Daha önce de ne birikmişlikler vardır da bu ilgisizlik son nokta olmuştur.kızcağızın üstüne gelinmiş ama biz kadınlar o kadar yufka yürekliyiz ki en ufak iyi niyet zerresine mutluluktan uçuyoruz.bizi bir gün mutlu etsen 1 senelik kredi kazanırsın.kimbilir neler neler oldu bu olaydan önceAdam dik durursa size kanmazsa bravooo derim.
Hadii ayrılalım,Hadii çokk özledimle bir ilişki yürümez
O ayrılsa okey ama benim ayrılmam ki üstünden 1 hafta geçti pişmanm devam edelim dedim. Hemen kestirip attı. Gücüme giden olay bu sanki o da bu anı bekliyomuş hiç şans vermediYaz annem yaz.
Yaz ki adam iyi ki ayrılmışım desin bir kere daha
Gurur felan hak getire.
Adam daha ne yapsın size açık açık İSTEMİYORUM demek için ?
Niye zorluyorsunuz yahu ?
görmüştür mesajı. Çünkü mesajdan sonra profil fotoğrafını değiştirdi bu tesadüf olamaz. Aktifim ama cevap vermiyorum sana mesajı üstü kapalı benceArşivlemiş olabilir sizi belki
1.5 aydır ayrıyız zatenAcele etme kız üsteleme. Mıçmışsın zaten bir de sıvama
Benim beklemem sessiz kalmam bir şeyleri çözmeyecek. Aksine daha da kopma olacak. O bana yapsaydı bunu bi ili konuşmadan sonra ben tekrar şans verirdim. Bence bu ayrılık onun da işine geldi. Başkası bile vardır belki yoksa bu kadar uzatmazdı 1.5 ayAcele etme kız üsteleme. Mıçmışsın zaten bir de sıvama
1.5 aydır ayrıyız zaten . Ayrı kalınan zaman ne kadar uzarsa yokluğuma alışır düşüncesi korkutuyor beni o yüzden sessiz kalmak istemiyorumTut kendini, zaten sabirli sakin bi sekilde beklersen her erkek dönüyo:)) Sen tek gez eglen durumuna at mutlu resimlerini gör bak sinir olup nasil yaziyo
1 hafta oldu mesaj atalı görmüştür ki profil resmi bile değiştiriyor. Sadece bu kadar kolay vazgeçmesine kırgınımGörüp de yazmadığına eminseniz artık ne yazacaksınız ki bırakın bence
bu anı bekliyormuş gibi düşünmeyin. ben her şey yolunda gibi davranırken bir anda beni terk eden birisi ile olmuştum. terk edildiğimde hislerim vardı, çaba sarf ermeye de hazırdım ama o hiç şöyle şöyle sorun var beraber karar verelim konuşalım bile demedi, çat diye ayrıldı. ben de demek hiçbir şey hissetmiyormuş, bir şey hisseden insan sorunu çözmeye çalışır bir anda bitirmez diye düşünerek kafanda bitirmişsin zaten elveda dedim ve bitti gitti. ona hislerim vardı ama bana bunu yapan birinin beni sevdiğini düşünüp güvenemeyeceğim için en ufak bir çabaya değer bulmadım kendisini. belki sizinki de benle aynı kafadadır, siz öyle kolay terk edince zaten umrunuzda olmadığını düşünüp önüne bakıyordur. siz de kendiniz bitirmişsiniz yapmanoz gereken artık vazgeçmek, zaten bir kere denediniz istese emin olun dönerdi.1 hafta oldu mesaj atalı görmüştür ki profil resmi bile değiştiriyor. Sadece bu kadar kolay vazgeçmesine kırgınım
Evet haklısınız. Bir de şöyle oldu biz buluştuk eve geldik. Ben ayrılık mesajı attım. Şaşırdı o da beklemiyordu çünkü. Çok ani davrandım. En büyük pişmanlığım bu zaten. O kadar özledim ki. Yazdığım hiç bir mesaja cevap yokbu anı bekliyormuş gibi düşünmeyin. ben her şey yolunda gibi davranırken bir anda beni terk eden birisi ile olmuştum. terk edildiğimde hislerim vardı, çaba sarf ermeye de hazırdım ama o hiç şöyle şöyle sorun var beraber karar verelim konuşalım bile demedi, çat diye ayrıldı. ben de demek hiçbir şey hissetmiyormuş, bir şey hisseden insan sorunu çözmeye çalışır bir anda bitirmez diye düşünerek kafanda bitirmişsin zaten elveda dedim ve bitti gitti. ona hislerim vardı ama bana bunu yapan birinin beni sevdiğini düşünüp güvenemeyeceğim için en ufak bir çabaya değer bulmadım kendisini. belki sizinki de benle aynı kafadadır, siz öyle kolay terk edince zaten umrunuzda olmadığını düşünüp önüne bakıyordur. siz de kendiniz bitirmişsiniz yapmanoz gereken artık vazgeçmek, zaten bir kere denediniz istese emin olun dönerdi.
Canım ortak bir arkadaşınız varsa bir buluşma ayarlayasın orta yolu bulmaya çalışın olmaz mıEvet haklısınız. Bir de şöyle oldu biz buluştuk eve geldik. Ben ayrılık mesajı attım. Şaşırdı o da beklemiyordu çünkü. Çok ani davrandım. En büyük pişmanlığım bu zaten. O kadar özledim ki. Yazdığım hiç bir mesaja cevap yok
Yok maalesef ortak arkadaş olsa zaten. arkadaşı var bi tane beni biliyor ama hiç yüz yüze tanışmadık. Ona yazmak istemedim instagrmadan da çok mu takıntılı algılanır bilemedimCanım ortak bir arkadaşınız varsa bir buluşma ayarlayasın orta yolu bulmaya çalışın olmaz mı
Yok canım yazma bence tanışmadıysanızYok maalesef ortak arkadaş olsa zaten. arkadaşı var bi tane beni biliyor ama hiç yüz yüze tanışmadık. Ona yazmak istemedim instagrmadan da çok mu takıntılı algılanır bilemedim
Ben 2 gün önce tekrar mesaj attım.Seni çok özledim Bu kadar kolay vazgeçme lütfen sana ulaşmak için adım attıkça sen daha çok uzaklaşıyosun benden.. Böyle saçma sapan sebeplerden dolayı bitirmemizi hâlâ hazmedemiyorum. o yüzden şans ver lütfen düzeltmeme izin ver görmezden gelme” diye yine cevap yok . İnsan olumsuz da olsa yazar sessiz kalmak nedirCanım ortak bir arkadaşınız varsa bir buluşma ayarlayasın orta yolu bulmaya çalışın olmaz mı
kafamda bitirdiğim birine ben de olumlu ya da olumsuz bir cevap vermezdim. o da benim gibi biraz sanırım:) ayrıldığınızı kabullenmiş ve artık hayatında olmayan biriyle iletişim kurmak istemiyor olabilir. Çünkü olumsuz bilr olsa cevap iletişim sağlayacağından daha can yakıcı olabiliyor hala hisler varsa. Siz elinizden geleni yaptınız, yapmak isterse sıra onda, önünüze bakmayı deneyin kendi iyiliğiniz için. Umarım her şey gönlünüzce olur.Ben 2 gün önce tekrar mesaj attım.Seni çok özledim Bu kadar kolay vazgeçme lütfen sana ulaşmak için adım attıkça sen daha çok uzaklaşıyosun benden.. Böyle saçma sapan sebeplerden dolayı bitirmemizi hâlâ hazmedemiyorum. o yüzden şans ver lütfen düzeltmeme izin ver görmezden gelme” diye yine cevap yok . İnsan olumsuz da olsa yazar sessiz kalmak nedir
Canım yeni olsa biraz sessiz kal bekle diyeceğim ama 1.5 ay oldu diyorsunBen 2 gün önce tekrar mesaj attım.Seni çok özledim Bu kadar kolay vazgeçme lütfen sana ulaşmak için adım attıkça sen daha çok uzaklaşıyosun benden.. Böyle saçma sapan sebeplerden dolayı bitirmemizi hâlâ hazmedemiyorum. o yüzden şans ver lütfen düzeltmeme izin ver görmezden gelme” diye yine cevap yok . İnsan olumsuz da olsa yazar sessiz kalmak nedir
Denedim ama telefonlarımı açmıyorCanım yeni olsa biraz sessiz kal bekle diyeceğim ama 1.5 ay oldu diyorsun
Mesaj yerine son bir kere aramayı dene belki sesini duyunca yumuşar
Canım arkadaşların dediği gibi bir birikmişlik var gibi yoksa bu kadar basit bir şeyden hemen ayrılmayı kabul etmezdiDenedim ama telefonlarımı açmıyor
Ben çok kez ayrıldım ondan. Ama o hep yapıcı oldu devam ettik. Bu son ayrılıkta da yine ben ayrılmak istedim sanırım son noktası oldu artık. Şimdi de bitirmiş kafasında tamamen belli istese o kadar uzatmazdı hatta belki yeni ilişkisi bile vardır şu anCanım arkadaşların dediği gibi bir birikmişlik var gibi yoksa bu kadar basit bir şeyden hemen ayrılmayı kabul etmezdi
Önceden çok mu kavga ederdiniz ya da ilişkiden bunaldığını hiç hissetmiş miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?