şimdi, sizden bir fikir sormak istiyorum.. 20 yaşlarında hint kökenli bir arkadaşıma hediye almam gerek. ama ne alacağım konusunda hiçbir fikrim yok.. mutlaka burada bana yardımcı olacak arkadaşlar vardır. haydin bir el atın olaya
ben işyerinde geçen sene yılbaşında öyle bir erkek arkadaşıma maket gemi almıştım..çok seviyordu gemileri..görünce bayıldı..eşim de klasik oyuncak araba meraklısı mesela..koleksiyonu var..onunda bu tarz hobisi ya da beğenisi olan birşey varsa öyle birşey de alabilirsin..hatırası kalır..
Hediye aldınız mı bilmiyorum yinede fikrimi söyliyeyim malum havalar soğuk gidiyor atkı,bere ve eldiven takımı alabilirsiniz yada şık bir saat her türlü bütçeye göre vardır.
Hediye aldınız mı bilmiyorum yinede fikrimi söyliyeyim malum havalar soğuk gidiyor atkı,bere ve eldiven takımı alabilirsiniz yada şık bir saat her türlü bütçeye göre vardır.
Doğal kaya tuzundan yapılmış isimlik, veya arkadaşınızın isminin yada resminin yer aldığı tuz lambası. Tuz lambası hem dekoratif, hem sağlıklı (çalışma ortamına - iyon yayarak havayı temizler) hemde sıra dışı bir hediye.