- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
Amin canım cümlemizinkini insallahAllah artırsın inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemizinkini insallahAllah artırsın inşallahh
Merhabaaa hoşgeldinnnnn :))Merhaba tesadüfen karşılaştım bu topicle. Bende bir kedi annesi olarak katılmak istedim sohbete
Güzelmis bak avatarinada yeşil ördek koyarsinkkrizantem GreenDuck yapsam mı
Silkroaddaki adım :))
Yeşil ördek Elçin Bide greenduck daki ördek etini bi severim bi severim hmmm
Yoooooo Avatarımı değiştirmem oğluşumu görünce mutlu oluyorumm :) Dur bakım bi değişiklik olsun ama şey dicem yaa bu topiğin ismini nasıl değiştirceeemmmGüzelmis bak avatarinada yeşil ördek koyarsin
Onu değiştremezsin işte eski adinla kalir oYoooooo Avatarımı değiştirmem oğluşumu görünce mutlu oluyorumm :) Dur bakım bi değişiklik olsun ama şey dicem yaa bu topiğin ismini nasıl değiştirceeemmm
KAzene söylesem acep değiştirimi sonuçta koskocaaaaaa KK nın sahibiOnu değiştremezsin işte eski adinla kalir o
Bisòyle bakalimKAzene söylesem acep değiştirimi sonuçta koskocaaaaaa KK nın sahibi
Mesaj çektim bakalım ne dicek :))Bisòyle bakalim
Hoşbuldum iyi,mutlu ve sağlıklı haftalar herkeseMerhabaaa hoşgeldinnnnn :))
Aminnn sanada :) Söyle bakalım kedışin kaç yaşında dişimi erkek mi ? Cins mi ? Birde resim gönderirsen mutlu olurumm:)Hoşbuldum iyi,mutlu ve sağlıklı haftalar herkese
Maşallah güzel gözlümeeeBoncuğum 5,5 aylık tekir bir delikanlıdır kendisi.
Çok çok çok sıcakkanlı, yeri geldiğinde yeni doğmuş bir bebek ben anne, yeri geldiğince o bir kedi ben bir fare, bazen de ikimizde futbolcu oluruz.
Paşamızın keyfine göre geçinip gidiyoruz.
Eki Görüntüle 1767349
evet biri dişi biri erkek.Senin iki tane anladığım kadarıyla. Biri kız biri erkek mi? Beraber mi aldınız? Alışma sürelerini merak ediyorum da.
Sormaaa bana bişey olucakta onlar sokakta kalıcakmış gibi hisediyorum anneme her aklıma geldiğinde tembihliyorum sen alıcaksın dıye :)H E O kadar güzel anlatmışsın ki elim yanağımda keyifle okudum.
Çok büyük sorumluluk hayatları boyu yanlarında olmak. Aynı zamanda da çok güzel bir duygu. Can onlar aşk böcükleri
Sen ne kadar düzenlersen düzenle onlar ille döküp saçıyorlar Gecen mutfaga gitmiş çöp kovasına kafasını sokmuş geri çıkartamamış ve kapak kafasında kalmışTamam merakla bekliycem fotoğraflarını.
Bizde öyle ne alıyor ne yapıyorsak beyefendinin rahatı için yapıyoruz.
Eşyaları bile onun rahat hareket edebilmesi için tehlikeli olmaması için düzenliyoruz. İyi ki hayatımızdalar