Hedefim, branşımda ilk beş..

Şöyle düşün, hani sınav zor olsa düşük nete yüksek puan, kolay olsa çok nete az puan gelir ya..

Aynı durum işte. Herkesi etkiliyor. Kimse bizden daha çok calismayacak. Bize neyse onlara da o. Sadece planları degistirecegiz

Kesinlikle canım baya salmış önemsemez ilerlerken giderken biraz daha önemli oldu artık zaman kıymete bindi :))

Kızlar ben kpss tarihten bi sürü kaynak aldım gözümde büyüdü çalışmaya korkuyorum coğrafya ve vatandaşlıkla başladım. evveliyat beyaz kalem tarihin pusulası bir de ihtiyac konu anlatım aldım tarihten,ne kadar gizemli kitap görsem dikkatimi çekiyor ,ilk önce video olarak izlicem sanırım direk kitaba başlayamıyorum

Valla tarih çok fenalık bir ders ya.. Soru kitabı al valla maddi gücün el verdikçe..

Konu da tek kitabın olsun. Video + o kitap ile beraber git

Valla tarih çok fenalık bir ders ya.. Soru kitabı al valla maddi gücün el verdikçe..

Konu da tek kitabın olsun. Video + o kitap ile beraber git
Pegemle ihtiyaç soru bankaları var canım param oldukca alcam dediğin gibi,atanana kadar devam ama inşallah sen gidersin kasımda veya nisan mayıs atamasında o puanla kalman sana haksızlık. bu yılda daha iyi alırsın inş.

Amin canım inşallah... gittiğimiz kurumları paylaşalım hep birlikte.

1/81 ihtimal,gerçi her ilde kadro yok ama şu an kadroları da bilmiyoruz,tercih en zevkli kısım olacak eminim ki doksanı geçelim de rahatca atanalım inşallah.
Puanlar yüksek olursa en zevkli kısım orası olur tabi

Hayalî bile nasıl güzel..

Allahım yarından itibaren çooook çalışacağım..

Senin nasıl gidiyor?

Puanlar yüksek olursa en zevkli kısım orası olur tabi

Hayalî bile nasıl güzel..

Allahım yarından itibaren çooook çalışacağım..

Senin nasıl gidiyor?
Canım benim kurs başladı kendi kendime motive olamıyorum,vazgeçip de işe girmeyim diye yazıldım :))ilk olarak coğrafya ve türkçe başladı ben de onlara çalışıyorum sonra vatandaşlık calışcam,bi kaç hafta sonra da tarih başlıcam,derse ısınmadan tarihle başlamak istemedim.

Aaa ders ders mi gidecek sizin dershane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…