Hedefim, branşımda ilk beş..

Evine götürürüm birazdan. Bu polis olarak buraya atanmisti. Izin gunuymus ondan geldi.

Türkçe calisayim diyorum bu gece.

Sen ne calisiyorsun? Ne yapiyorsun?
napayım bende ya bu ay turkce matematık cografya bıtırıcem diye program yaptım yarısı bıttıde yarısı duruyo daha dun ebob ekok bıtırdım kalan testlerını cozup sonra bı matematık konusu daha bıtırıp sonra turkce cozup yatıcam pek calısamadım bugun şu sınavın erkene cekılmesıne canım sıkıldı bıraz:KK51:

napayım bende ya bu ay turkce matematık cografya bıtırıcem diye program yaptım yarısı bıttıde yarısı duruyo daha dun ebob ekok bıtırdım kalan testlerını cozup sonra bı matematık konusu daha bıtırıp sonra turkce cozup yatıcam pek calısamadım bugun şu sınavın erkene cekılmesıne canım sıkıldı bıraz:KK51:

Türkçe ve matematik biter bir ay içinde de.. Bunların yanında Coğrafya biter mi?

Ayy inşallah toparlarsin..

Bende türkçe ve matematik çalışacağım tam bir hafta. Sonra coğrafyayı da yanlarına katacağım.

Mart ayı geldiğinde tüm dersler bitsin istiyorum..

Kızlar sizinde mi moraliniz alt üst oldu kpss tarihini öğrenince ,resmen bütün motivasyonum gitti ya hiç ders çalışamadım bugun :KK43:((

Kızlar sizinde mi moraliniz alt üst oldu kpss tarihini öğrenince ,resmen bütün motivasyonum gitti ya hiç ders çalışamadım bugun :KK43:((

Bende mutfağı toplayıp bu senenin ilk Türkçe dersini çalışacağım birazdan.

Moralim tabiki bozuldu ama su da var ki, asıl çalışmamız gereken gün bugün. Sınav resmen 1.5 ay one alındı. Bütün planlar sil baştan olmalı.. 1.5 ay öyle uzun bir zamanki. Konular normalde o tarihte biter, sonra denemeler çözmeye başladık ya hani.. işte artık o yalan oldu.

Ben bu geceden itibaren baslıyorum artık kızlar..

Hadi arkadaşım, sende bu gece gerekirse en iyi bildiğin derse çalış ama uyumadan çalış. Yorgunsan da en kotu yarın sabah başla..

Bende mutfağı toplayıp bu senenin ilk Türkçe dersini çalışacağım birazdan.

Moralim tabiki bozuldu ama su da var ki, asıl çalışmamız gereken gün bugün. Sınav resmen 1.5 ay one alındı. Bütün planlar sil baştan olmalı.. 1.5 ay öyle uzun bir zamanki. Konular normalde o tarihte biter, sonra denemeler çözmeye başladık ya hani.. işte artık o yalan oldu.

Ben bu geceden itibaren baslıyorum artık kızlar..

Hadi arkadaşım, sende bu gece gerekirse en iyi bildiğin derse çalış ama uyumadan çalış. Yorgunsan da en kotu yarın sabah başla..
Çok haklısın canım ya,hepimiz için olan bir durum sonuçta ama dediğin gibi deneme çözeceğimiz zamanda sınava gircez bu da demek oluyor ki daha erken bitirmeliyiz,allah yardım etsin hepimize,moral bozukluğundan cilt bakımına sardım :)) gideyim de ders çalışayım azıcık. kolay gelsin canım sana da.

Ama düşündükçe yüreğime bişey oturmuş çok üzücü bişey yaşamışım gibi hissediyorum inşallah bir kaç güne geçer bu etki

X