- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
He tam onu yazacaktımda üşendimEkşın mı sandın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He tam onu yazacaktımda üşendimEkşın mı sandın
Sen kaç yaşındasın feroHe tam onu yazacaktımda üşendim
Kızınla saklambac oynayin. Meyroş beni bulamaazzz cee eeekkrizantem ölüyorum sıkıntıdan boooomm! Diye patlıcam şimdi
Kız bu alete 1 bın tl para verdım bunu kullarım artık .. İnşallah sonuçta alırımmHelçinim bu a101 lerde satılan kadınlar için pembe jiletler var inlardan kullan benimde 1 yerde 3 tane çıkıyordu üçüz gib her banyoda duşta olsada olmasada alıyorum baya incelme var
1 bın tlKız bu alete 1 bın tl para verdım bunu kullarım artık .. İnşallah sonuçta alırımm
Üff anlamıyor herşeti ağzına sokuyor :)Kızınla saklambac oynayin. Meyroş beni bulamaazzz cee eee
Böyle güldürüm işte1 bın tl
Aman sende begenmiyorsan bana ver meyroşu ben oynarimÜff anlamıyor herşeti ağzına sokuyor :)
Böyle güldürüm işte
He temam onu kullan o zmaamn :)Kız bu alete 1 bın tl para verdım bunu kullarım artık .. İnşallah sonuçta alırımm
Bitane yap da oyun arkadaşı olsun çocuğğğuunAman sende begenmiyorsan bana ver meyroşu ben oynarim
Kıldan tüyden derdi olmayan kadın var mı ya sende katıl aramızaÖylesine kız. siz kıl tüyden bahsediyordunuz bölmiyim dedim
Kadına yaşı sorulmaz söylemeyçem çatlada latla sence kaçımdır?Sen kaç yaşındasın fero
Nisanlı dogurcam ben ona arkadas degilBitane yap da oyun arkadaşı olsun çocuğğğuun
Konu yıne nereye geldi bakBitane yap da oyun arkadaşı olsun çocuğğğuun
Benceeeeeeeeeeeeeeeeeee 20 ?Kadına yaşı sorulmaz söylemeyçem çatlada latla sence kaçımdır?
Hı genç sondir diyosooon bimeeeeemBenceeeeeeeeeeeeeeeeeee 20 ?
Benceeeeeeeeeeeeeeeeeee 20 ?
Resimden gördüğüm kadarıylan benım yaşlarda bişeysındır yaaaHı genç sondir diyosooon bimeeeeem