- 31 Ocak 2013
- 7.173
- 44.570
Çene yaristiriyozNapıyosunuz burada
Hoşgördüm valla teşekkür ederim
Noldu senin bebegin gelisimiyle ilgili bi sikinti yok degil mi, en son degerlerim cok yavas artiyor diyordun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çene yaristiriyozNapıyosunuz burada
Hoşgördüm valla teşekkür ederim
valla ıste cumartesı baska bı dr gıttık oda normal keseyı gordu normal bu dedı gec dollenmıs dedı nasıl gc dollenmıs onuda anlamadım arastırmadımda sımdı kalkar korkarım dr dr gezmeye baslarım yenıden dıye 10 gun sonra tekrar cagırdı bızıÇene yaristiriyoz
Noldu senin bebegin gelisimiyle ilgili bi sikinti yok degil mi, en son degerlerim cok yavas artiyor diyordun
MErhabaa hoşgeldinnnnCanım sıkılıyordu geldım
AA Çok geçmiş olsunn.. Evlilik hazırlıgından yorgun düştü demek . Geçmiş olsun dıleklerımı ilet lütfennn@Vatanseverr im hastaymış işr gitmemiş bugün.
Ay cok sevindim canim. Insallah hersey boyle devam eder bu defa. Sorunzsuzca.valla ıste cumartesı baska bı dr gıttık oda normal keseyı gordu normal bu dedı gec dollenmıs dedı nasıl gc dollenmıs onuda anlamadım arastırmadımda sımdı kalkar korkarım dr dr gezmeye baslarım yenıden dıye 10 gun sonra tekrar cagırdı bızı
İnşallahAy cok sevindim canim. Insallah hersey boyle devam eder bu defa. Sorunzsuzca.
Valla bunlar hep kedilerini konusuyor. Arada bir de bana laf atiyorlar. Iste boyleHosbuldumm eee ne konusuyoruz sımdı
Aman sen ne anlarsınnnnValla bunlar hep kedilerini konusuyor. Arada bir de bana laf atiyorlar. Iste boyle
Bir kedim bile yok, anliyor musunAman sen ne anlarsınnnn
Şuan elimizde bekar olarak Saksi_Degilim_Ben var ama oda önumuzdekı ay malesef sözlenıyoBende buraya kiz tavlamaya geldim di, hepsi evli cikti
iletirim balım teşekkürlerMErhabaa hoşgeldinnnn
AA Çok geçmiş olsunn.. Evlilik hazırlıgından yorgun düştü demek . Geçmiş olsun dıleklerımı ilet lütfennn
SahiplendırelımBir kedim bile yok, anliyor musun
Ciks olmaz, o cok fena ben boyle masumcuk, pitircik bisi ariyomŞuan elimizde bekar olarak Saksi_Degilim_Ben var ama oda önumuzdekı ay malesef sözlenıyo
Nolcek, elcin basima corap öruyoNörüyonuz
Şuan elimizde bekar olarak Saksi_Degilim_Ben var ama oda önumuzdekı ay malesef sözlenıyo
Ciks olmaz, o cok fena ben boyle masumcuk, pitircik bisi ariyom
Kedi iyidir iyiNolcek, elcin basima corap öruyo
Kedi baktircakmis bana
REsmen yanlış anlamışım soryy Benım kafa gitti yıneCiks olmaz, o cok fena ben boyle masumcuk, pitircik bisi ariyom