- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım naberr ?
merhabalarrr millet nerde yahuuMerhabalar..
Merhaba tikkacımmm :)Merhabalar..
Hep sen mı meşgul olcannmerhabalarrr millet nerde yahuu
İyi yapıyosun canım . Bende napayım patron bugun yokta elemanları gözetlemeye çıktım çalışıylar mı dıyeİyiyim çok şükür.
Sen nasılsın?
Pazartesi diyete başlamıştım. Bir yandan 2 saatte bir kendimle ilgileniyorum bi şeyler hazırlıyorum yiyorum akşamı yarın öğle yemeğini planlıyorum. Bir yandan iş yetiştirmeye çalışıyorum. Kafam bulandıkca da açıp foruma bakıyorum.
bu işler böyle helçinçimMerhaba tikkacımmm :)
Hep sen mı meşgul olcann
kaşınmış ama :))http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uyuk-yalan-soyledim-yardim-edin.903634/page-9
kkrizantem ahanda bu konu 9. sayfanın son mesajına bak :))
Bana dencek laf mı
Hıh terbiyesiz kadın Ama varya şöyle laf sokamadım ya içime oturdukaşınmış ama :))
o terbiyesizliğiyle kalsın boşver içinden saydır sendeHıh terbiyesiz kadın Ama varya şöyle laf sokamadım ya içime oturdu
Hoşgeldinn napalım üyenın bırı hakkında konusuyoduk :))Neler yapıyorsunuz? Canım sıkıldı bir sohbet ederiz diye geldim :)
Haklısın tatlım yao terbiyesizliğiyle kalsın boşver içinden saydır sende
nasılsın herşey yolunda mıHaklısın tatlım ya
Evvet şuan petito ayıcık yıyorum. İlk önce kulaklarını yedım sonrada burnunu , Şimdi gözlerini yiceeemnasılsın herşey yolunda mı
iyidir ne olsun çalışıyorum ara arada buraya bakıyorumEvvet şuan petito ayıcık yıyorum. İlk önce kulaklarını yedım sonrada burnunu , Şimdi gözlerini yiceeem
Keyifliyim ya bu pazar sevgililer günü yaa :))
Ayy benimki ne alcek acep okadar da ipucu verdım tv izlerken
Sennde durumlarr nasıll ?
Ben almamda o alır ya ben bayılıyorum hedıyelere çikolata bile alsa havalara uçuyorumiyidir ne olsun çalışıyorum ara arada buraya bakıyorum
sevgililer günümü biz kutlamayız hiç
ne güzel işte demekki seni seviyorBen almamda o alır ya ben bayılıyorum hedıyelere çikolata bile alsa havalara uçuyorum
Oda benı sanırım mutlu etmeyı sevdiği için alıyo sağolsunn