Hedefim, branşımda ilk beş..

Canım bence üzülme,ben de aynı şekilde gidiyorum,henüz daha yeni başladık

Aynen. Yeni başladığımız için soru çözecek pek birsey olmuyor. Konu çalışıp arkasından çözüyoruz mecbur :)

Ama benim Türkçeye el atmam lazım artık ya..

En çok türkçe soruşu cozeceğim dedim daha tık yok

Benim 2014 de 20 netin altında türkçe.. Ahh biraz daha türkçem olaydı %100 atanirdim

Ne yapsam hiç bilmiyorum

Helen_bm siz hangi dersleri görüyorsunuz şu an? Haftada kaç saat?
Canım su an coğrafya ve türkçe görüyoruz üçer saat haftada. diğer netlerin nasıldı canım peki,ben tarihi görünce hiçbişey yapamadım ya,bir de zaman yetmemişti,sınava tarihten başlıyordum 2014 kpss iki üç ay çalıştım onda da neredeyse sadece tarih çalışmıştım beyaz kalem,su an bakıyorum da beyaz kalem hiç kendini yenilememiş çok bilgi eksiği var.

Canım telaş yapma daha iki atama olacak sizin bölümden hiç mi kadro açılmıyor senin önündekilerin gitmiş olması lazım,hazirandaki atamada nisanda olcakmış haksızlık olmasın diye,sınava girenlerle cakışmasın atamalar diye. Gideceğini düşünüyorum senin inşallah

Günaydın canım..

Benim branş sıralamam 26. Kasım da 2 kişi, haziran da 6 kişi aldılar.Kuş kadar alım yapıyorlar resmen

Haziran'daki 6 kişinin 4 u ingilizce istedi. Ve bende dil yok, o yüzden bir kişi de benden düşük puanlı gitti.

Atama konusu 4. atamayi bekleyip düz memurluk yazarim. Artık bahtima ne çıkarsa

Türkçe 20 D 5 Y
Matematik 28 D 2 B

GK 42 D 10 Y

Tarih cog vat tek tek hatırlamıyorum

Off canım ya yani çerez gibi alım olmuş,düz memurluktan kendi bölümüne geçiş hakkı da oluyor,aslında haziranda da yüksek alırsan da direk kendi bölümüne de atanabilirsin. ben de atandıktan sonra dil çalışmak istiyorum maaşı filan etkiliyormuş.

Türkçe 20 D 5 Y
Matematik 28 D 2 B

GK 42 D 10 Y

Tarih cog vat tek tek hatırlamıyorum
Benim türkçe ve tarih, güncel kötüydü canım türkçe den 15 net heralde toplam 62 nete 75 almıştım. hatırlamak istemiyorum tarih kötü geçti diye türkçeye de odaklanamadım ben de abarttım yani biraz.

657 den kite geçiş var evet. Yeni puanla atan, istifa et, ertesi gün ise başla....

Evet dil tazminatı oluyor.. Yıl hesabı yapsan 12 maaşta iyi bir gelir olur

Valla beni de çoook etkiledi tarih. Hiç öyle deme. Bu konuda tarihten başlamak sanssizligin olmus

Koskoca gün hiçbir şey çalışamadan bitti. .

Sabah biraz ev isi, biraz ütü. Banyo. Annemin dışarda isi vardı onu götür. Hastane. Ve akşam misafir.

Çalışma lazım dedikçe bu evin isi bitmiyor

Gel kütüphaneye diyorum gelmiyorsun
:)

Sabah 9.30 da kütüphane bayağı kalabalık olmaya başladı

Dershane programı değişmiş sınav erkene alınınca günde 4 saat ders var iki gün

Çocuğu almak yemek yapmak hepsi birbirine girdi

Dershaneye 90 üstü hedefi olan arkadaş isteyerek geldim makine mühendisi var bir tane çok mutlu oldum

Sanirim bir ay sonra bende kütüphaneye başlayacağım

Çünkü böyle çok huzursuz oluyorum. Hiçbir şey istediğim gibi olmuyor

Hangi dersleri görüyorsun şu an

Sanirim bir ay sonra bende kütüphaneye başlayacağım

Çünkü böyle çok huzursuz oluyorum. Hiçbir şey istediğim gibi olmuyor

Hangi dersleri görüyorsun şu an

Bence kütüphane iyi oluyor yol vs zaman gitse de geldim çok çalışmalıyım diyorsun

Dün vatandaşlık vardı bugün coğrafya tarih matematik şeklinde Aralık'tan sonra devam

Nisan başı bitecekmiş konular

Herkes bu kadın manyak diye bakıyor bana azıcık sana ağlayayım

Yalnız kursa girenlerin çoğu da özel sektör zede işten ayrılıp gelmişler

Onlar manyak diye bakmiyolardir, maşallah ne azimli diyorlardir

Yani Coğrafya ve Vatandaşlık ilk bitecek derslerin

Çok çalışmalıyız arkadaşım çok. Artık hersey çok zor

haklısın canım zaten yeni başladım soru cozecegim diye başıma ağrılar giriyor baştan böyle bunalirsam 7 ay zor geçer

Canim bende nerdeyse hiç soru çözmuyorum. Ben tarih konu çalışıp arkasından elimdeki soruları çözuyorum.

O yüzden her gün belli bir soru çözemiyorum

Aralık ayına kadar böyle gidecek heralde
canım önemli olan anlayarak ilerlemek bak ben kafaları yiyordum soruda cozcem diye ama konu hem soru çok zor ilerliyor yeni başladığım için yaparım gibi geliyordu ama kendimi çok zorladim galiba 7 ay böyle geçmez dedim kendime.
önemli olan anlayarak makul şekilde kararinca ilerlemek yoksa bunaliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…