- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
İş yerinde misin :)Günaydin canlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yerinde misin :)Günaydin canlarim
Evet gülüm, calismaya calisiyorum :)İş yerinde misin :)
Naptik ki ayip olsunayıp oluyooo
Bende geldim yineEvet gülüm, calismaya calisiyorum :)
Sen?
bende iyiyim çok şükür :))Iyiyim saksim senden naber iyi gördüm seni masallah
Tilki gibiyiz dönüp dolasip geliyoruz :)))Bende geldim yine
Simdilik yogun degil. Ben bi kahvalti edicem yine gelirim :)Tilki gibiyiz dönüp dolasip geliyoruz :)))
Yogun mu isler?
Kötü çok sıkıldım birdaha oraya buraya yazmıcam konu sahibinden çok başkaları atlıyor iyi napsın teyzesi ellerinden öperAynen iyilik Kızzz dün o lazerı yaptım amann Allahım çok rahat acı 0 bakalım işe yarıcakmı beklemedeyım
İyilikk mapıslık nasıldıı Kızın nasıll?
İyiyim Allaha şükkür zarlan zorlan kahvaltı yaptım Şimdi ağzıma sakız attım kusmayım dıye uğraşıyorum
Seksi değilim ben naber
Kız bana da atlıyolar Muhattab olma ya he de gec Yada yedıremedın mı dediğini kib butonuna saydır ben ona yazcağımı oraya yazıyorumKötü çok sıkıldım birdaha oraya buraya yazmıcam konu sahibinden çok başkaları atlıyor iyi napsın teyzesi ellerinden öper
Afiyet olsun balim ♥Simdilik yogun degil. Ben bi kahvalti edicem yine gelirim :)
Mantıklı :)Kız bana da atlıyolar Muhattab olma ya he de gec Yada yedıremedın mı dediğini kib butonuna saydır ben ona yazcağımı oraya yazıyorum
Hakkaten ya bende dicektim vazgeçtim bari giyinik olsaydı harana bakıyoruz burdaCOLIN kızzzz vaallaaahhhhaaa bakmaya çekınıyorum Cıbıldak ya bu
Kız öteki kara adam daha iyiydi. +18 olmuş böyle
aaaa hasta mısın neyin var kiİyiyim Allaha şükkür zarlan zorlan kahvaltı yaptım Şimdi ağzıma sakız attım kusmayım dıye uğraşıyorum
Sen napıyosun fanfını fonfon nasıl
bana birilerini hatırlattın denas etmeSeksi değilim ben naber
Ama neden
Kim ki o eğil de kulağıma fısıldaaaaa hasta mısın neyin var ki
bana birilerini hatırlattın denas etme
iyiyim canım benim senden naber
OndanAma neden