Off bıktım artık.ne yapacağımı şaşırdim

Siz 3 kere cocuk yapip 3ünüde aldiran hatta 4.olursa onuda aldiririm diyen kadin degilmisiniz bnce bu yuzdendir bu kilolar aldiracaginiz cocugu yapmayin madem belki kilo almazsiniz bide boyle deneyin
Ne ilgisi var ki onunla? Herkesin kendi hayat görüşü.bana korunmakla aynı mantık geliyor.kaldı ki spiral denen korunma yöntemi de yumurtalıklarda döllenme olduktan sonra rahme yerleşmesini engelliyor.bir nevi erken kürtaj o da.tüp bebek yapılırken birden çok embriyo oluşturuluyor, kullanılmamişsa atılıyor.hayat bu kadar ince hesap kaldırmıyor.doğanlara sahip çekilsin yeter, doğmamışların derdine düşeceğimize.

Ne ilgisi var ki onunla? Herkesin kendi hayat görüşü.bana korunmakla aynı mantık geliyor.kaldı ki spiral denen korunma yöntemi de yumurtalıklarda döllenme olduktan sonra rahme yerleşmesini engelliyor.bir nevi erken kürtaj o da.tüp bebek yapılırken birden çok embriyo oluşturuluyor, kullanılmamişsa atılıyor.hayat bu kadar ince hesap kaldırmıyor.doğanlara sahip çekilsin yeter, doğmamışların derdine düşeceğimize.
diyecek bisey bulamadim cidden 🙁

Eskiden sabahtan geceye neler neler yerdim yine de inceciktim herkes çubuk kraker derdi bana. Şimdi günde en az 10 bin adım atıyorum, sabahları bir şey yemiyorum öğlen hafif şeyler yiyorum et salata vesaire. Akşam da hemen hemen aynı. Sırf akşam çayının yanında abur cubur yiyorum diye kilo veremiyorum aksine alıyorum şaştım kaldım. Kan değerlerim düzgün, hiçbir sağlık sorunum yok. Bunu yaşa bağlıyorum 30 lu yaşlara gelince metabolizma yavaşlıyor maalesef

1.68 e 63 oldum.senin de dediğin gibi ben de aşıri zayıftım.başım hastalıktan kurtulmazdı.rüyamda görsem inanmazdım şu kiloya.aynı durumu yaşamışız maalesef.ama en azından yalnız değilmişim.biraz daha böyle gidebilir diyorsun haa.çok korkutucu.bende şeker yok.ama benim de aç kalınca elim ayağım kesiliyor.ben neden de bulamadım.şeker olsa dahiliyede çıkardı herhalde orası bakıyor.
Benim de tam bu oranda bir arkadaşım var kız fıstık gibi.Yaşla birlikte farklı mı görünüyor anlamadım 22 kendisi, beli genetik ince hafif göbeği var o kadar .Kilodan yakındığına hiç şahit olmadım özgüven meselesi sanırm.

1.68 e 63 oldum.senin de dediğin gibi ben de aşıri zayıftım.başım hastalıktan kurtulmazdı.rüyamda görsem inanmazdım şu kiloya.aynı durumu yaşamışız maalesef.ama en azından yalnız değilmişim.biraz daha böyle gidebilir diyorsun haa.çok korkutucu.bende şeker yok.ama benim de aç kalınca elim ayağım kesiliyor.ben neden de bulamadım.şeker olsa dahiliyede çıkardı herhalde orası bakıyor.
Çok fazla kilolu değilmişsiniz yol yakınken önlem almaya çalışın özellikle gece acıksanız bile aç şekilde uyuyun iştah böyle böyle kapanıyor

Boyunuza göre kilonuz fena değil aslında. Belki bi 3 4 kilo verseniz yeter gibi. Siz geçmişte çok zayıf olduğunuz için şuan çok kilolu hissediyor olabilirsiniz.
Spor, beyaz ekmek, makarna, pilav, abur cuburdan uzak durursanız en fazla 2 ayda verilir bence o kilo. Ama sporu ekleyin mutlaka, su da için bol bol.

Benim metabolizmam yavaşlamadı çöktü resmen.bir de bende aşırı keskin bir geçiş yaşandı.25, 26 yaşlarında o kadar zayıftım ki sürekli hasta oluyordum.yatakta yatarken kemiklerim batıyordu.yiyordum yiyordum doymak nedir bilmiyordum.hatta birkaç kere anne ben niye bir türlü doymuyorum, sürekli birseyler yemek zorunda kalıyorum diye ağladığımı bilirim.hergün 1 kalıp cikolata yerdim belki 3,5 kilo alırım doye.sanki o kız öldü hayatı boyunca kilo sorunu yaşayan bambaşka biri geldi.bir uç noktadan diğer uç noktaya geçtim.birlikte çok zayıfız çok zayıfiz nasıl kilo alacağız diye dertlendiğim arkadaşlar aynı bir ben böyle oldum.
Aynen ben.... Kilolu insanlara o kadar özenirdim ki 31 yaşına kadar hep zayıftım. 46.kiloyla hamile kalmıştım. Ama şimdi 😓 şimdide nasıl zayiflicam diye uğraşıyorum. Nasıl zayiflicam diye düşünmek aklımın ucundan dahi geçmezdi benim

Ya bence 30 a doğru metabolizma yavaşlamaya başlıyor bende hiç dikkat etmesem de max 70 e çıkıyordum en fazla şimdi bi baktım 80 olmuşum veremiyorum da eskiden 2 hadta dikkat edeyim 2 3 kilo veririm şimdi gitmiyor da

1.68e 63 normal
5 kg versen fit olursun
Ben 1.68e 68 kiloyum
60 dussem incecik oluyorum
58ken de hayli zayiftim
Abartilacak kadar kilon yok
Ha almaya devam edersen 75i gecersen falan panikle tabi
1 gunde neler yedigini yaz bakalim
Sen az yiyorum diyorsun cunku

Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.hayatimin hiçbir döneminde kilo sorunu yaşamamış bir insandım.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Yanlış yaptıgin bir seyleer var demek ki, yemedigini sanıyorsun da yiyiyorsundur. durdk yere o kadar kilo almazsin

Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.hayatimin hiçbir döneminde kilo sorunu yaşamamış bir insandım.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Senden böyle bir konu beklemezdim. Görünüşe felan çok sert yorumlar yapan biriydin demek ki alt metninde kendi vücut algını beğenmeme yatıyormuş. En son bir kadına o şişko halinle koca bulduğuna dua et tarzı bir şey yazmıştın hatta tek ayak cezası almıştın 🫣 öncelikle kendinle barış. Kendini sev. Kilodur bu alınır verilir. Bizden önemli değil. Bazen şişman oluruz bazen zayıf. Kafana bunları takma. Belki bir diyetisyenden destek alırsın beslenme konusunda yanlışların var mı bakarsın. Yolun çiçekli güzel olsun 🌺

Allahim yalvarıyorum nasip et. Bir on bes kilo saglikli kalici hayirli birsekilde banada almayi. Yroidler yavas calisiyor olabilir diyecegim gitmissiniz mideye ve bagirsagada baktirin bagirsak tembelligi olusmus olabilir

Benim metabolizmam yavaşlamadı çöktü resmen.bir de bende aşırı keskin bir geçiş yaşandı.25, 26 yaşlarında o kadar zayıftım ki sürekli hasta oluyordum.yatakta yatarken kemiklerim batıyordu.yiyordum yiyordum doymak nedir bilmiyordum.hatta birkaç kere anne ben niye bir türlü doymuyorum, sürekli birseyler yemek zorunda kalıyorum diye ağladığımı bilirim.hergün 1 kalıp cikolata yerdim belki 3,5 kilo alırım doye.sanki o kız öldü hayatı boyunca kilo sorunu yaşayan bambaşka biri geldi.bir uç noktadan diğer uç noktaya geçtim.birlikte çok zayıfız çok zayıfiz nasıl kilo alacağız diye dertlendiğim arkadaşlar aynı bir ben böyle oldum.
Benim eşim de ayn yer yer kilo almazdı, şimdi ise gayet dengeli bir kilosu var , kadınların metabolizması daha yatkın kiloya , çok dikkat etmelisin karbonhidratı, sekeri , tuzu kes acilen ...

Yaş ilerledikçe de kilo almaya başlıyoruz tatlı tuzlu aranız nasıl

Eskiden sabahtan geceye neler neler yerdim yine de inceciktim herkes çubuk kraker derdi bana. Şimdi günde en az 10 bin adım atıyorum, sabahları bir şey yemiyorum öğlen hafif şeyler yiyorum et salata vesaire. Akşam da hemen hemen aynı. Sırf akşam çayının yanında abur cubur yiyorum diye kilo veremiyorum aksine alıyorum şaştım kaldım. Kan değerlerim düzgün, hiçbir sağlık sorunum yok. Bunu yaşa bağlıyorum 30 lu yaşlara gelince metabolizma yavaşlıyor maalesef
Abur cuburu inanın gün ortasında yeseniz akşam hafif yeseniz yine kilo almazsınız akşam mide zor hazmediyorr

63 kilo çok değil boyuna göre.Ama rahatsız olduğunu söylüyorsun.Yediklerine dikkat edeceksin başka çaresi yok.Kilo almayı herkes yaşa bağlamış ben alakası olmadığını düşünüyorum.Evleninceye kadar 58 -60 civarlarında dolanırdım ve 44 yaşına kadar da hep böyleydim.Evlilikle beraber 8 kilo aldım.

Endokrine git değerlere baktır. Bunun 30 olmakla alakası yok kaynanam 55 yaşında 36 beden manken gibi kızı 120 kilo tüp mide olduğu halde. Annem 4 kere doğurdu hala zayıf sarkık yok çatlak yok. Sadece menopoz etkiliyor biraz. Dikkat edeceğiz bedenimiz çöp değil. Her şeyi yiyemeyiz. Uzun dönemde etkiliyor zayıfken yediğin şeyler işte bir kerede olmuyor. Benim boyum 176 kilom 63 64 hamileyim. Ama 60 hatta 58 kilo olduğum zamanlar vardı lisede daha da zayıftım. 20 yaşında 60 kiloydum bikinili fotomu gördüm bıngıl bıngıl skinny fat çünkü çöp gibi besleniyordum. Şimdi 28 12 haftalık gebe halimle 4 kilo fazlayım belim göbeğim aşırı ince. doğuştan popom memem büyüktür göbekliyim. Yediklerini ölç görürsün fazlalığı. Bence sınırdasın 168 biri 58 60 olmalı. Çünkü kilo yapışıyor

30 dan sonra kilo almayan ben 20 kilo aldım bide hamile kaldım 10 kiloda ordan nasi vercem bilmiyorum gözüm yemiyor çünkü eskisi gibi hizlida veremiyorum dedikleri gibi sikis egzersiz diyetle 2 kg falan gidiyodu vazgeciyodum bende

Back
X