- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Benimki de öylemiz şok oldum ben de
Ben dersleri hep birlikte götürürüz demiştim öyle değilmiş beni bozar o sistem bilmiyorum ne yapacağım
Evet canım ders ders gidiyorlar . sen gidiyormusun canım farklı mı orda
yok canım ihtiyaç ben de. sen giderken farklıymış demekkiBen bu sene gitmiyorum. 2014 e hazirlanirken ihtiyaca gitmiştim o öyle değildi.
Sen Murata mi gidiyorsun?
Istanbul a ihtiyaç şubelerinden birine gidiyor. Onlarda normalmis canım. Ders ders değilmiş.Sordun mu canım nasılmış onlarda ?
(0,0),(0,1),(1,0) sağlıyor canım faktöriyel de 0 ve 1 aynı şey ya onun kombinasyonu yapmışlarKızlar bu soruya yardım etmek ister misiniz? Ben sadece (0,0) koyabildim
Cevap 3 imiş.
D damdan M Mistik KediHelen_bm
1Bir soru da benden
6/2.3= kaç
Telefonda bölüyü bulamadım
Altı bölü iki çarpı üç parantez vs yok
anladım şimdiDeğilmiş
Hoca derste anlattı da sizlerle de paylaşayım dedim
Bölme ve çarpma arasında öncelik yokmuş solda olan işlem önce yapılırmış sonuç da 9 olurmuş
(0,0),(0,1),(1,0) sağlıyor canım faktöriyel de 0 ve 1 aynı şey ya onun kombinasyonu yapmışlar
Değilmiş
Hoca derste anlattı da sizlerle de paylaşayım dedim
Bölme ve çarpma arasında öncelik yokmuş solda olan işlem önce yapılırmış sonuç da 9 olurmuş
Akşam çözdüysen ondan olabilir ya akşam benim de öyle oluyor :))) rica ederim canımmAyy 0 ile biri de denedim o kadar
Teşekkür ettim canım
Bana sorarsan soru sayısından cok verimli olup olmadığı önemli,100 tane verimsiz soru çözmektense 50 tane verimli okuduğu anlaşılmış soru daha faydalıdır canım o nedenle doğru yanlış oranına bak,gözden kaçırdığın şeylerden yanlış yapmamaya calış.kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...
çok mu az acaba ya...
kızlar günde kaç soru cozuyorsunuz nasıl bir hedefiniz var...
ben konu da çalıştığım için anca 100 soru cozebiliyorum oda zar zor...
çok mu az acaba ya...
Canım bence üzülme,ben de aynı şekilde gidiyorum,henüz daha yeni başladıkCanim bende nerdeyse hiç soru çözmuyorum. Ben tarih konu çalışıp arkasından elimdeki soruları çözuyorum.
O yüzden her gün belli bir soru çözemiyorum
Aralık ayına kadar böyle gidecek heralde