• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

Yani ben iliskelerden bisey ogrendiysem oda bir erkek aramiyorsa sende aramayacaksin. Cunku bir erkek gercekten istese kapinda yatar. Bende cok aramistim üzüntüden, özlemden. Tabi eger denemek istiyorsan kuzenini arat bakalim ne diyecek. Ama yine olumsuz tepki alirsan birdaha asla arama.
Belki beni dinlemiyor ama üçüncü kişiler girerse araya farklı olabilir mi diye de düşünüyorum

Belki beni dinlemiyor ama üçüncü kişiler girerse araya farklı olabilir mi diye de düşünüyorum
Cok seviyorum, kendimi sucluyorum diyorsan dene bakalim bir. Ama olumlu donus yapacagini sanmiyorum cunku siz birlikteyken vardi herhalde biri o nedenle ayrilinca isine geldi. Ama dene cok mutsuzsan bak bakalim ne diyo icin rahatlar. Haber ve aratirsan.

Bence eğer aratacaksanız bir arkadaşınıza aratın,kuzenin ararsa senin aradığını anlayabilir.Çok özlediysen ve 2 ay boyunca hiç bir işaret yoksa aramaktan zarar gelmez.Ama bu konuşmaya göre artık yolunu çizmen lazım bittiyse bitmiştir

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bence karşı taraf için ilişki bitmiş.

Cok seviyorum, kendimi sucluyorum diyorsan dene bakalim bir. Ama olumlu donus yapacagini sanmiyorum cunku siz birlikteyken vardi herhalde biri o nedenle ayrilinca isine geldi. Ama dene cok mutsuzsan bak bakalim ne diyo icin rahatlar. Haber ve aratirsan.
Bende öyle düşünüyorum. Başkası olmasa bi şekilde affederdi.

Bence eğer aratacaksanız bir arkadaşınıza aratın,kuzenin ararsa senin aradığını anlayabilir.Çok özlediysen ve 2 ay boyunca hiç bir işaret yoksa aramaktan zarar gelmez.Ama bu konuşmaya göre artık yolunu çizmen lazım bittiyse bitmiştir
Zaten bu arama olayını da yaparsam ki hala kesin dille istemezse benim artık yapacağım hiç bir şey kalmıyor.

Aradı kuzenim. Önce istemedi buluşmayı. Biz onunla konuştuk zaten olmayacağının farkındayız dedi. Yine aynı şeyler olacak biliyorum dedi. Sonra kuzenim son kez buluşun en azından vs. Dedi. Tamam dedi eğer öyle iyi olacaksa öyle yapalım dedi. Ama buluşmaya sen de gel dedi kuzenime. Oturup konuşuruz, sonra kalkar gideriz olurda duygusallaşır, kötü olur sen orda yanına ol kötü olmasını istemem dedi. Siz ne düşünüyorsunuz. Bana son kez buluşup vedalaşacaksın gibi geldi. Yüz yüze görünce yumuşar mı bilmiyorum

Aradı kuzenim. Önce istemedi buluşmayı. Biz onunla konuştuk zaten olmayacağının farkındayız dedi. Yine aynı şeyler olacak biliyorum dedi. Sonra kuzenim son kez buluşun en azından vs. Dedi. Tamam dedi eğer öyle iyi olacaksa öyle yapalım dedi. Ama buluşmaya sen de gel dedi kuzenime. Oturup konuşuruz, sonra kalkar gideriz olurda duygusallaşır, kötü olur sen orda yanına ol kötü olmasını istemem dedi. Siz ne düşünüyorsunuz. Bana son kez buluşup vedalaşacaksın gibi geldi. Yüz yüze görünce yumuşar mı bilmiyorum

illa birini bulmuş olmak zorunda değil canım. herkesin bir sınırı var, artık o da terk edilmekten bıkmış olabilir. İlla birini bulmasına gerek yok yani, yaşınızı bilmiyorum ama erkrkler de geç olgunlaştığından belki yeni yeni çizgi koymayı ve gururunu korumayı öğrendi. Sürekli kendini terk eden birine dönmek kokay değil çünkü.Siz önünüze bakın artık, dilerim mutlu olursunuz.

Vicdan yapmış o yüzden buluşalım diyor.Kendinizi bu kadar küçültmeye değmiyor hiçbir erkek emin olun.Ben de çok sevdim nişanlıyız diye hep alttan aldım o kadar egosunu şişirdim ki çok pişmanım.Buluşmaya gidin çünkü içinizde kalmadın.Ama bir beklentiyle gitmeyin güçlü olun lütfen.Zaten döneceği varsa döner.

Vicdan yapmış o yüzden buluşalım diyor.Kendinizi bu kadar küçültmeye değmiyor hiçbir erkek emin olun.Ben de çok sevdim nişanlıyız diye hep alttan aldım o kadar egosunu şişirdim ki çok pişmanım.Buluşmaya gidin çünkü içinizde kalmadın.Ama bir beklentiyle gitmeyin güçlü olun lütfen.Zaten döneceği varsa döner.
Hiç beklentim yok zaten. Gidip yüz yüze konuşalım. En azından bitecekse yüz yüze bitsin. İkimizin de kafası net olur

bir zamanlar bende senin yaptığını yapmıştım birinin peşinde koştukça koşmuştum senin gibi seviyordum ama gençlik işte ayrılmak istemiştim sırf beni her dakka aramıyor diye😁 ayrıldık 6 yıl kimseyle olmadım döner diye bekledim😁😁dönmedi hatta evlendi bile ama Allah öyle birini karşıma çıkardı ki o insan için ne salakmışım kendimi yerlere atmışım dedim gerçek aşk şimdi yaşadığımmış o kişi istemediği kaçtığı için takıntı yapmışım ve onunda bu durum çok hoşuna gidiyordu tabi.hiç kimse vazgeçilmez değil emin ol ilişkiyi sen sonlandırmak istemiş olsan bile düşme üstüne çünkü seven insan bir dakika bile ayrı kalamaz güçlü değilmiş sevgi de zamana bırak karşına seni senden bile daha çok seven insan çıkacaktır eminim yıpratma benim gibi 6 yılını boşuna heba etme derim

bir zamanlar bende senin yaptığını yapmıştım birinin peşinde koştukça koşmuştum senin gibi seviyordum ama gençlik işte ayrılmak istemiştim sırf beni her dakka aramıyor diye😁 ayrıldık 6 yıl kimseyle olmadım döner diye bekledim😁😁dönmedi hatta evlendi bile ama Allah öyle birini karşıma çıkardı ki o insan için ne salakmışım kendimi yerlere atmışım dedim gerçek aşk şimdi yaşadığımmış o kişi istemediği kaçtığı için takıntı yapmışım ve onunda bu durum çok hoşuna gidiyordu tabi.hiç kimse vazgeçilmez değil emin ol ilişkiyi sen sonlandırmak istemiş olsan bile düşme üstüne çünkü seven insan bir dakika bile ayrı kalamaz güçlü değilmiş sevgi de zamana bırak karşına seni senden bile daha çok seven insan çıkacaktır eminim yıpratma benim gibi 6 yılını boşuna heba etme derim
Peki bu buluşma durumuna ne diyosunuz

Kuzum, her halde onu cok sevdigini caninin yandigini anladi. Acidigi ve aci cekmeni istemedigi icin tamam oyle iyi olacaksa bulusup hep beraber konusalim demis. Birazda sucluluktan bulusalim uzulmesin demistir, o baska biriyle oldugu icin. Ben konusmasindan sana kizgin olmagini anladim daha cok bitirmis oldugunu anladim.. cok sakin cunku, umitlenmesini istemiyorum demesi zaten herseyi acikliyor. Canin cok yansada git konus icin biraz rahatlar, kendini suclamazsin hic olmazsa. Ama lutfen beni gorunce barisicaz umidiyle gitme oraya.. bu oyle beni gorunce yumusarim ayaklarinda pek degil helede baska biri hayatlarinda var ise. Orada soylemek, sormak istedigin herseyi sor ve soyle.. baktin sende degil uzaklas artik. Ama ben olsam bulusma yerine telefonda konusalim son kez derdim cunku isteyen telefondada konusabilir, simdi taaa oraya gidip onu gorup red yemeninde bir anlami yok. Ama yinede sen bilirsin.

Hepimiz hayatimizda bir kere o hatayi yapmisizdir cokkk sevdigimiz icin. Buda bir ders sonucta, simdi krali gelse yinede yapmayiz 🤣

İlgisiz derken ilgisizliğinin sebebi ne tam olarak çok yoğun mu çalışıyor yoksa ilgi göstermemek için bahane mi uyduruyor? Bu detaylar çok önemli. Başka hiçbir sorun yok mu aranızda? Eğer ciddi bir sorun yoksa ve sizi gerçekten seviyorsa tekrar barışırsınız. Bence hatalı olan siz değilsiniz. Durup dururken soğuk davranıp modunuzu düşürmüş eminim ki ilk değildir bu daha önceden ilgisizliği konusunda uyardınız belki umursamadı. Zaten pişman olduğunuzu söylemişsiniz bu saatten sonra hiçbir şey yapmayın bir adım atılacaksa o atsın.

Back