- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
17 yaşında kızı mı ciddiye alıyorsun salla gitsinGetiririm ayıp ettin ,
o 17 mi ne galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 yaşında kızı mı ciddiye alıyorsun salla gitsinGetiririm ayıp ettin ,
o 17 mi ne galiba
yaş 17 amma dil pabuç mübarek aslında takmıyordum taa ki bana küfür edip evden kovmaktan beter edene kadar17 yaşında kızı mı ciddiye alıyorsun salla gitsin
Ay ne ayıp abisinin hanımına :/yaş 17 amma dil pabuç mübarek aslında takmıyordum taa ki bana küfür edip evden kovmaktan beter edene kadar
abisşni kıskanıyor onlardan uzaklaşmış benle evlenince onlara vakit ayırmıyormuş içindeki dert bu ama başka şeyleri bahane edip bana g*tveren adı şerefsiz gerizekalı ,Kendini kim sanıyon dış kapının dış mandalı dediAy ne ayıp abisinin hanımına :/
Boşver canım Allaha havale et.
AAA kocaya öyle şey olur mu çok ayıp
Ben senden büyüğüm de oturt yerine
2010 yılından beri üye olcan bideee tüüüProfillere bakma gibi bi huyum yok nedense Foruma çok alışkın değilim ondan galibaaa
Fıstıkkk hoşgeldinnnnn
Terbiyesiz ağzının ortasına bir tane vucan !yaş 17 amma dil pabuç mübarek aslında takmıyordum taa ki bana küfür edip evden kovmaktan beter edene kadar
Senın yine görümcen demiş benim kayınvalidem dediabisşni kıskanıyor onlardan uzaklaşmış benle evlenince onlara vakit ayırmıyormuş içindeki dert bu ama başka şeyleri bahane edip bana g*tveren adı şerefsiz gerizekalı ,Kendini kim sanıyon dış kapının dış mandalı dedi
Artk konuşmuyor görüşmüyorum mecburi durumlarda aynı ortamamgiriyoruz ama muhattap değilim.
Burdaki yorumlarda eşime karşı bahsettiğim soğukluğun sebebi de bu eşim tepkisiz kaldı bu duruma kardeşine de yakın davranınca çok ağladım değerim yok diye
Valla hayat küçük kk daha küçükElçinnnn biz Denas14__ İle komşu çıktık ya kız
aynen kız nasılda denk geldik elçinim sağ olsunValla hayat küçük kk daha küçük
Bana dua edın sizi kavuşturdum :)Elçinnnn biz Denas14__ İle komşu çıktık ya kız
bu çok iyiydi yaBana dua edın sizi kavuşturdum :)
Helcin10 'a gelin komşu çıkın
Yenı sloganım
Bende hep ordaydım ama artık pek aktif değilimm çünkü Ban yiyorum sonra ..Kız ben 2015 itibariyle daha sık foruma bakmaya başladım ama pek karıştırmam. Daha çok BDV bölümünde takılıyorum, psikopata bağlayacağım az kaldı
Aaaa Olurmu öyle gel karış arammızaaa sen nerdendın yaş kaç isim ?Hoşbuldum
bi bakınıyım ne var ne yok demiştim de kendimi pek bi yaşlı hissettim örgümü aldım oturdum burdan izliyom sizi
Hatta sonra komşu çıkanlarıbu çok iyiydi ya
Ahahaaa
BDV benim bölümüm ya bayılıyorum oraya Zaman zaman kendime bile güvenemiyorum o kadar olaylar karşısı da paranoyak olacam en sonundaBende hep ordaydım ama artık pek aktif değilimm çünkü Ban yiyorum sonra ..
Kendıme hakım olamıyorum
34 yaş olmuşum bende. Normalde İstanbul'da ikamet etsem de 6 aydır Çanakkalede'yim.Aaaa Olurmu öyle gel karış arammızaaa sen nerdendın yaş kaç isim ?
Her an biryerden komşun çıkabilir bilgine
Çanakkale'de gittim çok güzel bi yer, En azından gezilecek yerleri çok güzel sürekli yaşamak nasıldır bilemem ama.34 yaş olmuşum bende. Normalde İstanbul'da ikamet etsem de 6 aydır Çanakkalede'yim.
Çanakkale'de gittim çok güzel bi yer, En azından gezilecek yerleri çok güzel sürekli yaşamak nasıldır bilemem ama.