- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
hoşgördük iyiyiz sen naparsın bea
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsunda ikiz olsunhoşbulduk cumaniz mübarek dualariniz kabul birer tanede kızınız olsun
hoşgördük iyiyiz sen naparsın bea
muhasebe işi miSağlıklı olsunda ikiz olsun
Aman napem Cuma günü biraz yoğun ya alacaklıları falan arıyorum
çalışma var mı :))Sağlıklı olsunda ikiz olsun
Aman napem Cuma günü biraz yoğun ya alacaklıları falan arıyorum
Yes Allahtan sabahtan başladıydım herkesi aradım .muhasebe işi mi
Now Now Now :) Çalışma yok sadece çalışmalara başladığımızdaki isteğim bu yönde :))çalışma var mı :))
Hayırlı Cumalar canımmHayırlı Cumalar
var daha vakti hayırlısı diyelim :))Yes Allahtan sabahtan başladıydım herkesi aradım .
Öğleden sonrada bankalarla uğraşırım :))
Now Now Now :) Çalışma yok sadece çalışmalara başladığımızdaki isteğim bu yönde :))
2-3 sene sonra inşallah başlarız :)) Hem kedilerimde büyümüş olur :))
Siz ne zaman düşünüyonuz?
Hayırlı Cumalar canımm
Hadi bakalım erken daha zate şöyle bi 2 - 2,5 yıl olsun evliliğiniz :))var daha vakti hayırlısı diyelim :))
İyi mi aranıznişanlımda mesajlaşıyorum kahve içiyorum veee kk
var daha vakti hayırlısı diyelim :))
Yemek yerken ekmek boğazımda kaldı yutkunurkende boğazımı acıttım öksür öksür kuscağım geldiH E naber güzellik
Oyy yavrum benim. Gözümde canlandı resmen. Allah yardımcıları olsun. Burda içim sızladı.Gün geçmesin ki Helçin yıne ağlamasın
Dükkanımıza yıne bir köpek geldi. Tabı hemen patron Helçin koş müşterin geldi diye
Allahım görmez olsaydım kocaman bir köepk kanlar içinde memeler sarkmış belli ki yenı doğum yapmış kaburgalar sayılıyo karnı resmen yapışmış birbirine
Hemen sütle ekmek aldırdım verdim hayvancağıza bitirdikten sonra bana bi bakışı var
Allahım yardımcıları olsun. Okadar yetıme fakıre yardım ettim şu hayvanlardı bakışı almadım. Daha da yetınmıyolar.
Dayanamıyorum ya çok üzülüyorum çok elimden geldiğince hepsine yetmeye çalışıyorum ama okadar çoklar kiOyy yavrum benim. Gözümde canlandı resmen. Allah yardımcıları olsun. Burda içim sızladı.
Çok haklısın. Keşke herkes değil her hane bir yardıma fakir fukara ile bir de 4 ayaklı dosta sahip çıksa.Dayanamıyorum ya çok üzülüyorum çok elimden geldiğince hepsine yetmeye çalışıyorum ama okadar çoklar ki
SelamSlmciklarcik
Ben açıkcası fakire fukuraya yardım etmıyorum artık çok art nıyet gördüm. Bütün yardımlarım hayvanlara.Çok haklısın. Keşke herkes değil her hane bir yardıma fakir fukara ile bir de 4 ayaklı dosta sahip çıksa.