- 14 Şubat 2018
- 762
- 560
- 103
- 28
Anladım canım bıkmış o zamanBen çok kez ayrıldım ondan. Ama o hep yapıcı oldu devam ettik. Bu son ayrılıkta da yine ben ayrılmak istedim sanırım son noktası oldu artık. Şimdi de bitirmiş kafasında tamamen belli istese o kadar uzatmazdı hatta belki yeni ilişkisi bile vardır şu an
Evet kendilerini garantiye aldıktan sonra kopmaları daha kolay oluyor insanların.Büyük ihtimalle hayatında başkası var malesef ki bende yaşadım bunu yine yaşıyorum iki aydır. Biri yorum yazmış her şey guzelken bı anda terkedildim diye ayynen öyle bende önceki gece adamın dibindeydim sonra terkedildim yazma yapma artik. Zaman geçtikten sonra keşke yazıp kendimi küçük dusurmeseydim diyeceksin zor biliyorum ama
Emin ol bitirmemiz ikimiz içinde en doğrusu Zehra o yüzden sana tekrardan bunu söylüyorum bunu yazdı banaEvet kendilerini garantiye aldıktan sonra kopmaları daha kolay oluyor insanların.
Ayrılan benim ama o da istekliymiş ne yapacağımEmin ol bitirmemiz ikimiz içinde en doğrusu Zehra o yüzden sana tekrardan bunu söylüyorum bunu yazdı bana
Muhtemelen yine böyle bir şey yaşanacağını biliyordu ve bu sefer hazırlıklıydı her anlamda.Emin ol bitirmemiz ikimiz içinde en doğrusu Zehra o yüzden sana tekrardan bunu söylüyorum bunu yazdı bana
Tamam anladim elimden geleni yaptım içim rahat alalh ikimizinde yolunu açık etsin yaz birakEmin ol bitirmemiz ikimiz içinde en doğrusu Zehra o yüzden sana tekrardan bunu söylüyorum bunu yazdı bana
Sildim her yerden onu. Çünkü ben çabaladım hep devam etmek için ama daha fazla zorlamanın anlamı da yokMuhtemelen yine böyle bir şey yaşanacağını biliyordu ve bu sefer hazırlıklıydı her anlamda.
Kararlı durmanız lazım gerçek anlamda… siz yine iyisiniz terkedilen bendim üstelik tek kelime etmeden kayboldu ortalıktan. O zamana kadar aramız o kadar iyidi ki o şekilde gideceğini düşünmezdim ona rağmen ısrarla yazıp durmadım hemen kabullendim gittiğini. Hiçbir şey değişmeyeceğini bile bile kendimi küçük düşürmek istemedim. Zor bir durum biliyorum ama her şey insan için hakkınızda hayırlısı olsunSildim her yerden onu. Çünkü ben çabaladım hep devam etmek için ama daha fazla zorlamanın anlamı da yok
Bence de başkası var hayatındaLütfen yapıcı diye düşünüp tepesine bindiğiniz insanları yolları ayırdıktan sonra rahat bırakın. Son buluşmamızda soğuk gibiydi demişsiniz niye acaba? en ufak bir şeyde ayrılıyormuşsunuz adamdan en son yine siz ayrılmışsınız adamın da kendine biraz saygısı varmış ki önüne bakmış. Dediğiniz gibi 1.5 ay geçtiyse kararlı demek ki belki çoktan yeni aşklara yelken açmıştır.
Kararlıyım. Artık bu saatten sonra yapabilecek hiç bir şeyim yok tek yapabileceğim unutmaya odaklanmakKararlı durmanız lazım gerçek anlamda… siz yine iyisiniz terkedilen bendim üstelik tek kelime etmeden kayboldu ortalıktan. O zamana kadar aramız o kadar iyidi ki o şekilde gideceğini düşünmezdim ona rağmen ısrarla yazıp durmadım hemen kabullendim gittiğini. Hiçbir şey değişmeyeceğini bile bile kendimi küçük düşürmek istemedim. Zor bir durum biliyorum ama her şey insan için hakkınızda hayırlısı olsun
Stalklarsanız kendi hayatınıza odaklanamazsınız merakınıza yenik düşüp kurcalamayın aşk açısından ölmez kimseKararlıyım. Artık bu saatten sonra yapabilecek hiç bir şeyim yok tek yapabileceğim unutmaya odaklanmak
Barisirsiniz.ama bir daha kesin karar vermeden ayrilalim deme.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Barışma imkansız. Kesin olarak bitirdiBarisirsiniz.ama bir daha kesin karar vermeden ayrilalim deme.
Zamana birak donebilir belki siniri gecince.Barışma imkansız. Kesin olarak bitirdi
2 ay olacak haftaya ayrılalı. 2 ay da geçse geçerdi hiç sanmıyorum devam edeceğimizi. Çok kesin cümleler kurdu çünkü. Dönse bile boşta kalırsa ancaZamana birak donebilir belki siniri gecince.
Sildim zaten numarasını. İnstagramda da zaten o beni çıkartmıştı. Bakmıyorum hiç bi şekildeStalklarsanız kendi hayatınıza odaklanamazsınız merakınıza yenik düşüp kurcalamayın aşk açısından ölmez kimse
Bence de başkası var. Bi erkek diğer dalı tutmadan elindeki dalı kolay kolay bırakmaz. Daha önce de çok ayrılık yaşadık. Hepsinde evime kadar geldi yine ben ayrıldığım halde hep o barışmak istedi. Bu sefer işte böyle oldu ilk defaKuzum neden onu sevdigin icin sucu kendinde ariyorsun? Demekki ilgisizmiski bitirmissin.. yoksa bitirmek istemezdin sanirim? Sen onu ozledigin icin onu geri istiyorsun ama seni 100% mutlu ettigi icin degil. Belki senleyken baskasi vardi onu hissettin onunda isine geldi. Fazla kurcalama unut onu kimse vazgecilmez degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?