Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo Çok yakışıklı COLINEki Görüntüle 1779948 bu nasil kızlar :)))
Ay iğrençleşmeeyelim lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1779949 peki bu :))
Ay iğrençleşmeeyelim lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hamile bayanlar var burrrdaa
E iste, avatarimdaki de ayni kisiTöbe estafurullahh gunaha sokcak bu benı
Allah sahibine bağışlasın
Ya merve diye bi uye daha vardi. Mervecikmiydi neydi hatirlamiyorum. Bu ayni kisi mi?Hepsi çok iyi kızlarr ya
Bizide sağolsun mervesivik adlı bı üye tanıştırdı
cirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardırAy o ne oyle ya, midem kalkti sabah sabah. Zaten midem bulaniyordu.
Ben kapalı oldum mu sevıyorum profilindekı açmış herbiyerınıE iste, avatarimdaki de ayni kisi
Ya merve diye bi uye daha vardi. Mervecikmiydi neydi hatirlamiyorum. Bu ayni kisi mi?
aynen kusuyodumIyide kardesim, o ne oyle, sumugu mu akmis nedir, ne igrenc. Niye koyuyorsunuz ki boyle bir resmi. Icim kalkti yemin ederim. Boyle seyler paylasilmamali bence. Lutfen!
Bende açık seviyorumBen kapalı oldum mu sevıyorum profilindekı açmış herbiyerını
aynen kusuyodum
Hiç uslanmıcaksınız he sırf bu yüzden ban yediniz:-/Eki Görüntüle 1779948 bu nasil kızlar :)))
Ay bu ne ki, bereket sen digerini gormedin. Kusardin yeminle. Ne degisik insanlar var burda.Hiç uslanmıcaksınız he sırf bu yüzden ban yediniz:-/
Bu hanımcığım bütün topiklere iğrenç fotoğraf paylaştı diye çok kib almış ceza yemişti. Gördüm onuda görmez olaydım,1 saattir ütü yapıyorum midem bulanmıştı zatenAy bu ne ki, bereket sen digerini gormedin. Kusardin yeminle. Ne degisik insanlar var burda.
Psikolojik sorunlari var heralde. Tovbe estagfurullah. Birde dalga gecti, yaptigindan sonra. Degisik.Bu hanımcığım bütün topiklere iğrenç fotoğraf paylaştı diye çok kib almış ceza yemişti. Gördüm onuda görmez olaydım,1 saattir ütü yapıyorum midem bulanmıştı zaten
Ben bu kk ya üye olduğumdan beri kimseye şaşıramıyorumPsikolojik sorunlari var heralde. Tovbe estagfurullah. Birde dalga gecti, yaptigindan sonra. Degisik.
Bende cok degisik tipler gordum. Hayali yorum yazan cok insan var. Yasadiklarinin tam tersini yaziyor bazi uyeler. Klavye delikanlisi diyoruz ya, burda da cok onlardan.Ben bu kk ya üye olduğumdan beri kimseye şaşıramıyorum
Kim meselaaaBende cok degisik tipler gordum. Hayali yorum yazan cok insan var. Yasadiklarinin tam tersini yaziyor bazi uyeler. Klavye delikanlisi diyoruz ya, burda da cok onlardan.
Özgür olabildikleri tek yer burası fütursuzca atarBende cok degisik tipler gordum. Hayali yorum yazan cok insan var. Yasadiklarinin tam tersini yaziyor bazi uyeler. Klavye delikanlisi diyoruz ya, burda da cok onlardan.
Arkadasin biri sacma sapan fotograflar paylasiyord kendince komik oldugunu saniyir heralde onun icin cagirdilar sanirimKim seslendi bana, sakıncalı topikmiş burası, cımbızı mı getirin