- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
bi kahve içmem lazım kocayla kafayı bozmuşumKız ne kocası patron dedim patronnn daha uyanamadıız zaarr Ben işyerınde önemlı bı elemanım ne hata yapsam çıkıp gitcem diye korkuyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi kahve içmem lazım kocayla kafayı bozmuşumKız ne kocası patron dedim patronnn daha uyanamadıız zaarr Ben işyerınde önemlı bı elemanım ne hata yapsam çıkıp gitcem diye korkuyolar
sen şimdi gelmezsinde buralara haber ver iyimi merak ederizkim o
son 1 ay dımdımdımdımdım kalp atışı
balayından yazarımsen şimdi gelmezsinde buralara haber ver iyimi merak ederiz
Az kaldı kız sende evliler kervanına katılcan hemen çocuk yap sen kkrizle elçine bakmakim o
son 1 ay dımdımdımdımdım kalp atışı
Nereye gitcenizzz ? Sıcak bı yer olsun yaaabalayından yazarım
Baglama gibi vesselamSenin kalbinin telleri mi var
Ismi lazim degil dımdımdım
Ne kadar mütevazi bir bağğyanKız ne kocası patron dedim patronnn daha uyanamadıız zaarr Ben işyerınde önemlı bı elemanım ne hata yapsam çıkıp gitcem diye korkuyolar
Benım patronum öyledir Para bol nede olsa bi tane daha alır
Teşekkür ederim
Sorma çok hissediyorum yokluğunu onun sohbeti ayrıydı
Bencede sen bize bakmaa Sonra rahata alışıyosun hiç yapmak ıstemıyosunAz kaldı kız sende evliler kervanına katılcan hemen çocuk yap sen kkrizle elçine bakma
Sen beni hiç sevmiyorsun bikerem ne arıyorsun ne soruyorsunBaglama gibi vesselam
Ismi lazim degil dımdımdım
öyleyimdir ayıptır söylemesiNe kadar mütevazi bir bağğyan
nişanlımda hemen diyor bi bakış attım sadece bişey diyemedim korkuyom çünküAz kaldı kız sende evliler kervanına katılcan hemen çocuk yap sen kkrizle elçine bakma
AlanyaNereye gitcenizzz ? Sıcak bı yer olsun yaaa
beni özledin dimi kalbinin tellerini sevdiğimIsmi lazim degil dımdımdım
Şaka maka bencede en az 2 sene.evlilik otursun.ben 2.5 sene sonra yaptımBencede sen bize bakmaa Sonra rahata alışıyosun hiç yapmak ıstemıyosun
Ama bence hemencık yapmasın yaaa bi damadın huyunu suyunu görsun .. BDV de neler görüyoruz
Seni ne özlicek kızıııaamnişanlımda hemen diyor bi bakış attım sadece bişey diyemedim korkuyom çünkü
Alanya
beni özledin dimi kalbinin tellerini sevdiğim
Cok seviyorum seni candan ötemama durumu biliyorsunSen beni hiç sevmiyorsun bikerem ne arıyorsun ne soruyorsun
Özlemez olurmuyum ugruna kalbimin tellerini tıngırdattıgımbeni özledin dimi kalbinin tellerini sevdiğim
Düzelmedin mi biriciğimCok seviyorum seni candan ötemama durumu biliyorsun
Özlemez olurmuyum ugruna kalbimin tellerini tıngırdattıgım
Bak ben çokta geç kalmış sayılmam şurda 3,5 yıllık evlıyım sonuç olaraaakkkŞaka maka bencede en az 2 sene.evlilik otursun.ben 2.5 sene sonra yaptım
Anammm müdüre hanımı çağırdıburda evliler-bekarlar diye sınıflandırılıyor insanlar
evliler bekarları eziyor
evliler bekarları çiğniyor
bu topik bence sakıncalı Mune abla
sinirli ama napim. az önce dedim mart geldi bu bölümü helikopterle geçelim. olduuuuuu yazmışSeni ne özlicek kızıııaam
Nişanlından mı korkuyorsun döverim onu
canım ebruşumÖzlemez olurmuyum ugruna kalbimin tellerini tıngırdattıgım
saksıcım seninde manitan var hiçte çaktırmıyosunburda evliler-bekarlar diye sınıflandırılıyor insanlar
evliler bekarları eziyor
evliler bekarları çiğniyor
bu topik bence sakıncalı Mune abla
Uyuyordur o bişi olmazBak ben çokta geç kalmış sayılmam şurda 3,5 yıllık evlıyım sonuç olaraaakkk
Anammm müdüre hanımı çağırdı