- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Eşinle sorularnı halledebildiniz mii?Bende oluruna biraktim kac yildir. Hamile kalmiyorum. Cocuk sahibi olmayi isterim aslinda ama, bende su an istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinle sorularnı halledebildiniz mii?Bende oluruna biraktim kac yildir. Hamile kalmiyorum. Cocuk sahibi olmayi isterim aslinda ama, bende su an istemiyorum.
Sana anlatmismiydim, hic hatirlamiyorum ama.Eşinle sorularnı halledebildiniz mii?
Tam içeriğini bilmesemde sorunların olduğunu samirenın topiğinde söylemiştin :)) Hafızam biraz kuvvetilidir..Sana anlatmismiydim, hic hatirlamiyorum ama.
Bunun için sizi bi 3 yıl falan bekleteceğim lütfen sen önden buyur :))
WOLFROG hele bi doğursun bakalım neler olucak onun tecrubelerınden yaralanıcam :))
Eh iste. Biraz daha iyiyiz eskiye nazran.Tam içeriğini bilmesemde sorunların olduğunu samirenın topiğinde söylemiştin :)) Hafızam biraz kuvvetilidir..
Topic acarsin da haber vermezsin haa...
Siz yeter ki dogurun. Sizi engin bilgilerimle bilgilendirecegim. Mentorunuz olucam sizin. Ama once bi dogurayim
Amann amann nazar degmesin daha daha iyi olun insallahhhEh iste. Biraz daha iyiyiz eskiye nazran.
Sagol canim. Hayirlisi neyse o olsun.Amann amann nazar degmesin daha daha iyi olun insallahhh
Aminnnn bu arda bu avatarin otekine gore daha iyi :)) avatarina bakinca seni mutsuzmussun gibi hissediyorumSagol canim. Hayirlisi neyse o olsun.
Hangisinde? Bunda mi mutsuz duruyorum?Aminnnn bu arda bu avatarin otekine gore daha iyi :)) avatarina bakinca seni mutsuzmussun gibi hissediyorum
Diger adamda .. :))Hangisinde? Bunda mi mutsuz duruyorum?
Eh iste. Biraz daha iyiyiz eskiye nazran.
Bekliyoruz valla seni kendime cok yakin hissediyorum o yuzden dogumdan sonra ne yaptin ne ettin en ince ayrintisina kadar alicam :)) Hatta nasip kismet olurda hamile oldugumda sana sorcam heeepp :))
Hangisinde? Bunda mi mutsuz duruyorum?
Hıımm. O foto leon filminden bir kare. Izledin mi o filmi? Cok guzel.Diger adamda .. :))
3 seneye kadar kk da olmazsak bile baska yerlerden rahatsiz ederim :)) heleki kedinle bebeginin iliskisini cok merak ediyorumm :))Cok sevindim canim, iyi haberlerini de aliriz insallah :)
Sor ya hazir yeni anne taze taze benim de bi arkadas var bu sitede tanismistim gerci artik girmiyor da. Kucuk oglu vardi simdi de benden 2 hafta onden hamile. Her gun kizin kafasini sisiriyorum resmen. Ama baskalari da benim kafami sisirsin isterim. Usta cirak iliskisi ne de olsa
Bence de mutsuz duruyorsun fotoda. Gozlerin gulmuyor yani.
Melonkolik pozlari seviyorum ya. Hem sadece gozlerim gorunuyo, mutsuzlugu nerden cikardin allasen?Cok sevindim canim, iyi haberlerini de aliriz insallah :)
Sor ya hazir yeni anne taze taze benim de bi arkadas var bu sitede tanismistim gerci artik girmiyor da. Kucuk oglu vardi simdi de benden 2 hafta onden hamile. Her gun kizin kafasini sisiriyorum resmen. Ama baskalari da benim kafami sisirsin isterim. Usta cirak iliskisi ne de olsa
Bence de mutsuz duruyorsun fotoda. Gozlerin gulmuyor yani.
Izlemedim ama izliceklerim arasina hemen ekliyorumm :))Hıımm. O foto leon filminden bir kare. Izledin mi o filmi? Cok guzel.
Bakislar donuk , bos bakiyoooMelonkolik pozlari seviyorum ya. Hem sadece gozlerim gorunuyo, mutsuzlugu nerden cikardin allasen?
Askolsun.Bakislar donuk , bos bakiyooo
Fotodaki sen misin ? Yoksa herhangi birimi ?Askolsun.
3 seneye kadar kk da olmazsak bile baska yerlerden rahatsiz ederim :)) heleki kedinle bebeginin iliskisini cok merak ediyorumm :))
Melonkolik pozlari seviyorum ya. Hem sadece gozlerim gorunuyo, mutsuzlugu nerden cikardin allasen?