- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Bende çok sevıyorum be tatlım . Çok zor gunler atlattık şu son 2 senedir tadını çıkarıyoruz :))ne güzel işte demekki seni seviyor
Siz kaç yıllık evlıydınız ya unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok sevıyorum be tatlım . Çok zor gunler atlattık şu son 2 senedir tadını çıkarıyoruz :))ne güzel işte demekki seni seviyor
Nişanlımin 66 günü kaldı da o geldiğinde ben yine görev yerimde olacağım, yine kavuşmuş olamayacağız ne yazık ki.. Gelebilirse benim bulunduğum yere o gelecek.Hoşgeldinn napalım üyenın bırı hakkında konusuyoduk :))
Sen neler yapıyosun askerın ne zaman gelıyo ?
Hayırdır ne ameliyatı Geçmiş olsunnNişanlımin 66 günü kaldı da o geldiğinde ben yine görev yerimde olacağım, yine kavuşmuş olamayacağız ne yazık ki.. Gelebilirse benim bulunduğum yere o gelecek.
Ben de ameliyatliyim şu an, ağrı kesicinin etkisi geçene kadar öyle internette vakit geçiriyorum. Birkaç saat sonra yine başlarım kıvranmaya
Sağol canım, 26 yaşında bademcik ameliyatı :) Diğer adı da çin işkencesiymiş onu da öğrenmiş oldum. 4. günüm ve aç duruyorum hala.. Sıvı şeyler bile burnumdan çıkıyor, katılari zaten yutamıyorum. On günü atlatinca rahata eriliyormuş inşallah..Hayırdır ne ameliyatı Geçmiş olsunn
Çok geçmiş olsunnnSağol canım, 26 yaşında bademcik ameliyatı :) Diğer adı da çin işkencesiymiş onu da öğrenmiş oldum. 4. günüm ve aç duruyorum hala.. Sıvı şeyler bile burnumdan çıkıyor, katılari zaten yutamıyorum. On günü atlatinca rahata eriliyormuş inşallah..
Yetişkinlerde kat kat daha ağrılı ve uzun geçiyormuş süreç, sabrediyorum çare yok.Çok geçmiş olsunnn
Kuzenımde oldu oda çok ağlamıştı
İnşallah hemencik ağrılların geçer canım ya dua edicem senin içnnn
geçicek tabiki .. Bak benım kolum iyileşti bile hiiç iyileşmicek sanıyorumYetişkinlerde kat kat daha ağrılı ve uzun geçiyormuş süreç, sabrediyorum çare yok.
geçicek tabiki .. Bak benım kolum iyileşti bile hiiç iyileşmicek sanıyorum
Sağolun kızlar, insan böyle zamanlarda sağlığın kıymetini anlıyor.Tikkabilla geçmiş olsun Allah şifa versin canım
gecmis olsun tikka rabbim şifa versin cabucakYetişkinlerde kat kat daha ağrılı ve uzun geçiyormuş süreç, sabrediyorum çare yok.
1.5Bende çok sevıyorum be tatlım . Çok zor gunler atlattık şu son 2 senedir tadını çıkarıyoruz :))
Siz kaç yıllık evlıydınız ya unuttum
viliiiiiiiiiiiiiiiii yenı evlisiniz siz yaaa
Çok teşekkür ederimgecmis olsun tikka rabbim şifa versin cabucak
Beni mi çağardın gülüm
evettt aşkitom napıyonBeni mi çağardın gülüm
İyiyim gülüm senevettt aşkitom napıyon
nişanlımda mesajlaşıyorum kahve içiyorum veee kkİyiyim gülüm sen
hoşbulduk cumaniz mübarek dualariniz kabul birer tanede kızınız olsun