- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
Evin bahçeli mi kulübeyi nereye yaptın ?Eşim bak bak bizim ziillliye neler yapıyo deyıp erkek kedıyı kovdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin bahçeli mi kulübeyi nereye yaptın ?Eşim bak bak bizim ziillliye neler yapıyo deyıp erkek kedıyı kovdu
4 katlı binada oturuyoruz önümüz biraz buyuk ev sahibi izin verıyo kutulardan ev yaptım orda bakıyorum işte:))Evin bahçeli mi kulübeyi nereye yaptın ?
Ne güzel bayıldım sevgi pıtırcığı elçin :) iyilik meleğimiz4 katlı binada oturuyoruz önümüz biraz buyuk ev sahibi izin verıyo kutulardan ev yaptım orda bakıyorum işte:))
Tabı kolay kabullendırmedım baya baayyaa uğraşlar sonucu kabul ettı . Artık kendısıde bakıyorum mama falan verıyo :)
Adam olun leeen !
Toraman dükkanın orda paletçinin binasının yanında :))
Herşey onlar için ..Ne güzel bayıldım sevgi pıtırcığı elçin :) iyilik meleğimiz
denasıım canıım kuzummmVatanseverr yoğun hatun
Elhamdülillah gülümHerşey onlar için ..
İçime bu sevgiyi veren Rabbıme şükürler olsun
Özledin mi benidenasıım canıım kuzummm
bunu sormadın farzediyorumÖzledin mi beni
Sor canım Sor ..
İstanbuldayım veterınerıme bırakıyorum canım. Geçen bayramda İzmire gttim 1 hafta evde bıraktım çünkü veterınerde baya huzursuz oluyorlar..Canım ya sen İstanbul'da mı yaşıyordun?
Bir yere gitmen gerektiğin de pisileri kime nereye bırakıyorsun?
Malesef canım o yuzden bende 1 kere bıraktım çok guvendğim halde ama kafeste oldugu için pskilojileri bozuldu.Veteriner de kafeste duruyorlar değil mi?
Benim oğlan çok özgür yetişti ya. Veteriner o yüzden düşünemiyorum.
tamam canım bı araştırma yapıcam internetten sana haber verırım..H E Canım benim düşünmen yeter.
Eşimi ede yalnız bırakmaya ikna edemedim. Web camlari ayarlayıp gideriz desem de elektrik falan kesilirse deliririm diyor adam.
Miyav kedi pansiyon var duymuşsundur. Diğerlerine nazaran onlar otel gibi değil odalarında bakıyorlarmış ve başka bir kedi almıyorlarmış aynı anda. Onu araştırıyoruz şimdi. Sana zahmet güvenebileceğimiz bir alternatif daha bulursan paylaşırsan sevinirim.