aslında her ilişkinin kaderi başladığı günden beri bellidir ilerleyecek olan zaten kendiliğinden akıp gider bunların ki artık tıkanmış çünkü istemediğini bariz belli eden bi adam var o onlardan bişey olmayacağını anlamış bence arkadaşımızda yüzyüze gelince belki oda benim gibi hisseder diye düşünüyor inşallah diyelim onun sevgisi galip çıkar çıkmasada üzülmesini istemem yaşamaya değer nice günleri var daha umarım gönlünce olur herşeyEvet aslinda cocuk herseyi soylemis sanirim cok aci cektigini anladigi icin cocuk son kez gorusurum demis, barismak icin de degil bence. Sanirim zaten gorusmek te ismemis ilk basta sonradan acimis.
Evet, tabi konu sahibinin de bazi seyleri tecrube etmesi gerek.. demekki hayat herkese ayni isliyormus bunuda anladim cunku buda bir ders ve hepimiz gectik bu yollardanİnsan çok sevince aklıyla değil kalbiyle hareket ediyor ve ilerde niye böyle yapmadım ki demek istemediğinden gururunu bir kenara bırakıyor arkadaşımızda öyle yaptı hak veriyorum attığı mesajlara çabasına ama aslında her ilişkinin kaderi başladığı günden beri bellidir ilerleyecek olan zaten kendiliğinden akıp gider bunların ki artık tıkanmış çünkü istemediğini bariz belli eden bi adam var o onlardan bişey olmayacağını anlamış bence arkadaşımızda yüzyüze gelince belki oda benim gibi hisseder diye düşünüyor inşallah diyelim onun sevgisi galip çıkar çıkmasada üzülmesini istemem yaşamaya değer nice günleri var daha umarım gönlünce olur herşey
Aynen yaa aşk yorgunuyuzEvet, tabi konu sahibinin de bazi seyleri tecrube etmesi gerek.. demekki hayat herkese ayni isliyormus bunuda anladim cunku buda bir ders ve hepimiz gectik bu yollardan
Buluşmadım. İsterse eğer buluşacağızBuluştun mu ne oldu peki sonuç ne oldu benim fikrimi sordun madem söyleyim gereken herşeyi söylemiş zaten sana o bitirmiş yazdıklarından anladığım kadarıyla evet canın yanacak çok üzülüp ağlayacaksın ama gün gelecek esas oğlanı bulduğu zaman şuan akıttığın gözyaşlarına daha çok üzüleceksin görüşmeye bile değmezdi diyeceksin bence sen önce kendine güven o şekilde yeniden birilerinin dikkatini çekeceksin emin ol
Benim anlamadığım ben ona kötü bir şey yapmadım. Evet haklı gelgit yaptım. Ayrıl barış çok oldu. İnsanlar aldatmaya bile barışıyor.Evet aslinda cocuk herseyi soylemis sanirim cok aci cektigini anladigi icin cocuk son kez gorusurum demis, barismak icin de degil bence. Sanirim zaten gorusmek te ismemis ilk basta sonradan acimis.
- 20 Eylül 2017
- 2.380
- 9.391
- 158
- 38
Bakın ne güzel burda kendi kendinizi ikna edip haklı görüyorsunuz yetişkin iki insansiniz her insanın bir sınırı var ve karşı tarafın tahammülu var sizin ki nasıl bir zihniyet anlayamadım açıkçası eee ben nazlanayim ayrılıp durayım işi ne koşsun peşimden essek gibi öyle bı dünya yok bak adam hop gitmiş şimdi di oyuncağı alınmış çocuk gibi tepiniyorsunuz adama rahat huzur vermeden istedim ayrıldım eee ama koşup gelsin o işleri geciceksiniz bir de buluşma ayarlatiyorsunuz yani anlamiyorim bu yaptığınızn mantığınıBenim anlamadığım ben ona kötü bir şey yapmadım. Evet haklı gelgit yaptım. Ayrıl barış çok oldu. İnsanlar aldatmaya bile barışıyor.
Lütfen sürekli ayrılıp durdugunuz insani bı salın rahat bırakın hayatına devam edebilsin ya hayatında biri varsa e varsa var sizi bağlayan bir şey yok ki bitmiş. Gitmiş kaç ay geçmiş saplantılı gibi her yerden takip edip aratmak zorlamak çok komik duruyor yapmayın hayatınıza devam edin sizde
Kuzum ama bisey yapmana gerek yokki. Baskasinida seviyor olabilir, artik onunla olmak istiyor olabilir. Zaten soguk yapiyormus, hissetmissin. Sanirim seni aldatiyordu, özlememesi ondandir. Hala istedigini biliyor ve aramiyorsa bir araya gelmek istemiyordur. Unut bence bu cocuguBenim anlamadığım ben ona kötü bir şey yapmadım. Evet haklı gelgit yaptım. Ayrıl barış çok oldu. İnsanlar aldatmaya bile barışıyor.
- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
6 yıl öı bekledinnn,kaç yaşındaydın ??bir zamanlar bende senin yaptığını yapmıştım birinin peşinde koştukça koşmuştum senin gibi seviyordum ama gençlik işte ayrılmak istemiştim sırf beni her dakka aramıyor diye ayrıldık 6 yıl kimseyle olmadım döner diye bekledimdönmedi hatta evlendi bile ama Allah öyle birini karşıma çıkardı ki o insan için ne salakmışım kendimi yerlere atmışım dedim gerçek aşk şimdi yaşadığımmış o kişi istemediği kaçtığı için takıntı yapmışım ve onunda bu durum çok hoşuna gidiyordu tabi.hiç kimse vazgeçilmez değil emin ol ilişkiyi sen sonlandırmak istemiş olsan bile düşme üstüne çünkü seven insan bir dakika bile ayrı kalamaz güçlü değilmiş sevgi de zamana bırak karşına seni senden bile daha çok seven insan çıkacaktır eminim yıpratma benim gibi 6 yılını boşuna heba etme derim
- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Burcu ne?Kuzum neden onu sevdigin icin sucu kendinde ariyorsun? Demekki ilgisizmiski bitirmissin.. yoksa bitirmek istemezdin sanirim? Sen onu ozledigin icin onu geri istiyorsun ama seni 100% mutlu ettigi icin degil. Belki senleyken baskasi vardi onu hissettin onunda isine geldi. Fazla kurcalama unut onu kimse vazgecilmez degil
16 yaşındaydım6 yıl öı bekledinnn,kaç yaşındaydın ??
Kaç ay mı 2 ay uzun bi zaman mı 2 ayda birini unutacak hayatınıza başkasını alacak kadar az seviyorsunuz demek ki sizBakın ne güzel burda kendi kendinizi ikna edip haklı görüyorsunuz yetişkin iki insansiniz her insanın bir sınırı var ve karşı tarafın tahammülu var sizin ki nasıl bir zihniyet anlayamadım açıkçası eee ben nazlanayim ayrılıp durayım işi ne koşsun peşimden essek gibi öyle bı dünya yok bak adam hop gitmiş şimdi di oyuncağı alınmış çocuk gibi tepiniyorsunuz adama rahat huzur vermeden istedim ayrıldım eee ama koşup gelsin o işleri geciceksiniz bir de buluşma ayarlatiyorsunuz yani anlamiyorim bu yaptığınızn mantığını
Lütfen sürekli ayrılıp durdugunuz insani bı salın rahat bırakın hayatına devam edebilsin ya hayatında biri varsa e varsa var sizi bağlayan bir şey yok ki bitmiş. Gitmiş kaç ay geçmiş saplantılı gibi her yerden takip edip aratmak zorlamak çok komik duruyor yapmayın hayatınıza devam edin sizde