Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim. Kazadan dolayi mi?Yok yaaaa fizik tedavıye gıdıyorum ya :)) Kontrollerım vardıı ..
Mirhabaaa :) Napim ya profillerde sohbt etmektense topik açım dedım :) Teşekkürlerrr..Ooo helcin naber gız topik mi açtın hayırlı olsun
Gecmis olsun canim. Kazadan dolayi mi?
İyilik yorgunluk nolsun işteMirhabaaa :) Napim ya profillerde sohbt etmektense topik açım dedım :) Teşekkürlerrr..
Senden nberrr nasıl gidiyo bakalım??
Evet kırık vardıya .. Alçı falan çıktı ama arada hıssıszlık oluyor... Fizik tedavıye başladık bakalım..
Hayırdır neden yorgunsunnn ?İyilik yorgunluk nolsun işte
Ev isi iş güç,temizlik,yemekHayırdır neden yorgunsunnn ?
Nefret ettiğim 4 lüEv isi iş güç,temizlik,yemek
Canim simdi kendi memleketimdeyim. Malatyada. 15 tatil bitince donecegim Izmire. Gidince derim artik buralardan bi Elçin gecti diyeCOLIN İzmirdesinn demek
Memleketımın kokusunu boll boll içine çek benım içinnn
Özledimm...
Heheytt beeeeee Ne günlerdiiCanim simdi kendi memleketimdeyim. Malatyada. 15 tatil bitince donecegim Izmire. Gidince derim artik buralardan bi Elçin gecti diye
Aynen şuan spor yapsam bu kadar yorulmazdım beynim zonkluyoNefret ettiğim 4 lü
Şuunu itiraf etmelıyımAynen şuan spor yapsam bu kadar yorulmazdım beynim zonkluyo
Bende bu hafta regliydim aynen gene ondan iyidir bi duşa girip kendime gelemŞuunu itiraf etmelıyım
Şuan öyle bı regl sancısı çekıyorum kı. OOnu çekıceğime butun evı temızlerdım yaaa
Evde olsam yıne ıyı ya işyerınde daha fena..Bende bu hafta regliydim aynen gene ondan iyidir bi duşa girip kendime gelem
Evde olsam yıne ıyı ya işyerınde daha fena..
Helcin sana noldu ? Hiiç azcık karnım ağrıyo
AA neden acaba soğuk su mu içtin gibi gbi.. Birde laf anlatmaya calısıyosun.
Regl oldum Regl dicem görcekler ozaman...
İyiyiz şekerimmm sen nasıl oldun _? Pıtırcığın nasıl ?Hayirli olsun canim.yeni.topigin nasılsınız kizlar
Eh iste iyi sayilirim kizimi daha goturemedim doktora DuA et birsey cikmasin sen nasil oldun kolun.iyilesti miİyiyiz şekerimmm sen nasıl oldun _? Pıtırcığın nasıl ?