Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

illa birini bulmuş olmak zorunda değil canım. herkesin bir sınırı var, artık o da terk edilmekten bıkmış olabilir. İlla birini bulmasına gerek yok yani, yaşınızı bilmiyorum ama erkrkler de geç olgunlaştığından belki yeni yeni çizgi koymayı ve gururunu korumayı öğrendi. Sürekli kendini terk eden birine dönmek kokay değil çünkü.Siz önünüze bakın artık, dilerim mutlu olursunuz.

İlgi çekmek için ayrılık numarası yapan kıza en iyisini yapmis. İnşallah sizin kadar toksik olmayan birini bulur, mutlu olur.
İlismeyin artık adama. Bu olay da size ders olsun, sonraki ilişkileriniz için daha sağlıklı iletisim kurma konusunda kendinizi gelistirin. Yoksa su hallerinizi sağlıklı psikolojiye sahip, kendine saygısı olan hiçbir erkek cekmez

B
Gururlu olmasi iyi. Karsisina hayirli bir insan cikar insallah. Sacma sapan davranan ergenlerden Rabbim korusun.

Maalesef öyle. 2 ay oldu o kadar özlüyorum ki. Her gün ağlıyorum. İşin kötüsü yapabileceğim bir şey kalmadı artık beni çoktan gözden çıkarttı. Unutmuştur bile çoktan
O artik istemiyorsa yapabilecegin bir sey yok zamanla unutmaktan baska. Ama kendini suclama artik demekki istemeyen taraf oydu sen degil.

Benım maddiyattan bahsetmem standartlsrım demem onu incitti
Sen de durup dururken bahsetmemişsindir ki.hem insanı çileden çıkartıp hoşlanmayacağı şeyler söyletiyorlar.ondan sonra da tepki gösteriyorlar.sonra ben mi hata yaptim diye kara kara düşün, kendini sorgulayıp dur.

O artik istemiyorsa yapabilecegin bir sey yok zamanla unutmaktan baska. Ama kendini suclama artik demekki istemeyen taraf oydu sen degil.
Kuzenim arasa onunla konuşsa benim haberim yokmuş da o aramış gibi. Kabul eder mi? O kadar zaman geçti yok zaman geçtikçe özlemim artıyor daha çok özlüyorum.

Kuzenim arasa onunla konuşsa benim haberim yokmuş da o aramış gibi. Kabul eder mi? O kadar zaman geçti yok zaman geçtikçe özlemim artıyor daha çok özlüyorum.
Adamı daha fazla rahatsız etmeyin , siz ayrılmak istediniz, istediğiniz oldu bırakın o da mutlu olsun

İstedğim ayrılmak değildi işte. Ben asla mutlu değilim her gün ağlıyorum, özlüyorum
Kimse sizin tehditlerinizle hayatına devam edemez , burda biri konunacsa sevgilim sürekli terk ediyor sonra geliyor dese anında engelle derdik . Valla adama çok üzüldüm umarım kendisini iyi davranan biri ile hayatına devam eder

Bir sonraki sevgilinde daha dikkatli olursun.

Ama bu cocugu rahat birak artik, yazik etme de hayatini kursun

Peki hiç sorguladınız mı ayrılma noktasına geldiysen onda da sorunlar vardır diye burda beni suçluyorsun objektif ol

Peki hiç sorguladınız mı ayrılma noktasına geldiysen onda da sorunlar vardır diye burda beni suçluyorsun objektif ol
Eee ayrılma noktasına getirecek sorunları varsa adamın bu kadar barışma çabası neden. İyi ki kurtulmuşsunuz bak. Şimdi gelecekteki sevgilisi düşünsün

O zaman önünuze bakın ayrılmak istemissiniz ve ayrilmissiniz şimdi niye barışmak istiyorsunuz bu kadar kötü biri ile

Yani ben iliskelerden bisey ogrendiysem oda bir erkek aramiyorsa sende aramayacaksin. Cunku bir erkek gercekten istese kapinda yatar. Bende cok aramistim üzüntüden, özlemden. Tabi eger denemek istiyorsan kuzenini arat bakalim ne diyecek. Ama yine olumsuz tepki alirsan birdaha asla arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…