- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Şu kızın kulağını ne çınlattık yaaaamervesivik
aaa gel sana pişi veriyim yanında domates peynir ooohh missss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu kızın kulağını ne çınlattık yaaaamervesivik
aaa gel sana pişi veriyim yanında domates peynir ooohh missss
Az sabırlı ol telefon kafayı yedi zaten düşe düşebana cevap yok mu
KızınŞu kızın kulağını ne çınlattık yaaaa
senin için bunlar hep görHani sen 1 saat bile bakamazdın kız
sorrryyyyAz sabırlı ol telefon kafayı yedi zaten düşe düşe
Ben fena karıştırırım sonra da kaçar giderimaaaa böylede ortalık karıştıran bişi görmedim
Vay kurban olurum sağol cancağızımsenin için bunlar hep gör
sorrryyyy
Telefon düşürmesi derken aklıma ne geldı Geçen ben patronun iphone 6 p. düşürdüm Ben o an şok , iptalAz sabırlı ol telefon kafayı yedi zaten düşe düşe
Ben yakalarım deyim sanaaa hızlı koşarımBen fena karıştırırım sonra da kaçar giderim
bi daha ban yeme amaVay kurban olurum sağol cancağızım
ne kadan iyi bi koca umarım benimkide böyle olurTelefon düşürmesi derken aklıma ne geldı Geçen ben patronun iphone 6 p. düşürdüm Ben o an şok , iptal
Allahtan adam aaammann nolcak sana feda olsun dedı o an alıp parçalayasım geldi
Vay anasını feda olsun mu dedi hiç alışılmadık insan tipiTelefon düşürmesi derken aklıma ne geldı Geçen ben patronun iphone 6 p. düşürdüm Ben o an şok , iptal
Allahtan adam aaammann nolcak sana feda olsun dedı o an alıp parçalayasım geldi
domatesi ben alırım o zamanAyy pişimi Çook severımmmmmmmmm
Domatesı istemem ama pişi ve peynırı alırımm
kız biz bunu içten içe sevmişiz haberimiz yokŞu kızın kulağını ne çınlattık yaaaa
Koca ne kıbi daha ban yeme ama
ne kadan iyi bi koca umarım benimkide böyle olur
Ona söz veremem . Haddini aşana haddini bildirmek sevaptırbi daha ban yeme ama
şaka maka nişanlımı özledim he ya getirsinler ya 5.kattan atlarımKoca ne kı
kkrizantem rica etsem su hanim efendiye benimde kendisine küstügümü iletirmisin, zira kendisi arkamdan konusuyor kalbimin tellerini kopardi
Nisandan sonra bol bol görecen merak etme son bekarlık günlerinşaka maka nişanlımı özledim he ya getirsinler ya 5.kattan atlarım
Haber çıkmadı bi kere izin yok diyor:/kkrizantem rica etsem su hanim efendiye benimde kendisine küstügümü iletirmisin, zira kendisi arkamdan konusuyor kalbimin tellerini kopardi
Senin kalbinin telleri mi varkkrizantem rica etsem su hanim efendiye benimde kendisine küstügümü iletirmisin, zira kendisi arkamdan konusuyor kalbimin tellerini kopardi
kim okkrizantem rica etsem su hanim efendiye benimde kendisine küstügümü iletirmisin, zira kendisi arkamdan konusuyor kalbimin tellerini kopardi
son 1 ay dımdımdımdımdım kalp atışıNisandan sonra bol bol görecen merak etme son bekarlık günlerin
Kız ne kocası patron dedim patronnn daha uyanamadıız zaarr Ben işyerınde önemlı bı elemanım ne hata yapsam çıkıp gitcem diye korkuyolarbi daha ban yeme ama
Benım patronum öyledir Para bol nede olsa bi tane daha alırVay anasını feda olsun mu dedi hiç alışılmadık insan tipi
Teşekkür ederimdomatesi ben alırım o zaman
ohhh afiyet olsun yarasın
kız biz bunu içten içe sevmişiz haberimiz yok