- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
hemıdee nasıllKedi iyidir iyi
Ahh özledim kuzucuklarımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemıdee nasıllKedi iyidir iyi
Ay yerimhemıdee nasıll
Ahh özledim kuzucuklarımı
Sen ne anladin kizREsmen yanlış anlamışım soryy Benım kafa gitti yıne
Kedi istemıyom bebek ıstıyom gibi bi manaya çıkardım ama sen saksı için yorum yapmıssınSen ne anladin kiz
saksı mı kedi mi karar verinKedi istemıyom bebek ıstıyom gibi bi manaya çıkardım ama sen saksı için yorum yapmıssın
Hepsi benm suçum kabul
iki seçenekten biriyim ve diğer seçenek saksıHepsi benm suçum kabul
Colın saksı demıs ama ben kedı anlamışım artık nasıl anladıysam
Napim nickin çok uzun sende bana El de ödeşelimiki seçenekten biriyim ve diğer seçenek saksı
ne desem bilmiyorum
Günaydınnnnnnnn :)) Bugun patron izinden geldi giremedim :) Açılışı sen yaptın demeeeekkk..güüüüünaaaaayyyydıııınnnnnnnn
kalkınn kalkınnn kalkınnnn
Kalktik işbaşı bile yaptik :))Günaydınnnnnnnn :)) Bugun patron izinden geldi giremedim :) Açılışı sen yaptın demeeeekkk..
Hanı bızım kızlarrr daha kalkmadınız mı ?
kkrizantem , Denas14__ , Vatanseverr , Farmer girl , COLIN , @-izabel- , Feraceli , E-brulim unuttuklarım çok çok çok çok soryyyy
güüüüünaaaaayyyydıııınnnnnnnn
kalkınn kalkınnn kalkınnnn
Günaydınnnnnnnn :)) Bugun patron izinden geldi giremedim :) Açılışı sen yaptın demeeeekkk..
Hanı bızım kızlarrr daha kalkmadınız mı ?
kkrizantem , Denas14__ , Vatanseverr , Farmer girl , COLIN , @-izabel- , Feraceli , E-brulim unuttuklarım çok çok çok çok soryyyy
oooo Krizciimmm hızlısınnn .. Saygıylan önunde eğiliyorumKalktik işbaşı bile yaptik :))
Günaydınlar hanımlar
Nasıl oldun gelin adayıı ? İyisin inşallahh ?Günaydın canlar :)
Yok balım önümde eğilme elimi öpsen yeterlioooo Krizciimmm hızlısınnn .. Saygıylan önunde eğiliyorum
Nasıl oldun gelin adayıı ? İyisin inşallahh ?
iyi olmaya gayret ediyoruz biraz stres yaptık galiba :)Nasıl oldun gelin adayıı ? İyisin inşallahh ?
Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperemYok balım önümde eğilme elimi öpsen yeterli
Amann Aman olur böyle şeyler darısı Saksi_Degilim_Ben 'nın başına Sende heyecan var mıı ?iyi olmaya gayret ediyoruz biraz stres yaptık galiba :)
CanımsınBüyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperem
Amann Aman olur böyle şeyler darısı Saksi_Degilim_Ben 'nın başına Sende heyecan var mıı ?
olmaz mııııııııııı son 1 ay artık :)Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperem
Amann Aman olur böyle şeyler darısı Saksi_Degilim_Ben 'nın başına Sende heyecan var mıı ?