- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
16 yaşındayım ya ne 20 siResimden gördüğüm kadarıylan benım yaşlarda bişeysındır yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 yaşındayım ya ne 20 siResimden gördüğüm kadarıylan benım yaşlarda bişeysındır yaaa
viliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 16 mı16 yaşındayım ya ne 20 si
Ahahaha inandı ya yerim seni ben nerdeee keşkem 16 olsamviliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 16 mı
Olgun gösterıyorsun vesselam
Sen benı kandırıyomusunAhahaha inandı ya yerim seni ben nerdeee keşkem 16 olsam
Bende dertliyim tabi kuaföre iniyorum ağdaya. :)Kıldan tüyden derdi olmayan kadın var mı ya sende katıl aramıza
21 :)Kadına yaşı sorulmaz söylemeyçem çatlada latla sence kaçımdır?
Nisanlı ne anlamadımNisanlı dogurcam ben ona arkadas degil
Eveeet o değilde nasıl inandın ona şaştım benSen benı kandırıyomusun
Evet
aaaaaaaaa utanırımBende dertliyim tabi kuaföre iniyorum ağdaya. :)
Okuyormusun nörüyonEveeet o değilde nasıl inandın ona şaştım ben
Evet
Ya ne bılım kız bı an gaflete düştümEveeet o değilde nasıl inandın ona şaştım ben
Evet
Jilet çok kalınlaştırıyor bide evlilere göre değil diken diken olup 1 günde çıkıyor napalım mecbur..aaaaaaaaa utanırım
He okuyoz apla öğretmen olçam bakalımOkuyormusun nörüyon
Ya ne bılım kız bı an gaflete düştüm
Jilet çok kalınlaştırıyor bide evlilere göre değil diken diken olup 1 günde çıkıyor napalım mecbur..
Aa ne öğretmeni :)He okuyoz apla öğretmen olçam bakalım
Değil yalan mı sert sert çıkıyor diken diken bi kök 4 kıl veriyor beaNi demek evlilere göre değil
Bakalım :) edebiyat istiyorum simdilikAa ne öğretmeni :)
Değiştirilebiliyormu ki sonradan? Edeyat öğretmenliği değil öi bölümün?Bakalım :) edebiyat istiyorum simdilik
oo sevdiğimDeğil yalan mı sert sert çıkıyor diken diken bi kök 4 kıl veriyor bea