- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Bende bilmiyorum ama Nihan hoca hep oturarak anlatıyordu. O da öyle anlatiyordur slayt uzerinden muhtemelenhımmm dogru ben hıc ordan dınlemedıgım ıcın tahtaylamı anlatıyo yoksa oturarak kameradnmı anlatıyo bılmıyorum
Offff ebob ekok calismam lazim ama hic canim istemiyo hic sevmiyorum bu konuyu
Ufff o da var calisilacaklar arasindaValla bende sevmiyorum.. hatta permutasyon kombinasyon olasılık en en en sevmediğim
Ne ka güzel.Ufff o da var calisilacaklar arasinda
Ne ka güzel.
Duydugumdan beri derse odaklanamadim ya bi oturuyorum bi kalkiyorumResmen 1.5 ay one çekildi Sınav
Off off
Duydugumdan beri derse odaklanamadim ya bi oturuyorum bi kalkiyorum
canım yapma boyle sadece bıze cekılmediki erkene herkesın boyle hadi kalkıp calısalım mutsuzlukla olmaz bu iş calısarak olurSadece mutsuzlukla kaplıyım şu an.
canım yapma boyle sadece bıze cekılmediki erkene herkesın boyle hadi kalkıp calısalım mutsuzlukla olmaz bu iş calısarak olur
ha anladımmm kuzenın yatınca bak sendeYok kız onun için demedim..
Kuzenim burda sabahtan beri, ders calisamiyorum
Hiç bakmadım bugün
Hatta 3 haftayı geçti, defter sayfası acmadim
ha anladımmm kuzenın yatınca bak sende
napayım bende ya bu ay turkce matematık cografya bıtırıcem diye program yaptım yarısı bıttıde yarısı duruyo daha dun ebob ekok bıtırdım kalan testlerını cozup sonra bı matematık konusu daha bıtırıp sonra turkce cozup yatıcam pek calısamadım bugun şu sınavın erkene cekılmesıne canım sıkıldı bırazEvine götürürüm birazdan. Bu polis olarak buraya atanmisti. Izin gunuymus ondan geldi.
Türkçe calisayim diyorum bu gece.
Sen ne calisiyorsun? Ne yapiyorsun?
napayım bende ya bu ay turkce matematık cografya bıtırıcem diye program yaptım yarısı bıttıde yarısı duruyo daha dun ebob ekok bıtırdım kalan testlerını cozup sonra bı matematık konusu daha bıtırıp sonra turkce cozup yatıcam pek calısamadım bugun şu sınavın erkene cekılmesıne canım sıkıldı bıraz
Kızlar sizinde mi moraliniz alt üst oldu kpss tarihini öğrenince ,resmen bütün motivasyonum gitti ya hiç ders çalışamadım bugun((
Çok haklısın canım ya,hepimiz için olan bir durum sonuçta ama dediğin gibi deneme çözeceğimiz zamanda sınava gircez bu da demek oluyor ki daha erken bitirmeliyiz,allah yardım etsin hepimize,moral bozukluğundan cilt bakımına sardım :)) gideyim de ders çalışayım azıcık. kolay gelsin canım sana da.Bende mutfağı toplayıp bu senenin ilk Türkçe dersini çalışacağım birazdan.
Moralim tabiki bozuldu ama su da var ki, asıl çalışmamız gereken gün bugün. Sınav resmen 1.5 ay one alındı. Bütün planlar sil baştan olmalı.. 1.5 ay öyle uzun bir zamanki. Konular normalde o tarihte biter, sonra denemeler çözmeye başladık ya hani.. işte artık o yalan oldu.
Ben bu geceden itibaren baslıyorum artık kızlar..
Hadi arkadaşım, sende bu gece gerekirse en iyi bildiğin derse çalış ama uyumadan çalış. Yorgunsan da en kotu yarın sabah başla..