illa birini bulmuş olmak zorunda değil canım. herkesin bir sınırı var, artık o da terk edilmekten bıkmış olabilir. İlla birini bulmasına gerek yok yani, yaşınızı bilmiyorum ama erkrkler de geç olgunlaştığından belki yeni yeni çizgi koymayı ve gururunu korumayı öğrendi. Sürekli kendini terk eden birine dönmek kokay değil çünkü.Siz önünüze bakın artık, dilerim mutlu olursunuz.Bence de başkası var. Bi erkek diğer dalı tutmadan elindeki dalı kolay kolay bırakmaz. Daha önce de çok ayrılık yaşadık. Hepsinde evime kadar geldi yine ben ayrıldığım halde hep o barışmak istedi. Bu sefer işte böyle oldu ilk defa
İlgi çekmek için ayrılık numarası yapan kıza en iyisini yapmis. İnşallah sizin kadar toksik olmayan birini bulur, mutlu olur.Bence de başkası var. Bi erkek diğer dalı tutmadan elindeki dalı kolay kolay bırakmaz. Daha önce de çok ayrılık yaşadık. Hepsinde evime kadar geldi yine ben ayrıldığım halde hep o barışmak istedi. Bu sefer işte böyle oldu ilk defa
Gururlu olmasi iyi. Karsisina hayirli bir insan cikar insallah. Sacma sapan davranan ergenlerden Rabbim korusun.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Erkeklerin de bu kadar kolay bırakabilmesi dogru degil ben de düğüne aZ kala terkedildimB
Gururlu olmasi iyi. Karsisina hayirli bir insan cikar insallah. Sacma sapan davranan ergenlerden Rabbim korusun.
Maalesef öyle. 2 ay oldu o kadar özlüyorum ki. Her gün ağlıyorum. İşin kötüsü yapabileceğim bir şey kalmadı artık beni çoktan gözden çıkarttı. Unutmuştur bile çoktanErkeklerin de bu kadar kolay bırakabilmesi dogru degil ben de düğüne aZ kala terkedildim
O artik istemiyorsa yapabilecegin bir sey yok zamanla unutmaktan baska. Ama kendini suclama artik demekki istemeyen taraf oydu sen degil.Maalesef öyle. 2 ay oldu o kadar özlüyorum ki. Her gün ağlıyorum. İşin kötüsü yapabileceğim bir şey kalmadı artık beni çoktan gözden çıkarttı. Unutmuştur bile çoktan
Aa aa neymis terk etme nedeni? Inanilmaz bu erkekler yaErkeklerin de bu kadar kolay bırakabilmesi dogru degil ben de düğüne aZ kala terkedildim
Benım maddiyattan bahsetmem standartlsrım demem onu incittiAa aa neymis terk etme nedeni? Inanilmaz bu erkekler ya
Umarim tez zamanda unutursun canim.Benım maddiyattan bahsetmem standartlsrım demem onu incitti
Bence de.abes gelebilir ama fazla gurur erkeklere yakışmıyor.kadına özgü olmalı bence daha çok.Erkeklerin de bu kadar kolay bırakabilmesi dogru degil ben de düğüne aZ kala terkedildim
Sen de durup dururken bahsetmemişsindir ki.hem insanı çileden çıkartıp hoşlanmayacağı şeyler söyletiyorlar.ondan sonra da tepki gösteriyorlar.sonra ben mi hata yaptim diye kara kara düşün, kendini sorgulayıp dur.Benım maddiyattan bahsetmem standartlsrım demem onu incitti
Kuzenim arasa onunla konuşsa benim haberim yokmuş da o aramış gibi. Kabul eder mi? O kadar zaman geçti yok zaman geçtikçe özlemim artıyor daha çok özlüyorum.O artik istemiyorsa yapabilecegin bir sey yok zamanla unutmaktan baska. Ama kendini suclama artik demekki istemeyen taraf oydu sen degil.
Adamı daha fazla rahatsız etmeyin , siz ayrılmak istediniz, istediğiniz oldu bırakın o da mutlu olsunKuzenim arasa onunla konuşsa benim haberim yokmuş da o aramış gibi. Kabul eder mi? O kadar zaman geçti yok zaman geçtikçe özlemim artıyor daha çok özlüyorum.
İstedğim ayrılmak değildi işte. Ben asla mutlu değilim her gün ağlıyorum, özlüyorumAdamı daha fazla rahatsız etmeyin , siz ayrılmak istediniz, istediğiniz oldu bırakın o da mutlu olsun
Kimse sizin tehditlerinizle hayatına devam edemez , burda biri konunacsa sevgilim sürekli terk ediyor sonra geliyor dese anında engelle derdik . Valla adama çok üzüldüm umarım kendisini iyi davranan biri ile hayatına devam ederİstedğim ayrılmak değildi işte. Ben asla mutlu değilim her gün ağlıyorum, özlüyorum
Bir sonraki sevgilinde daha dikkatli olursun.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Peki hiç sorguladınız mı ayrılma noktasına geldiysen onda da sorunlar vardır diye burda beni suçluyorsun objektif olKimse sizin tehditlerinizle hayatına devam edemez , burda biri konunacsa sevgilim sürekli terk ediyor sonra geliyor dese anında engelle derdik . Valla adama çok üzüldüm umarım kendisini iyi davranan biri ile hayatına devam eder
Eee ayrılma noktasına getirecek sorunları varsa adamın bu kadar barışma çabası neden. İyi ki kurtulmuşsunuz bak. Şimdi gelecekteki sevgilisi düşünsünPeki hiç sorguladınız mı ayrılma noktasına geldiysen onda da sorunlar vardır diye burda beni suçluyorsun objektif ol
O zaman önünuze bakın ayrılmak istemissiniz ve ayrilmissiniz şimdi niye barışmak istiyorsunuz bu kadar kötü biri ilePeki hiç sorguladınız mı ayrılma noktasına geldiysen onda da sorunlar vardır diye burda beni suçluyorsun objektif ol
Yani ben iliskelerden bisey ogrendiysem oda bir erkek aramiyorsa sende aramayacaksin. Cunku bir erkek gercekten istese kapinda yatar. Bende cok aramistim üzüntüden, özlemden. Tabi eger denemek istiyorsan kuzenini arat bakalim ne diyecek. Ama yine olumsuz tepki alirsan birdaha asla arama.Kuzenim arasa onunla konuşsa benim haberim yokmuş da o aramış gibi. Kabul eder mi? O kadar zaman geçti yok zaman geçtikçe özlemim artıyor daha çok özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?